Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

περνώντας σήμερα από τα multirama, βρήκα οτι σημερα εφεραν το private label τους msi wind... Είναι ίδιο με το wind απλα γραφει multirama, έχει σκληρό δίσκο 160gb, μπαταρία 3cell και διατίθεται στην τιμή των 400?... σε ερώτηση μου για το αν κ ποτε θα ερθει με μεγαλυτερη μπαταρια, ο υπάλληλος δεν ηξερε τπτ σχετικό....

Δημοσ.

Πως ειναι δυνατον , να μην εχω antivirus-firewall(windows)-software firewall και να μου λεει συνεχεια στον πινακα ελεγχου οτι το τειχος προστασιας ειναι ενεργο!!!! και μπαινω να το απενεργοποιησω και ΗΔΗ ειναι κλικαρισμενη η επιλογη του απενεργοποιημενου firewall!!!! επεισης τρεχω το διαγνωστικο των windows και μου βγαζει προβλημα σε θυρες... καμια γνωμη? αυτοι πρεπει να ειναι και οι λογοι που ενω συνδεομαι, οταν παω να κανω update σε προγραμματα η να συνδεθω στο msn μου βγαζει κωδικο σφαλματος και δεν μπορω να κατεβασω updates.

Δημοσ.

srart

run

services.msc

enter

Τείχος προστασίας των Windows / Κοινόχρηστη σύνδεση στο Internet (ICS)

δεξί κλικ

ιδιότητες

διακοπή

Τύπος εκκίνησης : ανενεργός

Εφαρμογή

Δημοσ.

που λες vatos εκανα αυτο το κολπο αλλα παλι εξακολουθει να δειχνει οτι εχω ενεργο το firewall μεσα απο τον πινακα ελεγχου! ετρεξα το διαγνωστικο δικτυου των windows και μου εμφανιζει κιτρινο τριγωνακι και λεει οτι εχει προβλημα στις βασικες θυρες... τωρα τι ειναι αυτο.... δεν ξερω. μαλλον πρεπει να το παω στο σερβις τους να το κοιταξουν...καινουργιο pc....

Δημοσ.

to msn μου βγαζει κωδικο σφαλματος 80072efd το εψαξα στο ιντερνετ και λεει πως πρεπει να τρεξω καποιες dll. το εκανα κι αυτο...παλι τα ιδια. τελος παντον, για να μην σας κουραζω, δεν στελνω αλλο με το προβλημα μου. ευχαριστω παντος.

Δημοσ.
περνώντας σήμερα από τα multirama, βρήκα οτι σημερα εφεραν το private label τους msi wind... Είναι ίδιο με το wind απλα γραφει multirama, έχει σκληρό δίσκο 160gb, μπαταρία 3cell και διατίθεται στην τιμή των 400?... σε ερώτηση μου για το αν κ ποτε θα ερθει με μεγαλυτερη μπαταρια, ο υπάλληλος δεν ηξερε τπτ σχετικό....

Με 160 GB συμφερει πιο πολυ απο το MSI Wind που εχει 80 GB,αρκει να ειναι η ι δια κατασκευη και να μη bασιζεται στο Advent

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...