Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ το παρήγγειλα ήδη μιας και δεν με ενδιαφέρει η αυτόνομια αφού θα το έχω στη μπρίζα. Ποιο πολύ το θέλω να το χρησημοποιώ όταν είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι η στον καναπέ οπότε μου κάνει και με αυτή την μπαταρία... Θα γίνεται να δουλεύει απευεθείας από την πρίζα εάν αφαιρέσω τελείως την μπαταρία ώστε να μην την καταστρέψω;
Δε λέω, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα κτλ, αλλά πρέπει να το ρωτήσω:

Αν δεν σε ενδιαφέρει η φορητότητα και η αυτονομία, τότε γιατί θες netbook? Πάρε εκεί ένα φτηνούλι κανονικό λαπτόπι με τα ίδια λεφτά, να κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά και καλύτερα (αφού θα είναι και πιο ισχυρό).

Λέμε τώρα.

Δημοσ.
Το αγοράζεις τώρα και αργότερα παίρνεις και μια 6 cell μπαταρία, η 3 cell δεν πάει χαμένη

Ναι αλλά... +100 ευρώ τουλάχιστον η νέα μπαταρία, και κουτσουρεμένο Wind μέχρι τότε.

Αν και δε το κρύβω πως ψήνομαι.... γκρρρρ ατιμε καταναλωτισμέ.

Δημοσ.
Δε λέω, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα κτλ, αλλά πρέπει να το ρωτήσω:

Αν δεν σε ενδιαφέρει η φορητότητα και η αυτονομία, τότε γιατί θες netbook? Πάρε εκεί ένα φτηνούλι κανονικό λαπτόπι με τα ίδια λεφτά, να κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά και καλύτερα (αφού θα είναι και πιο ισχυρό).

Λέμε τώρα.

Λιγότερο θόρυβο, λιγότερη θερμοκρασία, μικρότερο μέγεθος , ελαφρύτερο , μεγαλύτερη αυτονομία ακόμα και με την 3 μπαταρία από τα φτηνά κανονικά laptop :-D

Δημοσ.
Ναι αλλά... +100 ευρώ τουλάχιστον η νέα μπαταρία, και κουτσουρεμένο Wind μέχρι τότε.

Αν και δε το κρύβω πως ψήνομαι.... γκρρρρ ατιμε καταναλωτισμέ.

+100 για αρχή η μπαταρία (αν και πολύ το βλέπω), μετά όπως ξέρεις πέφτει η τιμή, αλλά και πάλι φθηνότερο από το asus είναι

Δημοσ.

Υπομονή μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη - αρχές Οκτώβρη. Σιγά τα ωα δηλαδή. Θα το αγοράσουμε με 6άρα μπαταρία και θα είναι και κανένα 50άρικο φθηνότερο.

Μη βιαστείτε και το αγοράζεται με την 3άρα. Ultra-portable με αυτονομία 2 ώρες είναι σύντομο ανεκδοτο!

Δημοσ.

Να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου, τέλη Σεπτέμβρη θα έχει βγάλει και η dell ίσως και η toshiba,lg και τα ίδια θα λέμε και τότε, πιο να διαλέξω, ας περιμένω να βγουν αργότερα με τις νέες μπαταρίες, να πέσουν οι τιμές κτλ :-D εγώ λέω να το πάρω τώρα και αργότερα βάζω και μια extra μπαταρία

Δημοσ.
Λιγότερο θόρυβο, λιγότερη θερμοκρασία, μικρότερο μέγεθος , ελαφρύτερο , μεγαλύτερη αυτονομία ακόμα και με την 3 μπαταρία από τα φτηνά κανονικά laptop :-D
Λιγοτερος θόρυβος? παίζεται, εκτός κι'αν πάρεις με SSD. Υπήρχαν κάτι παράπονα για θορύβους στο φορουμ της MSI, αλλά γενικά δεν έχει πρόβλημα- αλλά το ίδιο ισχύει και για πολλούς κανονικούς φορητούς. Δεν βογκάει το Wind, αλλά μην περιμένεις και να ειναι stealth...

Λιγότερη θερμοκρασία? Σε netbook? Με τον Άτομ κάτι γίνεται, αλλά και πάλι ειναι για να μην φτανει τις τρελλές ζέστες που έφταναν κατι Vye S37 πριν. Και αν του βάλεις κανα γίγα μνήμη ακόμα... Αν ψάξεις στο φορουμ της MSI πάλι, καποιος είχε βάλει μια συγκριτική με μετρησεις θερμοκρασίας. Το Wind τα πήγε καλύτερα απο όλα τα μικρά, και είχε συγκρίσιμες τιμές με ένα κανονικό λάπτοπ (Dell νομίζω).

Μικρότερο μέγεθος και βάρος? Μα ο panos δεν θα το κουβαλάει (είπε) από δώ κι' από κει, εκτός κι' αν κατάλαβα λάθος.

Όσο για την αυτονομία, 2 ώρες δεν είναι και μεγάλο κέρδος, ακόμα και για τα συνηθισμένα φτηνά notebook. Αλλά τι συζητάμε, αφού ο panospc σχεδιάζει να βγάλει τη μπαταρία!

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, χτες το απόγευμα αγόρασα το μικρο από multirama, πήγα να πάρω μελάνια και έφυγα με το wind παραμάσχαλα:lol:

Έχω ένα HP DV9000 για την δουλειά και ένα macbook για το κρεβάτι, καναπέ, μπαλκόνι κ.τ.λ. Από ποιότητα κατασκευής δεν είναι mac η HP αλλά για τα λεφτά του είναι πάρα πολύ καλό, δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Από της 9 το βράδυ μέχρι και της 12 περίπου το είχα πάνω στο στομάχι μου και το δούλευα, ζεστάθηκε μεν αλλά όχι τόσο ώστε να με ενοχλεί, το mac εδώ παίρνει πέναλτι γιατί απλά μετά από 30 λεπτά γινότανε ανυπόφορο... Ταχύτητα, καλός ο ατομ για την χρήση που είναι φτιαγμένος για να κάνει, αρκετά γρήγορο στο Internet, παίζει άνετα video και τρέχει απροβλημάτιστα απλά games όπως π.χ το zuma, για το crysis μάλλον θα τα βρείτε μπαστούνια :lol:.

WiFi, δίπλα δίπλα με το mac το wind είχε 85% σήμα και το mac 80%:-)

Οθόνη, μια από της καλύτερες που έχω δει, όταν το δούλευα στο κρεβάτι είχα μια 60αρα λάμπα να φωτίζει και το μηχάνημα με full φωτεινότητα στραβώνει, αναγκάστηκα να κατεβάσω την φωτεινότητα σχεδόν τέρμα για να μπορέσω να το δουλέψω, και σε αυτόν τον τομέα το msi παίρνει πόντο.

Keyboard για το μέγεθος του είναι κορυφή, μετά από λίγη εξάσκηση μπορώ άνετα να γράψω μεγάλο κείμενο, η υφή τον πλήκτρων είναι πάρα πολύ καλή.

touch pad, προτιμώ το mac λόγο μεγέθους, θα ήθελα λίγο μεγαλύτερο touch pad και καλύτερη υφή στα κουμπιά του...

μπαταρία δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, μόλις το τεστάρω θα σας πω.

Επίσης πολύ καλή ποιότητα κατασκευής είναι και η τσαντούλα-φάκελος που έχει στην συσκευασία, προσωπικά θα αγοράσω κάποια άλλη και ο λόγος είναι ότι στην τσάντα χωράει μόνο το wind τίποτε άλλο, ούτε το τροφοδοτικό του, μικρο ποντίκι μπαίνει αλλά φουσκώνει τον φάκελο-τσάντα και αισθητικά είναι αίσχος, η αγορά μιας τσάντας είναι μονόδρομος.

για τα λεφτά του είναι κορυφή:-)

Γνώμη μου αξίζει η αγορά του:-)

Υ.Γ Συγχωρέστε με για τα λάθη :-D

Δημοσ.

Μόνο και μόνο από την ΚΑΚΙΣΤΗ εμπειρία που μου έχει προσφέρει η MSI σε 3 μητρικές για desktop έχει φάει κόκκινη κάρτα από μένα.Κρίμα όμως γιατί το συγκεκριμένο φαίνεται καλό..

Δημοσ.
Μόνο και μόνο από την ΚΑΚΙΣΤΗ εμπειρία που μου έχει προσφέρει η MSI σε 3 μητρικές για desktop έχει φάει κόκκινη κάρτα από μένα.Κρίμα όμως γιατί το συγκεκριμένο φαίνεται καλό..

καιρός να της δόσης συγχωροχάρτι lol

Δημοσ.
Γιώργο, σε τι χρώμα το είχαν μαύρο ή άσπρο;

μόνο μαύρα, από βδομάδα είπαν θα φέρουν αρκετά λευκά και μερικά ροζ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...