Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως παιδιά αν έρθει μαπταρία 6 κυψελών να κάνουμε μαζική παραγγελία ή αν βρεθεί πουθενά φθηνά σε ηλεκτρονικό κατάστημα να το έχουμε υπόψη μας. Λεω να δοκιμάσω επίσης το προφίλ ενέργειας που επεκτέινει την μπαταρία να δούμε τι πιάνει...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οκ εχουμε το wind (λεμε τωρα) με την μικρη την μπαταρια και αργοτερα αγοραζουμε αυτη με τα 6 cells. Υπαρχει δυνατοτητα να φορτησουμε την αχρησιμοποιητη μπαταρια εκτος υπολογιστη ουτοσοστε να ειναι ετοιμη για χρηση οταν τελειωσει η αλλη? Υπαρχει ξεχωριστος φορτιστης?

Δημοσ.

μπορείς να την έχεις φορτισμένη στην τσαντούλα και οποτε τι χρειαστείς...εκτος αν αποφορτίζεται τοσο γρήγορα πράγμα που δεν το νομίζω...

edit

για κάτσε να κάνουμε ένα test...

λοιπόν έχουμε και λέμε

έχω μια βδομάδα την μπαταρία στην τσάντα φορτισμένη την έβαλα σήμερα και μου δείχνει μετά από 5 λεπτά λειτουργίας 90%

καθόλου άσχημα πιστεύω...

Δημοσ.

Βρε ποια 6άρια? Φέρανε τα 3άρια και δεν το κατάλαβα? :) θα τους ζαλίσω πάλι αύριο να δω τι ημερομηνία θα μου πούνε.

Δημοσ.

Eγώ πάντως μίλησα με alman hellas και μου είπαν πως 100% χάνω την εγγύηση αν ανοίξω το μηχάνημα. Λέει θέλει μόνο από εξουσιοδοτημένο service για να βάλω τη μνήμη. Και η τιμή???? ΕΔΩ είναι το καλύτερο 109?!!!!

Τελικά την έβαλα μόνος μου με 20? και καθάρισα...

Και από εγγύηση ο Θεός βοηθός...

Δημοσ.
Και απ'τη μυιγα ξυγκι να βγαλουνε!

Και μου αρέσει το πλαίσο που έχει και προ παραγγελία για το eee pc 900 με banners κτλ λες και φέρνουν ότι πιο τελευταίο υπάρχει, τρέξτε να προλάβετε ,αντε και του χρόνου το 901

Δημοσ.

ένα κάρο .... στρείδια πήραμε από την ΟΚΤΑΒΙΤ. Από αρχές Σεπτεμβρίου το Wind μου είπανε σήμερα.

Δημοσ.

Ψηνόμουν για το λευκό βασικά και ήλπιζα μήπως και το φέρουν αλλά μάλλον θα πάρω το μαύρο μέσω e-shop όπως το βλέπω.

Δημοσ.

Παιδες, το πήρα. Απλά τέλειο, εγκατέστησα το λειτουργικό και τώρα το φορτίζω κλειστό. Για πόση ώρα γνωρίζετε; και πως περνάω τους drivers? είναι σε cd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...