JIMBOAthens Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μπορεί και να ισχύει παιδιά και να το φέρουν με τον 120άρι. Great deal έτσι?
--b}{d-- Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Αν έχει 120gb τότε δεν θα έχει XP Που δεν υπάρχει περίπτωση...
adamspir Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 περνώντας σήμερα από τα multirama, βρήκα οτι σημερα εφεραν το private label τους msi wind... Είναι ίδιο με το wind απλα γραφει multirama, έχει σκληρό δίσκο 160gb, μπαταρία 3cell και διατίθεται στην τιμή των 400?... σε ερώτηση μου για το αν κ ποτε θα ερθει με μεγαλυτερη μπαταρια, ο υπάλληλος δεν ηξερε τπτ σχετικό....
nyne Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 εγω το πηρα απο εδω 386 τωρα δεν εχει αλλα φερνει συχνα! http://www.corfu-shop.gr/index.php
jimakos75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Πως ειναι δυνατον , να μην εχω antivirus-firewall(windows)-software firewall και να μου λεει συνεχεια στον πινακα ελεγχου οτι το τειχος προστασιας ειναι ενεργο!!!! και μπαινω να το απενεργοποιησω και ΗΔΗ ειναι κλικαρισμενη η επιλογη του απενεργοποιημενου firewall!!!! επεισης τρεχω το διαγνωστικο των windows και μου βγαζει προβλημα σε θυρες... καμια γνωμη? αυτοι πρεπει να ειναι και οι λογοι που ενω συνδεομαι, οταν παω να κανω update σε προγραμματα η να συνδεθω στο msn μου βγαζει κωδικο σφαλματος και δεν μπορω να κατεβασω updates.
jimakos75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 κλείστο από τα services να ηρεμήσεις σορρυ, τι εννοεις? πως λεγεται στα services? firewall?
Vatos_locos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Τείχος προστασίας των Windows / Κοινόχρηστη σύνδεση στο Internet (ICS)
jimakos75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 δηλαδη στα services θα βρω αυτο που ακριβως γραφεις και θα το κλεισω? πες μου ναι γιατι μια εβδομαδα προσπαθω!
Vatos_locos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 srart run services.msc enter Τείχος προστασίας των Windows / Κοινόχρηστη σύνδεση στο Internet (ICS) δεξί κλικ ιδιότητες διακοπή Τύπος εκκίνησης : ανενεργός Εφαρμογή
jimakos75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 που λες vatos εκανα αυτο το κολπο αλλα παλι εξακολουθει να δειχνει οτι εχω ενεργο το firewall μεσα απο τον πινακα ελεγχου! ετρεξα το διαγνωστικο δικτυου των windows και μου εμφανιζει κιτρινο τριγωνακι και λεει οτι εχει προβλημα στις βασικες θυρες... τωρα τι ειναι αυτο.... δεν ξερω. μαλλον πρεπει να το παω στο σερβις τους να το κοιταξουν...καινουργιο pc....
mpohom Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Το πειρα επιτελους κσεκιναω διαιτα δακτυλων.Καλα σφαιρα το μικρο
Vatos_locos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 ε κλείσε και την πατάτα το κέντρο προστασίας και πιο γρήγορα θα πάει το pc και τα @@ σου θα ηρεμήσουν
jimakos75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 to msn μου βγαζει κωδικο σφαλματος 80072efd το εψαξα στο ιντερνετ και λεει πως πρεπει να τρεξω καποιες dll. το εκανα κι αυτο...παλι τα ιδια. τελος παντον, για να μην σας κουραζω, δεν στελνω αλλο με το προβλημα μου. ευχαριστω παντος.
heyou Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 περνώντας σήμερα από τα multirama, βρήκα οτι σημερα εφεραν το private label τους msi wind... Είναι ίδιο με το wind απλα γραφει multirama, έχει σκληρό δίσκο 160gb, μπαταρία 3cell και διατίθεται στην τιμή των 400?... σε ερώτηση μου για το αν κ ποτε θα ερθει με μεγαλυτερη μπαταρια, ο υπάλληλος δεν ηξερε τπτ σχετικό.... Με 160 GB συμφερει πιο πολυ απο το MSI Wind που εχει 80 GB,αρκει να ειναι η ι δια κατασκευη και να μη bασιζεται στο Advent
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.