Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
στις αγγελίες εδώ ένας το δίνει στην υπερπροσφορά των 440? :lol:

Στο Play.com έχει 350£ οπότε ψιλοεντάξει την βλέπω την τιμή.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερετε παντως να προχωρηση σε αναβαθμηση μνημης η σκληρου δισκου και να παραβιασει το αυτοκολητο η απαντηση της αντιπροσωπειας alman hellas σε mail που εστειλα ειναι η εξης:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τους όρους των εγγυήσεων της MSI, η παραβίαση αυτής της αυτοκόλλητης ταινίας υποδηλώνει την παραβίαση του μηχανήματος από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό και το μηχάνημα δυστυχώς βγαίνει εκτός εγγύησης. Επίσης η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στο μηχάνημα μετά την αναβάθμιση μνημών που προμηθεύτηκαν από το γενικό εμπόριο και όχι από την ίδια την MSI.

Δημοσ.

Πάντως από όσα έχω διαβάσει, σε άλλες χώρες (βλ. Καναδά) η ίδια η msi έστελνε νέα αυτοκόλλητα για την εγγύηση μέσω ταχυδρομείου. Τώρα γιατί ΠΑΛΙ στην Ελλάδα δεν μας αφήνουν να πειράξουμε αυτό που έχει φτιαχτεί για αναβάθμιση δεν το καταλαβαίνω.

Δημοσ.
Για οποιον ενδιαφερετε παντως να προχωρηση σε αναβαθμηση μνημης η σκληρου δισκου και να παραβιασει το αυτοκολητο η απαντηση της αντιπροσωπειας alman hellas σε mail που εστειλα ειναι η εξης:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τους όρους των εγγυήσεων της MSI, η παραβίαση αυτής της αυτοκόλλητης ταινίας υποδηλώνει την παραβίαση του μηχανήματος από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό και το μηχάνημα δυστυχώς βγαίνει εκτός εγγύησης. Επίσης η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στο μηχάνημα μετά την αναβάθμιση μνημών που προμηθεύτηκαν από το γενικό εμπόριο και όχι από την ίδια την MSI.

Θέλουν προφανέστατα να πας από εκεί για να σου πάρουν κανένα 100άρι ευρώ με την εργασία... Ρωτήστε πόσα ζητάνε για την αναβάθμιση εδώ, και αν είναι τέτοιο ποσό, στείλτε email στην MSI γιατί οι εδώ αντιπρόσωποι των εταιρειών νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι τους καπνίσει...

Δημοσ.

Επισης στο http://forums.msiwind.net σε δυο κατοχους wind που επικοινωνησαν τηλεφωνικα με την alman τους ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα με το στικερ της εγγυησης.να τι λει ο ενας:

After contacting with Alman Hellas, I' m glad to report that you can upgrade the RAM without losing warranty, as long us you don't damage the laptop while inserting the new RAM module.

Also, Alman Hellas can't be held responsible for any problems resulting from the memory upgrade (compatibility issues etc.).

και επιβεβαιωνει ο αλλος:

I've just contacted them and they gave me the same answer .

Στο mail που τους εστειλα εγω τη απαντηση τη διαβασατε.Αντε βγαλε ακρη

Δημοσ.
Θέλουν προφανέστατα να πας από εκεί για να σου πάρουν κανένα 100άρι ευρώ με την εργασία... Ρωτήστε πόσα ζητάνε για την αναβάθμιση εδώ, και αν είναι τέτοιο ποσό, στείλτε email στην MSI γιατί οι εδώ αντιπρόσωποι των εταιρειών νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι τους καπνίσει...

Δεν λες πάλι καλά που βρέθηκε κάποιος να απαντήσει κιόλας πριν πάει ο μήνας 25...

edit/

Α τελικά φαίνεται να υπάρχει και 2ος υπάλληλος. Και πιο ελπιδοφόρος :D

Δημοσ.

για σκεψου να τους παρεις τηλεφωνο,να σου απανταει μια ευγενεστατη κοπελιτσα φανταζομαι,οτι δεν υπαρχει προβλημα με την εγγυηση, να τοποθετεις περιχαρης παραπανω μνημη (σημειωση:με 2 γιγα μνημη παει σφαιρα τα vista) και αν στραβωσει καποια στιγμη βλαβη να σου λενε οτι εχεις παραβιασει το αυτοκολητο και δεν ισχυει η εγγυηση.

Δημοσ.

Τι λεει για ολα αυτα ο επισημος αντιπρόσωπος ή ο εισαγωγές που φέρεται να είναι η oktabit παρακαλώ? Οσο για την ΑΛμαν ειναι αμαν εταιρεία και πολύ αεριτζήδες. Απορώ που ακόμα δεν τους πήραν με τις ντομάτες...

Δημοσ.

τα εχει εισαγει ομως η oktabit η ειναι παραεισαγωγη του e-shop και του multirama γιατι μονα αυτα τα δυο μαγαζια τα φερνουν, η ειναι απ΄ευθειας εισαγαωγη της alman;

στο σαιτ του e-shop αναφερει:

Η εγγύηση παρέχεται από την εξουσιοδοτημένη συνεργάτιδα εταιρεία της MSI, Alman Hellas (τηλ 210 2409150). Σε περίπτωση βλάβης του Notebook ο πελάτης αναλαμβάνει την επικοινωνία με την εταιρεία Alman Hellas.

Δημοσ.

προσπαθώ να κάνω σύνδεση μεταξύ του pc και του ppc που έχω μέσο bluetooth kai me to activesync.δεν μπορώ όμως να τα καταφέρω γιατί άλλες com μου δίνει το pc και αλλα το ppc .την μονη κινη που έχουν είναι η com 7 και σε αυτήν το ppc μου γραφει ότι είναι αδύνατη η σύνδεση.υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που ανοίγει κι άλλες com στο pc??

στο ppc μου έχει com από 0 μέχρι 9 και στο pc από 7 μέχρι 20.να σημειωθεί ότι έχω περάσει τους καινούριους drivers για το bluetooth

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...