Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε παιδια, οταν εχω μπατρια οσες φορες και να πατησω fn+f10 δε μπαινει σε eco mode. γιατι; του χω κανει o/c και το turbo mode οταν ειναι στην πριζα μπαινει μια χαρα

δεν νομιζω να γινεται κατι τέτοιο... το λαμπακι πανω δεξιά σε κανονικη λειτουργεία ειναι μπλε, αν πατήσεις με μπαταρία το συνδυασμό fn+f10 δεν γίνεται πράσινο; ρίξε μια ματιά στις επιλογές ενέργειας από τον πίνακα ελέγχου για να δεις ποιο προφίλ χρησιμοποιείς αν και δεν νομίζω να έχει άμεση σχέση...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
λογικά μπορεί να σου ερθει... εγω είδα αυτήν http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=16116 αλλά θα μου βγεί κοντα 20 € για να μου ερθει με αντικαταβολη...

Μοιάζει πολύ με αυτή.

Εγώ πήρα αυτή και χωράει τα πάντα. Μέχρι και slim εξωτερικό dvdrw μαζί με το msi. :-)

Δημοσ.

το χω στο max battery και δεν αλλαζει χρωμα το λαμπακι να γινει πρασινο. το δοκιμασα και στο minimal power manager...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:17 ----------

εκανα disabled και το doc αλλα τζιφος. χρησιμοποιει κανεις το tune up utilities? υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:17 ----------

το φτιαξαααα! ειχα απεγκαταστησει το system control manager. το βαλα και ολα κομπλε! επισης περασα και το bios μεσω του advent!

Δημοσ.
λογικά μπορεί να σου ερθει... εγω είδα αυτήν http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=16116 αλλά θα μου βγεί κοντα 20 € για να μου ερθει με αντικαταβολη...

ριξε κ μια ματια εδω...

http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/630A42C732A9F14EAC0B2277E4E6744E/6D69C3B6698D0743A5447E6E53B90639/1DA24177E9E9AB41A3F2BC913A528B04

εγω εχω αυτη

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=AE988F7295AD634CAFB90C0147E10A4A&pa=1DA24177E9E9AB41A3F2BC913A528B04

Δημοσ.
να ρωτησω και εγω ο αφελής... προς τι το bios update?

Α, τελικά το γενικο και ολοκληρωτικο κόλλημα που λέγαμε το κάνει τελικα μαλλον μονο οταν είναι μονο με μπαταρία...; παιζει να είναι πρόβλημα hardware? να εχει γηλαδή πρόβλημα με τα ρευματα του;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:44 ----------

να παρατηρησω επιπλέον οτι σημερα το εκανε μόνο στα πρώτα 2 boot? ποιος ξερει; παιρνει ip μήπως; αλλά και πάλι δε δικαιολογείται... όλη μέρα κανω δοκιμες να δω τι φταίει μίας και για φορματ στα 7 δεν είμαι ακόμα ετοιμος αλλα και για τα xp ακόμα δεν ξέρω πως να το κάνω και οι οδηγοί που βρήκα μάλλον περισσότερο με μπερδεψαν...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:09 ----------

και ξαναρωταω ο ασχετος... (τόσα χρόνια στην αρχή με δικέτα και μετα με cd/dvd τα εμαθα...εχω μείνει πίσω): πως θα κάνω φορματ με το recovery; εχει ενα σωρο φακέλους αλλα το αγαπημένο εκτελέσιμο setup.exe δε βλέπω πουθενα... και τι απο ολα αυτα θα πρέπει να μπει στο φλασακι...; (και πως φυσικα...)

μαγκες χιλιες συγνώμμες σας ζάλισα αλλα είμαι ασχετος με format απο usb, recovery disks κλπ.

τα update στο bios υποτιθετε οτι κανουν να λειτουργει καλυτερα το μηχανακι σε διαφορα θεματα,εγω το μονο τροπο που ξερω να κανω φορματ ειναι με cd drive(δεν εχω προσπαθησει να μαθω με φλασακι) εχω ρυθμισει απο το bios να κανει boot απο το cd drive,βαζω το cd κανω restart και πριν μπει στα windows παταω ενα κουμπι (οποιοδηποτε) στο πληκτρολογιο και ξεκιναει το setup,ειμαι τις παλια σχολης:-D
Δημοσ.
τα update στο bios υποτιθετε οτι κανουν να λειτουργει καλυτερα το μηχανακι σε διαφορα θεματα,εγω το μονο τροπο που ξερω να κανω φορματ ειναι με cd drive(δεν εχω προσπαθησει να μαθω με φλασακι) εχω ρυθμισει απο το bios να κανει boot απο το cd drive,βαζω το cd κανω restart και πριν μπει στα windows παταω ενα κουμπι (οποιοδηποτε) στο πληκτρολογιο και ξεκιναει το setup,ειμαι τις παλια σχολης:-D

Εκανα εναν οδηγο πως να κανετε update το bios...ειναι για το U100plus πιστευω και για τα αλλα δεν θα αλλαζει κατι...μονο το αρχειο του bios...

Aναλυτικα εδω

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3094449&postcount=14

Δημοσ.

Ο οδηγός του gagarin είναι πολύ καλός και αναλυτικός για όσους θέλουν να πειραματιστούν στο DOS.Τώρα,για τα διάφορα χρώματα στο led,αναφέρονται αφού κάποιος τρεξει το utilitie του SVET για το Ο/C της μπαταρίας και μόνο.Δεν θα δείτε τίποτα αν το μηχανάκι είναι συνδεδεμένο στο τροφοδοτικό του.Είναι μόνο για O/C από την μπαταρία.Είναι καιρός που το δοκίμασα και δεν θυμάμαι να σας πω που αντιστοιχεί το πράσινο και το μωβ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά... μας δουλευουν μήπως αυτοί...; παίρνω στο You και ρωτάω ποιος είναι υπευθυνος για την εγγύηση και απαντάνε η Αλμαν, κλείνω ξαναπαίρνω στο You και ρωτάω αν θα χάσω την εγγύηση αν τοποθετήσω μία μνήμα και μου λενε αν την τοποθετήσει ο τεχνικός μας οχι δεν θα τη χάσετε. Κλείνω, παίρνω στη ΑΛΜΑΝ μου απαντάνε ναι θα τη χάσετε την εγγύηση αν την τοποθετησετε οπουδηποτε αλλού εκτός απο τα κεντρικα μας, αρα πρέπει να το στείλετε με κουριερ (λόγω επαρχίας) να το δούμε να το κοστολογήσουμε μπλα μπλα μπλα. Της λέω ρε κοπέλα μου, το μηχάνημα κανει 200 ευρώ, έχω τη μνήμη και θέλω να μου την τοποθετήσεις. Πώς θα στο στείλω αν δεν ξέρω τιμή. Αν μου πεις 100+την κούριερ με συμφέρει;

Ρε τι καραγκιοζιλικια είναι αυτά; Ας βγεί κάποιος από αυτούς που εργάζονται στις "εταιρείες" και κάνουν μπανιστίρι στα φορα να μας δώσει μία σωστη απαντηση...

Αι σιχτιρ τους βαρέθηκα... Όποιος πάρει, αν πάρει εγγραφη απαντηση ας την ανεβάσει να κανουμε και εμείς τη δουλεια μας...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:05 ----------

Παραθέτω την ερωταπαντηση στην μαμα msi:

Question

MEMORY UPGRADE AND WARRANTY

Hello, I need to upgrade the istalled ram of my U100 plus from 1gb to 2gb. I want to know if i will lose the warranty by installing the extra module of ram. Everybody in Greece tells don't know, send us the netbook with a courier service etc.

They shame your company. I buy msi products since 1997 and it's the first time i'm so angry with it's products.

btw.: it's silly to void your warranty by installing a memory

Posted: Jan 04, 2010 by George Pavlidis

All Posts

Dear customer,

Thank you firstly for appreciating our U100!

Our U100 has memory chip on board, and it just support 1GB RAM more, please refer to its specification

If you want to upgrade the memory or HDD for your U100, please contact the nearest global warranty service location for help. Because there may be different warranty service with different region and warranty service location. So I could not tell you the assured information. It is better to ask them directly. According to the official license, if end users do any action such as changing the CPU, HDD, RAM on their MSI laptop, they will not have the global warranty service for their laptop again. But MAYBE some service location would like to help you to change the key parts and not avoid your warranty service.

Feel free to contact me, if you have any question!

Best wishes,

MSI NB Technical Support

Posted: Jan 04, 2010 by MSI

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:11 ----------

και αυτά από το chat στο U:

Κ***** Γιάννης: Καλημέρα σας. Πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω;

ΓΙΩΡΓΟΣ: Καλημέρα

ΓΙΩΡΓΟΣ: εχω ενα U100 και θα ήθελα να ξέρω σε ποιον θα πρέπει να απευθυνσθω για την εγγύηση του

Κ***** Γιάννης: Ο πάροχος εγγύησης είναι η εταιρεία ALMAN, τηλέφωνο επικοινωνίας 2102409150

ΓΙΩΡΓΟΣ: Μάλιστα. Και αν θέλω δηλαδη να εγκαταστήσω μια επιπλέον μνήμη χωρις να εχω πρόβλημα εγγύησης, θα πρεπει να απευθυνθω σε αυτούς;

Κ***** Γιάννης: Μάλιστα

ΓΙΩΡΓΟΣ: καλως.. γιατι πριν 3 ημερες στην ίδια μου είχατε πει οτι θα πρέπει να την περάσουν οι τεχνικοί σας και παραλίγο να χάσω την εγγύηση μου.

ΓΙΩΡΓΟΣ: Ευχαριστώ.

Κ***** Γιάννης: Συγγνώμη για το λάθος αν σας είχαμε πει έτσι, απλά γενικότερα τα προϊόντα της MSI τα αναλάμβανουμε εμείς σαν παροχέας εγγύησης και στην περίπτωση του netbook δεν είναι έτσι

Κ***** Γιάννης: και τα αναλαμβάνει η ALMAN

άρα αλμαν...

Δημοσ.

γενικα αυτο το μπαχαλο πρεπει να γινεται μονο στο ελαδισταν,με 10 να μιλησεις για το ιδιο θεμα 10 διαφορετικες γνωμες θα παρεις,μονο που ακους το ονομα αλμαν σου ερχεται στο μυαλο ο "εφιαλτης στο δρομο με τις λευκες" :-D δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω ακριβο μηχανημα που σε περιπτωση και γινει κατι να με στειλουν στην αλμαν,μεχρι 200-300 ευρω οκ,και 6 μηνες να μου αντεξει τα εβγαλε τα λεφτα του.

σημερα βγηκε καινουργιο bios για τα μηχανακια μας απο την msi;)

Δημοσ.
γενικα αυτο το μπαχαλο πρεπει να γινεται μονο στο ελαδισταν,με 10 να μιλησεις για το ιδιο θεμα 10 διαφορετικες γνωμες θα παρεις,μονο που ακους το ονομα αλμαν σου ερχεται στο μυαλο ο "εφιαλτης στο δρομο με τις λευκες" :-D δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω ακριβο μηχανημα που σε περιπτωση και γινει κατι να με στειλουν στην αλμαν,μεχρι 200-300 ευρω οκ,και 6 μηνες να μου αντεξει τα εβγαλε τα λεφτα του.

σημερα βγηκε καινουργιο bios για τα μηχανακια μας απο την msi;)

Ετσι...

Αρα παμε στην λυση πιστολακι... (το εχει κανει κανεις εγω το δοκιμασα αλλα δεν τα καταφερα)

Παλι bios?? προχτες το εκανα αναβαθμιση.. :D

http://eu.msi.com/index.php?func=downloadfile&dno=6915&type=bios

Δημοσ.

μας κραταει σε ετοιμοτητα η msi για να μην χαλαρωνουμε λογω εορτων:-D προσωπικα τα πιστολακια τα φοβαμαι να σου πω την αληθεια,μην χαλασουμε και "πετσικαρουν"τιποτα πλαστικα και το κανουμε αηδια το μηχανημα,ασε που πιστευω οτι δεν θα γινει δουλεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...