Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον το Virtua Tennis 3 κρασάρει με το που ξεκινάει.

Το Syberia 2 τρέχει σε high details.

Δοκιμάζω τώρα το Pro Evolution 6 μήπως το τρέχει καλύτερα απο το 2008 (το οποιο οπως προανέφερα ειναι playable)

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

* Pro Evolution 6 αρκετά καλά. 640χ480 ανάλυση και Medium details.

Μονο πρόβλημα, στην αρχική οθόνη επιλογής, οπου εμφανιζεται μαύρη αλλά στο κάτω μέρος μπορείς να επιλέξεις τα διαθέσιμα modes.

* Need for speed:Hot Persuit 2 πολύ καλά.

ΥΓ: Εβγαλα απο το ντουλάπι ολα τα παλιά μου παιχνίδια :-)

Δημοσ.

Μάλλον έχεις το μηχάνημα με 2 γίγκα μνήμης και ότι τρέχει παιχνίδια καλά σε xp ειναι ότι καλυτερο, θεωρώ ότι το μόνο μειονέκτημα του είναι η αναλυση οθόνης που θα μπορούσε να ανεβει στα 1280Χ800. Κατα τα άλλα σκίζει..

Δημοσ.

Κι αυτο γινετε με αλλους drivers. καπου στο youtube θα βρεις ενα βιντεο με την ολη διαδικασια που χρειαζεται (ευκολη) για να ανεβασεις την αναλυση.

Δημοσ.

προς το παρόν ανεβαίνει η δικη μου θερμοκρασία.προσπαθώ να τρέξω το Safecracker και δεν το τρέχει ενώ το έχει κάνει κανονικά εγκατάσταση :mad:

καμια ιδέα??

το σηκώνει το παιχνίδι απλά όταν πατάω να το τρέξει είτε από το pc είτε μέσα από το cd δεν μου κάνει το χατίρι:rolleyes:

Δημοσ.
Υπαρχει πουθενα διαθεσιμο αυτη την στιγμη?

Φυσικά. Στο Corfushop με 369? αλλά και στο e-shop στα 399?. Το έχουν και κάποιοι άλλοι κλεφτοκοτάδες με 450 έως 550 δε σφάξανε.

Δημοσ.
Μάλλον έχεις το μηχάνημα με 2 γίγκα μνήμης και ότι τρέχει παιχνίδια καλά σε xp ειναι ότι καλυτερο, θεωρώ ότι το μόνο μειονέκτημα του είναι η αναλυση οθόνης που θα μπορούσε να ανεβει στα 1280Χ800. Κατα τα άλλα σκίζει..

Οχι δεν του έχω κανει καμια προσθήκη μνήμης.

Το έχω με 1 GB μνημη.

Απλώς τα συγκεκριμένα παιχνίδια ειναι παλιά οποτε μπορεί να τα 'τρέξει'

Δημοσ.

Ας ελπίζουμε ότι στις επόμενες μέρες θα το φέρει επιτέλους και η ΟΚΤΑΒΙΤ (έτσι μου είπε τελευταία φορά ο product manager). Επομένως υποθέτω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθει και σε λευκό

Δημοσ.
Φυσικά. Στο Corfushop με 369? αλλά και στο e-shop στα 399?. Το έχουν και κάποιοι άλλοι κλεφτοκοτάδες με 450 έως 550 δε σφάξανε.

Κοίτα είδα πως στο e shop υπάρχει διαθέσιμο άμεσα αλλά παρατήρησα πως γράφει ότι αν επιμένεις ένα λειτουργικό με συγκεκριμένη γλώσσα xp οι άλλες ανερουνται. Δηλαδή αν επιμένω τα αγγλικά δεν θα εχω ελληνικα xp? Κάπου με μπερδεύει αυτό. Με ελληνικα δεν είναι το συγκεκριμένο;

Δημοσ.
Κοίτα είδα πως στο e shop υπάρχει διαθέσιμο άμεσα αλλά παρατήρησα πως γράφει ότι αν επιμένεις ένα λειτουργικό με συγκεκριμένη γλώσσα xp οι άλλες ανερουνται. Δηλαδή αν επιμένω τα αγγλικά δεν θα εχω ελληνικα xp? Κάπου με μπερδεύει αυτό. Με ελληνικα δεν είναι το συγκεκριμένο;

Δεν κατάλαβες.. Αυτο που λέει βασικά είναι πως αν επιλέξεις αγγλικά, όλα τα μενού, όλες οι ειδοποιήσεις κ.λπ. θα είναι αγγλικά, δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να εγκαταστήσεις υποστήριξη για να γράφεις ελληνικά π.χ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...