Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αλλαγη του βιος σε πιο προσφατο εχει καμια διαφορα στο λαπτοπ??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:03 ----------

Αρκετά καλό και αυτό:

http://www.cpuid.com/hwmonitor.php

αυτο εδω κατεβασα....26C o atom..μετα απο 4 ωρες συνεχους λειτουργειας install/unistall δεν κακο!

Δημοσ.

ρε παιδια δε δημιουργουμε ενα καινουριο τοπικ για το u100 πλας την εκδοση που πηραμε απο το u; το πηρε αρκετος κοσμος και το τοπικ αυτο ειναι ηδη χαωδες...

Δημοσ.

ειναι μικρες οι διαφορες τους,απλα οσοι εχουν το plus να το αναφερουν,επειδη εχω και το απλο οι διαφορες που ειδα(εκτος αν μου ξεφυγε κατι) ειναι

1.δεν εχει bt(ειπαμε @@@@@ της msi που βγαζει το ιδιο μοντελο ενα με χωρις και ενα με bt,το ιδιο εκανε και στο "απλο"το ιδιο κανει και στο plus,σιγα το κοστος,ας το εβαζε 10 ευρω πιο ακριβα)

2.το wifi εχει drivers atheros(ποιο ειναι καλυτερο δεν ξερω)

3.το βασικο, ατομ 280 αντι 270 το απλο(δεν ξερω αν η διαφορα ειναι μεγαλη ωστε να το παρει χαμπαρι καποιος,λογικα ο 280 ειναι ταχυτερος...και καλα λεμε τωρα:-D )

παντως κακα τα ψεμματα αν του βαλεις αλλο 1 giga το μηχανακι θα πεταει,ειδικα αν το δουλευεις με 7αρια,ακομα και στα xp θα ειναι καλυτερο.μια διαφορα την ειδα μια και δουλευω το "απλο" με 2g,συμφωνα με την αθλιοτατη αλμαν χανεις την εγγυηση αν του βαλεις μονος σου μνημη,το βλεπουν γιατι πρεπει να καταστρεψεις το αυτοκολητο απο κατω για να βγαλεις την βιδα εκτος αν το πας σε αυτους και στο κρατησουν 3-4 μερες και σου παρουν 80 ευρω!!!!:lol:γνωμη μου ειναι μην του βαλει καποιος μονος του αμεσως,ας το δουλεψεις καμμια 10 μερες να δεις μηπως εχει κανενα προβλημα και μετα βουρ,επισης για το θεμα μνημης ας ρωτησει καποιος την info τι γινεται με την εγγυηση(εμενα μου ειπαν οτι το σερβις το αναλαμβανουν και αυτοι αφου το πηραμε απο το you,για την μνημη δεν τους ρωτησα)

Δημοσ.
ειναι μικρες οι διαφορες τους,απλα οσοι εχουν το plus να το αναφερουν,επειδη εχω και το απλο οι διαφορες που ειδα(εκτος αν μου ξεφυγε κατι) ειναι

1.δεν εχει bt(ειπαμε @@@@@ της msi που βγαζει το ιδιο μοντελο ενα με χωρις και ενα με bt,το ιδιο εκανε και στο "απλο"το ιδιο κανει και στο plus,σιγα το κοστος,ας το εβαζε 10 ευρω πιο ακριβα)

2.το wifi εχει drivers atheros(ποιο ειναι καλυτερο δεν ξερω)

3.το βασικο, ατομ 280 αντι 270 το απλο(δεν ξερω αν η διαφορα ειναι μεγαλη ωστε να το παρει χαμπαρι καποιος,λογικα ο 280 ειναι ταχυτερος...και καλα λεμε τωρα:-D )

Η ουσιαστικότερη διαφορά είναι ότι το plus πωλείται με stanard την 6cell battery και ότι έχει wifi N αντί για B/G που έχει το απλό. Συμφωνώ ότι η έλειψη BT είναι λαλακία της MSI αφού το κόστος για να το τοποθετούσε είναι αστείο. Όσο για τον επεξεργαστή η διαφόρά είναι τόσο απειροελάχιστη που απορώ για ποιόν λόγο η Intel κυκλοφόρησε τον Ν280 (ακόμη και τα μετροπρογράμματα τους βγάζουν ισοδύναμους).

Δημοσ.
Η ουσιαστικότερη διαφορά είναι ότι το plus πωλείται με stanard την 6cell battery και ότι έχει wifi N αντί για B/G που έχει το απλό. Συμφωνώ ότι η έλειψη BT είναι λαλακία της MSI αφού το κόστος για να το τοποθετούσε είναι αστείο. Όσο για τον επεξεργαστή η διαφόρά είναι τόσο απειροελάχιστη που απορώ για ποιόν λόγο η Intel κυκλοφόρησε τον Ν280 (ακόμη και τα μετροπρογράμματα τους βγάζουν ισοδύναμους).
και στο απλο πανο ειχανε βγαλει 2 εκδοσεις,μια με 6cell και μια με 3cell,καθως και εκδοσεις με 1g μνημη και με 2 g,απορω ποιος ο λογος;βγαλε ενα μοντελο με 2g-bt-6cell και βαλτο 50 ευρω παραπανω να τελειωνουμε!!!το Ν ειναι καλυτερο απο το B/G ;λογικα ναι ε;δεν ξερω μηπως ο ατομ 280 εχει καλυτερες θερμοκρασιες απο τον 270;επισης ειδα οτι σηκωνει ο/c 2 τιμες,8% και 15% ενω ο 270 παιρνει και 24%
Δημοσ.
και στο απλο πανο ειχανε βγαλει 2 εκδοσεις,μια με 6cell και μια με 3cell,καθως και εκδοσεις με 1g μνημη και με 2 g,απορω ποιος ο λογος;βγαλε ενα μοντελο με 2g-bt-6cell και βαλτο 50 ευρω παραπανω να τελειωνουμε!!!το Ν ειναι καλυτερο απο το B/G ;λογικα ναι ε;δεν ξερω μηπως ο ατομ 280 εχει καλυτερες θερμοκρασιες απο τον 270;επισης ειδα οτι σηκωνει ο/c 2 τιμες,8% και 15% ενω ο 270 παιρνει και 24%

Ουσιαστικά είναι τα ίδια μοντέλα με διαφορετικό configuration. Φοράνε την ίδια motherboard και το ίδιο κάσωμα. Αν θελεις μπορείς με πολύ μικρό κόστος να μετατρέψεις το απλο u100 σε plus και φυσικά και το αντίθετο.

Δημοσ.

εχω βαλει τα win 7 στο μικρο αλλα οταν παταω Fn+F6 δεν ανοιγει η webcam (δεν αναβει το φωτακι)...παρολαυτα οταν βρισκομαι μεσα σε καποιο προγραμμα π.χ msn και πατησω για να ανοιξει , ανοιγει κανονικα...οποτε ψαχνω για καποιο προγραμμα (οσο πιο απλο γινεται) διαχειρησης της καμερας (πριν κανω φορματ ειχε στα xp) οταν ειμαι απλα στο desktop

Δημοσ.

Μερικές εντυπώσεις και απορίες:

Η οθόνη είναι πραγματικά υπέροχη με εξαιρεση το οτι σε μερικα παραθυρα ιδιοτητων που ανοιγω δεν βλέπω τα εφαρμογή κλπ (π.χ. στις ρυθμίσεις του live messenger)! Εμένα με τον explorer 8 κολάει στο σερφαρισμα εκνευριστικα πολύ (τωρα που γραφω στον αερα γραφω, μετα θα εμφανιστει). Θα τη χρειαστώ τη μνήμη τελικά μάλλον.

Είπατε δούλευει το τρικ με το πιστολάκι; (υπάρχει κανένα βιντεο

Επιπλέον, στις ιδιοτητες του υπολογιστη δειχνει οτι λειτουργει στα 999mhz και οχι στα 1.67, γιατι;

Κατα τ'αλλα θεωρω οτι για τα χρληματα του είναι καλο - ειδικάαν καταφερει να ξεκολήσει με την προσθηκη μνήμης...

Το touchpad θα ηθελα να εχει scroll bar... πως το καταφερες συμφορουμίτη;

Τέλος, η μπαταρία του είναι αστέρι. Τα ηχεία του όμως διάτων αστέρας...

Καλη χρονια!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:00 ----------

παιδιά παρατηρώ πρόβλημααα... μία στις 2 φορές που ξεκινάει κολλάει, από τον ήχο και το ποντικι εώς τα παντα... (όπως προανεφερα τωρα που γραφω κολάει συνεχως, μετα απο μερικα δευτερα εμφανιζονταστο ι). Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; μήπως να το πάω πίσω όσο έχω το DOA (αν ισχύει you). Εχω αρχίσει να εκνευρίζομαι! Help!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:01 ----------

υ.γ.: με επανεκίνηση τα κολληματα ηχου και ποντικιού στρώνουν

υ.γ.2: δεν του εχω φορτώσει τίποτα, όπως το πήρα είναι.

Δημοσ.
Μερικές εντυπώσεις και απορίες:

Η οθόνη είναι πραγματικά υπέροχη με εξαιρεση το οτι σε μερικα παραθυρα ιδιοτητων που ανοιγω δεν βλέπω τα εφαρμογή κλπ (π.χ. στις ρυθμίσεις του live messenger)! Εμένα με τον explorer 8 κολάει στο σερφαρισμα εκνευριστικα πολύ (τωρα που γραφω στον αερα γραφω, μετα θα εμφανιστει). Θα τη χρειαστώ τη μνήμη τελικά μάλλον.

Είπατε δούλευει το τρικ με το πιστολάκι; (υπάρχει κανένα βιντεο

Επιπλέον, στις ιδιοτητες του υπολογιστη δειχνει οτι λειτουργει στα 999mhz και οχι στα 1.67, γιατι;

Κατα τ'αλλα θεωρω οτι για τα χρληματα του είναι καλο - ειδικάαν καταφερει να ξεκολήσει με την προσθηκη μνήμης...

Το touchpad θα ηθελα να εχει scroll bar... πως το καταφερες συμφορουμίτη;

Τέλος, η μπαταρία του είναι αστέρι. Τα ηχεία του όμως διάτων αστέρας...

Καλη χρονια!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:00 ----------

παιδιά παρατηρώ πρόβλημααα... μία στις 2 φορές που ξεκινάει κολλάει, από τον ήχο και το ποντικι εώς τα παντα... (όπως προανεφερα τωρα που γραφω κολάει συνεχως, μετα απο μερικα δευτερα εμφανιζονταστο ι). Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; μήπως να το πάω πίσω όσο έχω το DOA (αν ισχύει you). Εχω αρχίσει να εκνευρίζομαι! Help!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:01 ----------

υ.γ.: με επανεκίνηση τα κολληματα ηχου και ποντικιού στρώνουν

υ.γ.2: δεν του εχω φορτώσει τίποτα, όπως το πήρα είναι.

δεν νομιζω να ειναι hardware το προβλημα που λες,πιο πολυ σαν software μου κανει,θα σου ελεγα αν εχεις ορεξη να κανεις ενα φορματ στο μηχανακι,μου το ειχε κανει και μενα παλια θυμαμε και εφτιαξε με το φορματ,για drivers δες αυτο http://forum-en.msi.com/index.php?topic=132985.0 ισως πρεπει να κανεις εγγραφη στο φορουμ της msi για να μπορεις να κατεβαζεις:-) (δεν ειμαι σιγουρος)
Δημοσ.

2 ερωτησεις...το pagefile εχει τιμες 1546 με 3048 κατι τετοιο..ειναι καλητερα να το αφησω εδω η να το γυρησω σε διαχειρηση απο το συστημα?θα γινει λιγο πιο γρηγορο?επισης το turbo mode γιατι δεν μου λειτουργει αφου το εχω και σε μπριζα?πρεπει να ενεργοποιησω το DOC απο το Βιος για να λειτουργησει?

Δημοσ.
δεν νομιζω να ειναι hardware το προβλημα που λες,πιο πολυ σαν software μου κανει,θα σου ελεγα αν εχεις ορεξη να κανεις ενα φορματ στο μηχανακι,μου το ειχε κανει και μενα παλια θυμαμε και εφτιαξε με το φορματ,για drivers δες αυτο http://forum-en.msi.com/index.php?topic=132985.0 ισως πρεπει να κανεις εγγραφη στο φορουμ της msi για να μπορεις να κατεβαζεις:-) (δεν ειμαι σιγουρος)

ευχαριστώ! και εγώ κάτι τέτοιο ψιλιάστηκα γιατι αν ήταν θέμα hardware θα το έκανε συνέχεια (με παραξένεψε η συχνότητα...) έχω στο πρόγραμμα μια εγκατασταση των 7 αφου βάλω τη μνήμη. Τα έχω γνήσια (τα premium) από το msdn academic alliance. Το πρόβλημα μου είναι πως θα τα κάνω εγκατάσταση... έχω ενα partition τώρα με τα xp (~ 30-40 gb) και έχω άλλα 100 αδεια. Να τα περάσω απευθείας από τα Xp για να τα έχω και dual boot ή δεν γίνεται;

Καμία λύση για τα παραθυρα ιδιοτήτων που δεν μπορούμε να δούμε τα κουμπιά που είναι κατω κατω; (εκτός από το "τυφλό" tab)

Για το κολλημα που τρώει στο σερφαρισμα εχεις καμία πρόταση; κολλάει ακόμα και στο pagedown και στις αλλαγές καρτέλων με αποκορύφωμα το να γράφω αλλα james bond (γραφω σήμερα εμφανίζονται αυριο)...

(Dear God, please make him not to say firefox :P)

και κανω αντιγραφή τα παραπάνω γιατι η επαναληψη μπορεί να φέρει λύσεις-απαντήσεις:

Θα τη χρειαστώ τη μνήμη τελικά μάλλον.

δούλευει το τρικ με το πιστολάκι στην ταινία ασφαλείας; (υπάρχει κανένα βιντεο;)

και: αν μπορεί να μας πει ο φίλος συμφορουμίτης πως καταφερε και ενεργοποιήσε το ακρως απαραίτητο scroll στο touchpad

σας ζαλισα μαγκες πρωτη μέρα του χρόνου αλλά έχω τις ανασφαλειες μου (πρώτο netbook, ξανα ΧΡ μετά από 3 χρόνια vista-και όμως με βολεύουν υπερβολικά πολυ)

Δημοσ.
2 ερωτησεις...το pagefile εχει τιμες 1546 με 3048 κατι τετοιο..ειναι καλητερα να το αφησω εδω η να το γυρησω σε διαχειρηση απο το συστημα?θα γινει λιγο πιο γρηγορο?επισης το turbo mode γιατι δεν μου λειτουργει αφου το εχω και σε μπριζα?πρεπει να ενεργοποιησω το DOC απο το Βιος για να λειτουργησει?

Απενεργοποίησε το και χώσε μεσα μια sd αν θες....

Δεν χρeιάζεται σε εναν τοσο αργό δίσκο (άποψη μου πάντα) ολα αυτά εφόσον έχεις 2 gb :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...