Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω που εβαλα την 10G δεν θα οφελειθω απο τις λειτουργιες στα 7 που ελεγε η F?η περιεχονται μεσα στην G?

ΦΥΣΙΚΑ!!!

Δεν κοβουν κατι...

@paylidis

Φιλε μου κανε κατι εισαι ο leader του κατσαβιδιου...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με γεια τα μηχανήματα σας παιδιά, γράφω επειδή διαβάζω οτι ταλαιπωρείστε και χάνετε χρόνο άδικα προσπαθώντας να μαθετε τι πάζει με εγγύηση κλπ από κάποιους (Αλμαν, You) που είτε είναι βλάκες είτε το πάιζουν με σκοπό να σας τα αρπάξουν.

1ον Τους όρους της εγγύησης τους γράφει αναλυτικότατα βιβλιαράκι μέσα στη συσκευασία διαβάστε τους.

2ον Προφανώς εφόσον το αυτοκόλλητο γράφει void, αν το τρυπήσετε με κατσαβίδι είναι αυτόματα λόγος διακοπής εγγύησης καλώς ή κακώς.

Οπότε, αν δεν θέλετε να δώσετε κανένα 100αρικο άδικα, τοτε μπορείτε πολύ ευκολα να βγάλετε το αυτοκόλλητο χωρίς να καταστραφεί χρησιμοποιώντας μπιστολάκι για να ζεστάνετε την κόλλα και μια γωνία απο κόλλα χαρτι Α4 για να κάνετε την αρχή και να το ξεκολλήσετε. Μετά το κολλάτε πολύ απαλά σε μια πλαστική ζελατίνα και το κρύβετε κάπου να υπάρχει. Το ξεβίδωμα είναι απλό. Λίγο προσοχή θέλει στην αφαίρεση του κάτω καπακιού όπου αρχικά πρέπει να τα ξεκουμπώσετε τρέχοντας την μύτη του κατσαβιδιού γύρω γύρω. Επίσης προσοχή η μνήμη μπαίνει υπό γωνία και μετά κουμπώνει με μεταλλική ασφάλεια.

Το καλύτερο site για κάθε απορία είναι μακράν το http://h**p://insanelywind.com Εκεί έχει οδηγό προσθήκης μνήμης http://h**p://insanelywind.com/wiki/index.php/RAM_Upgrade ρίχτε μια ματία και θα δείτε ότι τελικά είναι απλό.

Δημοσ.
παιδια το νεο bios που βγηκε τι λεει;οι εντυπωσεις σας οσοι το περασατε ποια ειναι;αξιζει τον κοπο να το περασω η μαλλον να δοκιμασω:fear:

Το έβαλα χτες,και όλα καλά μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Το έβαλα και γω σε ένα Advent και πάει καλά εκτός από το ασύρματο που δεν απενεργοποιείται με το Fn + F11 :confused:

Έβαλα και τον τελευταίο System Control Manager και ενώ δείχνει κάτω δεξιά το εικονίδιο του WiFi να απενεργοποιείται το ασύρματο είναι μόνιμα ενεργοποιημένο. Με το ίδιο πλήκτρο το BT ανοιγοκλείνει κανονικά.

Έχω Win 7 Home Premium. Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

γνωμη μου ειναι να κανεις απεγκατασταση και εγκατασταση παλι σε πρωτη φαση το system control manager (μου το ειχε κανει παλια αυτο που λες και εστρωσε μετα) και σαν δευτερη λυση μα ξαναπερασεις το bios,να υποθεσω οτι πριν την αναβαθμιση δεν ειχες αυτο το προβλημα σωστα;

Δημοσ.
Το έβαλα χτες,και όλα καλά μέχρι τώρα.
ευχαριστω,και εγω εδω και μια μερα που το εχω βλεπω να ειναι μια χαρα,οχι πως ειχα προβλημα με το προηγουμενο,βεβαια δεν ειδα καμμια διαφορα αλλα λογικα για να το βγαλουν κατι θα αλλαξε που δεν το βλεπουμε:-)
Δημοσ.
γνωμη μου ειναι να κανεις απεγκατασταση και εγκατασταση παλι σε πρωτη φαση το system control manager (μου το ειχε κανει παλια αυτο που λες και εστρωσε μετα) και σαν δευτερη λυση μα ξαναπερασεις το bios,να υποθεσω οτι πριν την αναβαθμιση δεν ειχες αυτο το προβλημα σωστα;

Ναι πριν δούλευε σωστά με το bios του Advent.

Δοκίμασα και τα δύο που γράφεις παραπάνω και πάλι τα ίδια :X

Τέλος πάντων το πρόβλημα δεν είναι πολύ σημαντικό θα το αφήσω έτσι και βλέπουμε.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

μια απορια...ειναι σωστο να αφηνουμε την μπαταρια πανω ενω το εχουμε συνδεμενο με το ρευμα εφοσον οταν γεμισει η μπαταρια το netbook εχει παροχη αποκλειστηκα απο το ρευμα??απο μια μικρη ερευμα εχω διαβασει οτι οι λιθιου μπαταριες δεν επηρεαζονται τοσο πολυ απο τα φορτισματα αποφορτιμσμα και τους κυκλους φορτισεις και οτι εχουν διαρκεια ζωης περιπου 3 χρονια ανεξαρτητα αν τις χρησιμοποιεις η οχι...με καιει τοσο πολυ επειδη αυτη τη στιγμη το χρησιμοποιω περισσοτερο σαν κατεβαστηρι και του εχω το ρευμα συνεχεια πανω απλα ειχα μια διακοπη ρευματος και με προβληματισε..αν ειχα την μπαταρια δεν θα εκλεινε...περιμενω γνωμες....

Δημοσ.

Μπορεί η μπαταρίες λιθίου να είναι ότι καλύτερο έχει παρουσιαστεί στο θέμα ενέργεια-φορητότητα αλλά έχουν και αυτές τους περιορισμούς τους.Καλό θα ήταν κάθε 30 φορτίσεις να ακολουθεί μια πλήρη εκφόρτιση.Αν όχι πλήρη τουλάχιστον μέχρι το 10% της μπαταρίας.Μπορείς να βγάζεις την τροφοδοσία 1 φορά το μήνα και να χρησιμοποιείς το netbook μέχρι να αδειάσει.Προσωπικά,χρησιμοποιώ τον παραπάνω κανόνα σε όλες τις μπαταρίες μου (επαναφορτιζόμενες,netbook,κινητό) και μου έχουν κρατήσει για πολύ καιρό.

Δημοσ.
δλδ να την αφηνω πανω την μπαταρια με εξωτερικη τροφοδοσια?
γνωμη μου ειναι ναι,δεν θα παθει τιποτα,αλλωστε πιστευω οτι οι πιθανοτητες ειναι πιο πολλες να παθει κατι το μηχανημα απο το βγαλε-βαλε την μπαταρια(πχ να σπασει καμμια βαση η να το "ξεχειλωσεις"εκει που κουμπωνει) αλλωστε και η μπαταρια να φτασει στο τελος της δεν τρεχει και τιποτα,οι τιμες στο ebay εχουν πεσει αρκετα
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει διαφορά για τα λαπτοπ παντως στο προηγούμενο μου που την άφηνα πάνω μετά τον πρώτο χρόνο η αποδοση είχε πέσει πάρα πολύ. Σε αυτόν που έχω τώρα και την βγάζω μπορώ να πω ότι η αποδοση της ήταν είναι σχεδόν όσο και όταν τον πήρα παιδιά

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι, I'm back... Λοιπόν, η λύση που σκέφτηκα ήταν να αγοράσω και να φτιάξω εγώ αυτοκόλλητο στον εκτυπωτή, αφού βρήκα μετά από 2 μέρες μαγαζί που να πουλάει χύμα σελίδες και όχι 100σταδα διαπιστώνω ότι δεν είναι glossy όπως αυτό της msi... Μπορεί να βρει κάποιος από αυτό το γυαλιστερό για να δοκιμάσουμε;

υ.γ. σήμερα λέω να δω τι παίζει με το πιστολάκι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...