Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια συντομη ερωτηση...

Θελω ενα τετοιο υποφορητο σαν το MSI Wind για να σερφαρω ασυρματα στο μπαλκονι μου, να ειναι μικρο και να παιζει ΚΥΡΙΑ αρχεια HD. Αυτο το θελω για να το συνδεω με την LCD μου και να βλεπω compressed HD αρχεια οπως .mkv (h264), HD wmv, Divx, xvid ολα με καδρο 1280x720 ή και αρχεια με αναλυση 1920χ1080.

Απο οτι ειδα σε καποια sites του εξωτερικου τα φορητα αυτα παιζουν αξιοπρεπεστατα τετοια αρχεια απλα δεν ξερω αν θα πρεπει να εμπιστευτω αυτα τα sites μην τυχον κανουν δολιοφθορες δειχνοντας πραγματα που δεν υφιστανται (αναπαραγωγη flawless HD αρχειων).

Σας παρακαλω επειδη εχω καταλαβει οτι μαλλον μου κανει πειτε μου σας παρακαλω αν τα δοκιμασατε για τετοια χρηση.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

:o:o:o:o

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

jimako μετά την αναβάθμιση του wifi κάτω δεξιά πρέπει να σου βγάζει ένα εικονίδιο σαν σήμα κινητού.κανε δεξί κλικ και κανε αναζητήσει δικτύων

Δημοσ.

@ALTUSGR:

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω σε ποια sites γράφουν για flawless αναπαραγωγή 1080p αρχείων σε netbook, και ποιο ή ποια μοντέλα ήταν αυτά. Οι επεξεργαστές τους μου φαίνονται ιδιαίτερα αδύναμοι για κάτι τέτοιο και τα ολοκληρωμένα γραφικών τους είναι ως επί το πλείστον παλαιότερες υλοποιήσεις που δεν υποστηρίζουν επιτάχυνση σε MPEG-4/WMV, ανακουφίζοντας τον επεξεργαστή (offloading) από το δύσκολο έργο της αποκωδικοποίησης τέτοιων αρχείων...

Δημοσ.

Τελικά συνδέθηκα ασύρματα, έπρεπε να κλικαρω μια επιλογή που έλεγε να αναλάβουν τα windows για κάτι που δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα. Όσο αναφορά για τον φιλο που έχει απορεία αν παίζει τα αρχεία που θέλει, το προτείνω με τα χίλια. Θα κανείς την δουλειά σου άνετα. Εχω δει έργο mp4 χωρίς κανένα πρόβλημα. Και dvix.

Δημοσ.
Μια συντομη ερωτηση...

Θελω ενα τετοιο υποφορητο σαν το MSI Wind για να σερφαρω ασυρματα στο μπαλκονι μου, να ειναι μικρο και να παιζει ΚΥΡΙΑ αρχεια HD. Αυτο το θελω για να το συνδεω με την LCD μου και να βλεπω compressed HD αρχεια οπως .mkv (h264), HD wmv, Divx, xvid ολα με καδρο 1280x720 ή και αρχεια με αναλυση 1920χ1080.

Απο οτι ειδα σε καποια sites του εξωτερικου τα φορητα αυτα παιζουν αξιοπρεπεστατα τετοια αρχεια απλα δεν ξερω αν θα πρεπει να εμπιστευτω αυτα τα sites μην τυχον κανουν δολιοφθορες δειχνοντας πραγματα που δεν υφιστανται (αναπαραγωγη flawless HD αρχειων).

Σας παρακαλω επειδη εχω καταλαβει οτι μαλλον μου κανει πειτε μου σας παρακαλω αν τα δοκιμασατε για τετοια χρηση.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

:o:o:o:o

http://jkkmobile.blogspot.com/2008/08/via-nano-vs-intel-atom-hd-playback.html

αλλα και σε καποια που ελεγε οτι με τον media player 11 παιζει πολυ καλα.

HELP!!! :cry::cry::cry:

Ρίξε μια ματιά στα video του review για να δεις πως παίζουν τα mkv στο wind. 720p με μικρές διακοπές που άλλοτε σε εκνευρίζουν και σε καμία περίπτωση δε παίζει 1080p. Αρκετές καλές επιδόσεις έχει στα wmvHD.

Δημοσ.

ρε παιδια μου βγηκε η πιστη να συνδεθω ασυρματα λογο μιας επιλογης που επρεπε να επιλεξω. τωτα πρεπει να βρω την λυση για να συνδεθω ενσυρματα. γνωριζετε τιποτα, καποια λεπτομερεια οπως χρειαστηκε να ανακαλυψω στο ασυρματο?

επεισης οταν ενεργοποιειται το bluetooth , το βρισκετε με το κινητο το wind?

Δημοσ.

Βασικά για να συνδεθείς ασύρματα χωρίς πρόβλημα και εύκολα, χρειάζεται να κανεις install τους τελευταίους drivers απο το site τησ MSI.

Και για ethernet δεν ειχα κανένα απολύτως πρόβλημα.

Aν έχεις εγκαταστήσει το Ubuntu LInux υπάρχουν οδηγίες στο internet για το πως θα κάνεις compile τους drivers της wi-fi κάρτας. Aν θέλεις βοήθεια κανε ένα ποστ.

Σχετικά με το bluetooth βρήκε γρήγορα και το ασύρματο ποντίκι και το κινητό.

Δημοσ.

Τους drivers τους τελευταιους τους εκανα install, μονο το τελευταιο bios δεν εχω βαλει γιατι δεν ξερω τι να επιλεξω οταν μου ανοιγει το παραθυρο DOS.Ubuntu ποτε δεν εχω χρησιμοποιηση να σου πω την αληθεια.

Δημοσ.

Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω τα βηματα που κανεις και συνδεεσαι ενσυρματα? βαζεις το καλωδιο και απλα ανοιγεις τον explorer? φευγει μονο του το "χ" απο το εικονιδιο τηςσυνδεσης σου στο tray μολις βαζεις το ethernet?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...