Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εχω κανει αναβαθμηση σε ολα οσα μου ειπατε αλλα οταν ενεργοποιω το bluetooth και το wireless με το κινητο δεν μπορω να βρω το wind και με το δικτυο τζιφος. μου εμφανιζει ενα παραθυρο που λεει τα windows δεν μπορουν να ρυθμισουν αυτη την ασυρματη συνδεση... και διαφορα αλλα.

δεν βγαζω ακρη και ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι να μην ειναι πιο ευκολα αυτα τα πραγματα.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εδω και δυο μερες ειμαι κατοχος και εγω του msi wind.πολυ καλο μηχανημα αν και η μπαταρια χαμηλης διαρκειας.στην αρχη αντιμετωπησα και εγω προβληματα συνδεσης με το wireless αλλα τωρα δουλευει.ηθελα να ρωτησω ποσες φορες φορτησης -αποφορτησης χρειαζεται η μπαταρια για να αποδιδει στο μεγιστο.ποση ωρα να φορτιζει κτλ.επισης η μπαταρια με τα 6cells θα μπορει να μπει στο συγκεκριμενο μηχανημα?κατα τα αλλα εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης για τα λεφτα που δινεις.ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
εδω και δυο μερες ειμαι κατοχος και εγω του msi wind.πολυ καλο μηχανημα αν και η μπαταρια χαμηλης διαρκειας.στην αρχη αντιμετωπησα και εγω προβληματα συνδεσης με το wireless αλλα τωρα δουλευει.ηθελα να ρωτησω ποσες φορες φορτησης -αποφορτησης χρειαζεται η μπαταρια για να αποδιδει στο μεγιστο.ποση ωρα να φορτιζει κτλ.επισης η μπαταρια με τα 6cells θα μπορει να μπει στο συγκεκριμενο μηχανημα?κατα τα αλλα εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης για τα λεφτα που δινεις.ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.

Συνήθως μετά 3-4 φορτίσεις-αποφορτίσεις είναι οκ!

Η 6cell σαφώς και θα μπαίνει κανονικά, απλά θα είναι πιο μεγάλο το παχός της στο πίσω μέρος.

B)

Δημοσ.

Μπορεις να μου πεις τι εκανες και ξεπερασες τις δυσκολιες συνδεσης?

Δημοσ.

Εχετε μετρησει καθολου σε τι θερμοκρασιες δουλευει ο Atom;Στο δικο μου σε idle ειναι γυρω στους 50- 52 και πχ οταν βαλω το nod32 να σκαναρει φτανει μεχρι 62.Μετρημενο με everest και notebook hardware control το ιδιο δειχνουν.Ετσι για να εχουμε ενα σημειο αναφορας.Ετρεξα και ενα prime95 για μιση ωρα για να δω και δεν πηγε πανω απο 68.

<a href=windprime95xg1.th.png' alt='windprime95x

Δημοσ.
Μπορεις να μου πεις τι εκανες και ξεπερασες τις δυσκολιες συνδεσης?

με τον τροπο που περιγραφει το εγχειριδιο χρησης δηλ.με το fn-f11 δεν μπορουσα να συνδεθω με τιποτα.τωρα συνδεομαι απο το start menu με το συνδεση με...ασυρματη συνδεση δυκτυου.το ιδιο και με την καμερα με το fn-f6 δεν λειτουργει μου βγαζει οτι δεν εχει εγκατασταθει σωστα το λογισμικο της ευτυχως ομως βρηκα το εικονιδιο της στο [ο υπολογιστης μου] και οταν το πατησα αρχισε να λειτουργει.με το ethernet δεν ειχα προβλημα συνδεθηκα κανονικα απο την αρχη.ελπιζω να εχεις λυσει αυτην τη στιγμη το προβλημα συνδεσης σου αλλιως κανε ενα τηλ. στην αντιπροσωπεια να σε βοηθησουν.

Δημοσ.
με τον τροπο που περιγραφει το εγχειριδιο χρησης δηλ.με το fn-f11 δεν μπορουσα να συνδεθω με τιποτα.τωρα συνδεομαι απο το start menu με το συνδεση με...ασυρματη συνδεση δυκτυου.το ιδιο και με την καμερα με το fn-f6 δεν λειτουργει μου βγαζει οτι δεν εχει εγκατασταθει σωστα το λογισμικο της ευτυχως ομως βρηκα το εικονιδιο της στο [ο υπολογιστης μου] και οταν το πατησα αρχισε να λειτουργει.με το ethernet δεν ειχα προβλημα συνδεθηκα κανονικα απο την αρχη.ελπιζω να εχεις λυσει αυτην τη στιγμη το προβλημα συνδεσης σου αλλιως κανε ενα τηλ. στην αντιπροσωπεια να σε βοηθησουν.

ξερεις πηγα και απο το εναρξη-συνδεση με-ασυρματη συνδεση δυκτιου και μου βγαζει το ιδιο παραθυρο που λεει "επιλεξτε ενα ασυρματο δικτυο" και οταν κανω ανανεωση λιστας δικτυου μου εμφανιζει παλι το ιδιο παραθυρο. δεν ξερω τι να κανω, θα παρω τηλ μαλλον την αντιπροσωπεια.

Δημοσ.
μου μυρίζει ότι δεν έχει γίνει σωστή εγκατάσταση των windows ή των driver των συσκευών

Κοίτα τι έκανα, τον άνοιξα, έτρεξε η εγκατάσταση των windows, και μετά κατέβασα όλους τους drivers απο το σαΐτ της msi και το μόνο που δεν μπόρεσα να βάλω ήταν του bios τους drivers τους τελευταίους και αυτό διότι μου ανοίγει ένα παράθυρο dos και δεν ξέρω τι να κάνω .

Δημοσ.

Drivers γιατί ξαναπέρασες???

Εξ' αρχής ήταν όλοι μέσα, και το μηχάνημα ήταν έτοιμο... Μάλλον κάπου εκεί είναι το λάθος...

Λύση δυστυχώς δεν έχω...

Δημοσ.

Ξανάπέρασα γιατι μου είπαν ότι πρέπει να τους αναβαθμισω, επειδή δεν ξέρω πολλά από φορητό, νομίζω υπάρχει κάποια επιλογή που μπορείς να ξαναπας τον υπολογιστή στην αρχική του κατάσταση. Μήπως ξέρετε πως γίνετε; μήπως έτσι διορθωθούν τα προβλήματα της σύνδεσιμοτητας;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...