Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα κολλήματα που μου παρουσιάζει τα κάνει σε κανεναν αλλο; (βλ. προηγούμενα ποστ μου)

επίσης λογικό είναι να μη μπορεί να δηλωθει στην msi ως αγορασμένο απο Ελλάδα καθως όπως είπα ισως δεν εχει γίνει εισαγωγή επίσημα απο την αντιπρωσωπεία στην ελλάδα.

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να βάλω τα 7 με dual boot?

οπως το σκέφτομαι είναι να βαλω το iso να τρέχει μεσα στα xp και να κάνω την εγκατασταση στο άλλο partition. Θα γίνει αυτό;

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

lagoudaki εγώ εγκατέστησα και τους δυο και μετά από μια επανεκκίνηση είχα κάθετο σκρολάρισμα.

Δημοσ.
βγάλε τα xp και φόρεσε του μόνο τα 7αρια πάνε καλύτερα από τα xp!

πως θα κάνω την εγκατασταση...; δεν εχω ιδεα... με το 1gb μνήμης δηλαδή θα πηγαίνεi καλύτερα στα 7 απ'ότι στα Xp? όπως προείπα εχω τα 7 premium από το msdn academic alliance και χώια το πακέτο της γλώσσας σε μορφή iso (αν θυμαμαι καλα...).

απο drivers μετα; θα μπουν απο μονοι τους όπως υποσχονται τα 7? :lol:

Δημοσ.
Φιλε μου δεν μπορο να βρω ακρη ειναι η αλιθεια.. εχει παρα πολλα ποστς :o

Δες εδώ Νο 1663:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=265884&page=167

Για εγκατάσταση w7 φτιάχνεις ένα boot usb stick με τα 7 και προχωράς.Καλό όμως είναι να βάλεις και μνήμη.

http://www.intowindows.com/how-to-create-bootable-windows-7-vista-or-xp-usb-flashpen-drive-with-a-single-click-must-try/

http://www.blogsdna.com/2016/how-to-install-windows-7-from-usb-drive-without-windows-7-iso-dvd.htm

Aν έχεις πρόβλημα με τους drivers κατεβάζεις τους αντίστοιχους από την MSI.

Δημοσ.

ευχαριστώ. Από δευτέρα θα πέσουν τηλέφωνα να δω τι παιζει με την εγγύηση και βλέπω για μνλημα και 7 γιατι τώρα που εκανα όλα τα απαραίτητα updates σερνεται αισθητα πολύ... α, το εκανα το scroll, ευχαριστώ!

Δημοσ.
Λοιπόν,πάμε να δούμε πως θα έχουμε ανάλυση μέχρι 1152Χ864 στο εργαλείο μας.Διευκρινίζω είναι συμπιεσμένη η ανάλυση και όχι scrolling.Θα καταλάβετε στην πορεία.Καταρχήν αναβαθμίζουμε στον τελευταίο οδηγό της intel για τα γραφικά.Αλλα και με προηγούμενη έκδοση πρέπει να παίζει.Κατεβάζουμε το Easy Resolution Manager από εδώ:

http://www.samsung.com/uk/consumer/pc-peripherals/notebook-computers/n-series/NP-NC10-KA02UK/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support

Ομορφο utilitie.Με το που τελειώνουμε δεξί κλικ-screen resolution και επιλέγουμε την επιθυμητή ανάλυση.Αν πάτε στο Advanced setting -monitor θα πρέπει να είναι αχνο το hide modes that this monitor cannot diaplay.Σε μια δοκιμή είχα πετύχει την ενεργοποίηση του αλλά δεν θυμάμαι πως.Αν το πετύχει κανείς θα μπορεί να έχει αναλύσεις μέχρι 1900χ κάμποσα.Kαι θα έχει και scrolling mode.

Θέλετε εργαλεία για γρήγορη αλλαγή της ανάλυσης?Δοκιμάστε αυτά:

http://windfan.h-p.pl/?lng=en

http://www.netbookfiles.com/c/15/resolution-tools

http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=18260

Το τελευταίο δεν παίζει με όλες αναλύσεις αλλά πιστευω πως είναι θέμα driver.Μελλοντικά θα στρώσει.Λογικά τα παραπάνω ισχύουν και σε άλλα netbook.Τελικά θα πρέπει να κοιτάμε και τι βγάζουν και οι άλλες εταιρίες.

Της samsung μου δουλευει κ ουσιαστικα κανω scrolling αλλα αυτο που θελω το κανω.. (να βλεπω επιλογες οταν θελω απο παραθιρο που δεν αλλαζει size)

Τα αλλα θα τα δω σε λιγο

Δημοσ.
lagoudaki εγώ εγκατέστησα και τους δυο και μετά από μια επανεκκίνηση είχα κάθετο σκρολάρισμα.
μια χαρα και σε μενα,ευχαριστω φιλε μου:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:40 ----------

πως θα κάνω την εγκατασταση...; δεν εχω ιδεα... με το 1gb μνήμης δηλαδή θα πηγαίνεi καλύτερα στα 7 απ'ότι στα Xp? όπως προείπα εχω τα 7 premium από το msdn academic alliance και χώια το πακέτο της γλώσσας σε μορφή iso (αν θυμαμαι καλα...).

απο drivers μετα; θα μπουν απο μονοι τους όπως υποσχονται τα 7? :lol:

εγω εκανα φορματ(γνωμη μου ειναι να το κανεις ετσι αφου εχεις κοληματα τωρα) με το cd απο την msi(εχω εξωτερικο μηχανημα για να τα διαβαζει)σε καποια στιγμη με ρωταει αν θελω να φτιαξει 2 διαμερισματα και λεω ναι,οποτε κανω εγκατασταση τα xp στο 1 διαμερισμα και στο αλλο περασα μετα τα 7αρια,μου βρηκε ολους τους drivers απλα περασα το scm απο το site της msi για να μου παιζουν και να βλεπω τα εικονιδια με το fn,θα σου παιζουν τα 7αρια με 1g αλλα φυσικα θα τρεχουν καλυτερα με 2g,εγω προτεινω παντως για καλυτερα να εχεις off το aero
Δημοσ.
ευχαριστώ. Από δευτέρα θα πέσουν τηλέφωνα να δω τι παιζει με την εγγύηση και βλέπω για μνλημα και 7 γιατι τώρα που εκανα όλα τα απαραίτητα updates σερνεται αισθητα πολύ... α, το εκανα το scroll, ευχαριστώ!

Ναι οντος κ εγω πρεπει να τσεκαρω.. Ζητα το ΕΓΓΡΑΦΩΣ!!! γιατι αν γινει κατι αιντε βρες τους..

Εγω κρατησα τα xp.. το γεμισα με movies k mp3.. κ ολα μια χαρα..

για το scrollarisma.. ειναι το led που εχει στο pc με το βελακι πανω κατω? αυτο ειναι? (2ο απο δεξια)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:24 ----------

Ισως ενδιαφερει ... το memory card reader διαβαζει κ SDHC!!!

Δημοσ.
Ναι οντος κ εγω πρεπει να τσεκαρω.. Ζητα το ΕΓΓΡΑΦΩΣ!!! γιατι αν γινει κατι αιντε βρες τους..

Εγω κρατησα τα xp.. το γεμισα με movies k mp3.. κ ολα μια χαρα..

για το scrollarisma.. ειναι το led που εχει στο pc με το βελακι πανω κατω? αυτο ειναι? (2ο απο δεξια)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:24 ----------

Ισως ενδιαφερει ... το memory card reader διαβαζει κ SDHC!!!

προφανώς και θα το ζητησω με ενα μειλ ή φαξ. Θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα από το You και βλέπουμε. Κάποιος συμφορουμίτης επαληθευει οτι η εγγυηση παρεχεται απο το You και οχι απο την ΑΛΜΑΝ όπως επίσης και ότι δεν επηρρεάζεται η εγγύηση με την τοποθετηση μνήμης... Οψόμεθα... Ο τεχνικός στο τοπικό καταστημα προσφέρθηκε να την τοποθετησει δωρεαν οπότε φυσικα και θα προτιμήσω αυτόν και θα του ζητήσω να βάλει και ενα αυτοκόλλητο μετα.. για το σκλοραρισμα πρεπει να κανεις εγκατασταση και τα 2 αρχεια όπως αναφερεται σε προηγούμενο ποστ. Δουλευει αψογα αν και παρατηρησα κάποια κολλήματα σε σχέση με τώρα που χρησιμοποιώ εξωτερικό ποντίκι. Αλλα τα κολλήματα τα τρώει γενικά οποτε οκ...

Δημοσ.
προφανώς και θα το ζητησω με ενα μειλ ή φαξ. Θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα από το You και βλέπουμε. Κάποιος συμφορουμίτης επαληθευει οτι η εγγυηση παρεχεται απο το You και οχι απο την ΑΛΜΑΝ όπως επίσης και ότι δεν επηρρεάζεται η εγγύηση με την τοποθετηση μνήμης... Οψόμεθα... Ο τεχνικός στο τοπικό καταστημα προσφέρθηκε να την τοποθετησει δωρεαν οπότε φυσικα και θα προτιμήσω αυτόν και θα του ζητήσω να βάλει και ενα αυτοκόλλητο μετα.. για το σκλοραρισμα πρεπει να κανεις εγκατασταση και τα 2 αρχεια όπως αναφερεται σε προηγούμενο ποστ. Δουλευει αψογα αν και παρατηρησα κάποια κολλήματα σε σχέση με τώρα που χρησιμοποιώ εξωτερικό ποντίκι. Αλλα τα κολλήματα τα τρώει γενικά οποτε οκ...

Το θεμα ειναι οτι εγω εχω μνημη.. κ δεν βλεπω να το κανει δωρεαν.. εκτος αν του πω ... "συνενοιθηκα με τα κεντρικα" :lol:

Δημοσ.
και θα εχει ο τεχνικος το ιδιο αυτοκολλητο με αυτο που φορας τωρα; :whistle:

όχι, δεν εχει τον ρώτησα...

εφοσον όμως η εγγύηση είναι απο το you ας βάλει ενα του You αν θέλει...

Το θεμα ειναι οτι εγω εχω μνημη.. κ δεν βλεπω να το κανει δωρεαν.. εκτος αν του πω ... "συνενοιθηκα με τα κεντρικα" :lol:

δεν θα στην περάσει δωρεάν. Και εγώ τις έχω... Σε εμένα ετυχε να είναι δωρεάν επειδή ο ιδιοκτήτης του μαγαζιου είναι παλιός συνεργατης του πατέρα μου και έχει και καταστημα vodafone από το οποίο και ψωνίζουμε... :-)

ϊσως βέβεια αν συνενοηθείας να στο κάνει δωρεάν...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:54 ----------

βασικά μου ειπε από μονος του να πάω Τρίτη-Τετάρτη γιατι τη μέρα που το πήρα είχε δουλεία και είχαμε και το θέμα της εγγύησης. Θα το λύσω απο δευτέρα το θεματάκι και βλεπουμε... (ελπίζω να ταιριάζει και η μνημη...

αληθεια, με κανενα bios update δεν μπορουμε να αυξησουμε το μέγιστο στα 3 gb?

Δημοσ.
όχι, δεν εχει τον ρώτησα...

εφοσον όμως η εγγύηση είναι απο το you ας βάλει ενα του You αν θέλει...

δεν θα στην περάσει δωρεάν. Και εγώ τις έχω... Σε εμένα ετυχε να είναι δωρεάν επειδή ο ιδιοκτήτης του μαγαζιου είναι παλιός συνεργατης του πατέρα μου και έχει και καταστημα vodafone από το οποίο και ψωνίζουμε... :-)

ϊσως βέβεια αν συνενοηθείας να στο κάνει δωρεάν...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:54 ----------

βασικά μου ειπε από μονος του να πάω Τρίτη-Τετάρτη γιατι τη μέρα που το πήρα είχε δουλεία και είχαμε και το θέμα της εγγύησης. Θα το λύσω απο δευτέρα το θεματάκι και βλεπουμε... (ελπίζω να ταιριάζει και η μνημη...

αληθεια, με κανενα bios update δεν μπορουμε να αυξησουμε το μέγιστο στα 3 gb?

Ας μας πει οτι δεν χανετε η εγγιηση κ την βαζω μονος μου..

αααα.. εβαλα στο BIOS το OC 16%.. ενεργοποιω το "TURBO" αλλα οταν κανω δεξι κλικ στον υπολογιστη μου.. παλι διχνει 1.66

Δημοσ.
Ας μας πει οτι δεν χανετε η εγγιηση κ την βαζω μονος μου..

αααα.. εβαλα στο BIOS το OC 16%.. ενεργοποιω το "TURBO" αλλα οταν κανω δεξι κλικ στον υπολογιστη μου.. παλι διχνει 1.66

εσενα σου δείχνει και 1,66... εμενα που μου δείχνει συνέχεια 999mhz τι να κάνω...;

Για την μνημη οταν έχω νεότερα ενημερώνω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...