michalis2610 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Παίδες κάνετε υπομονή. Σε 10 ημέρες μπαίνουμε στον Σεπτεμβρη. Θα το αγοράσετε από εξωτερικό με την 6άρα μπαταρία στην ίδια τιμή.
jimakos75 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Και για τους drivers έχουν περαστεί μόνοι τους μαζί με το λειτουργικό; μετά τις 8 ώρες θέλει πάλι όταν τελειώσει η μπαταρία άλλες τόσες; όπως τα κινητά;
Vatos_locos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 καλό θα είναι να το φορτίζεις με ολόκληρους κύκλους
21century Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Η οκταμπιτ γιατι δεν λεει τίποτα για την εγγύηση και γιατί αποσιωπεί την Ευρωπαική νομοθεσία, λέω να της στέιλω ένα ωραίο μειλ γιατί μου φαίνεται ότι κάποιοι οφέιλουν να σέβονται τους πελάτες τους...
jimakos75 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Ρε παιδια , εγακτεστησα τα windows και βγαζω το καλωδιο του ιντερνετ απο τον σταθερο pc και το βαζω στο wind και δεν μπορω να συνδεθω. και τα δυο εικονιδια με την συνδεση εχουν ενα κοκκινο χ επανω τους και λεει σε pop up ασυρματη συνδεση δικτυου δεν ειναι συνδεδεμενο . καμια βοηθεια?
jimakos75 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 δεν ξερει κανενας τιποτα? εσεις που το πηρατε πως ξεκινησατε? μετα την εγκατασταση, τι αλλες κινησεις κανατε? καποιος....
shodan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 jim... chill out dude! o πρώτος σου φορητός είναι? Αρχικά μην ανησυχείς για drivers, έχουν περαστεί όλοι κατά την εγκατάσταση. Τώρα το τι προγράμματα θα περάσεις είναι καθαρά δικό σου θέμα. Δεν ακολουθούν όλοι κάποιες στάνταρ κινήσεις. εγώ π.χ. μπορεί να έβαζα linux από την πρώτη στιγμή δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις το ίδιο. με γειά! και μην ξεχνάς περιμένουμε εντυπώσεις!
v-tidus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Ρε παιδια , εγακτεστησα τα windows και βγαζω το καλωδιο του ιντερνετ απο τον σταθερο pc και το βαζω στο wind και δεν μπορω να συνδεθω. και τα δυο εικονιδια με την συνδεση εχουν ενα κοκκινο χ επανω τους και λεει σε pop up ασυρματη συνδεση δικτυου δεν ειναι συνδεδεμενο . καμια βοηθεια? Δοκίμασε να κατεβάσεις απο την msiτους τελευταίους drivers για το lan. Aπλά πέρασέ τους από πάνω από τους παλιούς. Αν δεν δουλέψει έτσι και έχεις ακόμα προβλήματα, ίσως θα πρέπει να το πας για τσεκάρισμα.
21century Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μπορεις με δεξί κλίκ να εντοπίσεις το ασύρματο δίκτυο και να συνδεθείς πολύ απλά όπως κάνουμε πάντα. Αναβάθμιση θα χρειαστείς στους 'οδηγούς' του ΒΤ, LAN, sonic camera...
jimakos75 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Ναι είναι ο πρώτος φορητός που αγοράζω και για αυτό είμαι λίγο άσχετος, θα κοιτάξω να περάσω τους νέους drivers όπως με συμβουλεύεται. Ευχαριστώ για τα καλόριζικα φίλε μου. Λοιπόν, εντυπώσεις, για την κατασκευή, πολύ θετικές, τα πλήκτρα απλά τελεία για να γράφεις, οθόνη θετικότατη, μόνο όταν είχα βάλει ένα έργο με μέγεθος 1.4 giga με πολύ καλή ανάλυση, κάπου δειχνε ότι κολλάει ελαφρώς. Τα ηχεία είναι απαράδεκτα. Μπαταρία με μια φόρτιση κράτησε 2 μισή ώρες.
shodan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Το touchpad το βρήκες περιορισμένο? Σε δυσκόλεψε καθόλου?
v-tidus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Tο touchpad κατά τη γνώμη μου είναι πολύ αξιοπρεπές, με μόνο μειονέκτημα πως ζεσταίνεται αρκετά.... Υ.Σ. Τα ηχεία ΟΝΤΩΣ είναι απαράδεκτα, πολύ χαμηλή ένταση...
jimakos75 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Κοιτα το touchpad προσωπικα ειναι οσο μεγεθος θελω να ειναι. πιστευω ειναι κατι το προσωπικο. τις εντολες για click τις περνει πολυ ευκολα και οσο αναφορα θερμοκρασια, μονο απο κατω ελαφρως θερμαινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.