Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είσαι με windows 7 ultimate? Ξανάβαλα και εγώ πάλι το Avira, τελικα ειναι το πιο ελαφρύ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:47 ----------

Ναι με ultimate φυσικα θα πιάνεις καλύτερες αποδόσεις αλλα στην έναρξη κοντά είμαστε :-D

Κακα τα ψέματα χαραμίζεται ο ssd..

Δημοσ.
και εγω ειμαι υπερ της αποψης του καβαλιωτη,το μονο που του εχω κανει ειναι να του αγορασω 2 μπαταριες απο ebay,1 6cell και μια 9cell γιατι με την 3αρα δεν την παλευει το μηχανακι,επισης το πηγα στα 2giga και του εβαλα γνησια 7αρια(duall με τα xp)και ειναι μια χαρα το μηχανημα;)

lagoudakis,έχεις το λινκ με τις μπαταρίες του ebay?

Δημοσ.

Ποιά 9άρα πήρες ακριβώς θυμάσαι? Εχεις βάλει το BatteryBar? Εκει βλέπεις κατάσταση μπαταρίας σε mΑh και ποσοστό φθοράς. Τους ψιλοφοβάμαι αυτους τους Ταιβανέζους...οσον αφορά το αν είναι 7800mAh.

Πάντως όσον αφορά την 6αρα μου (5800mAh), ενώ με XP μετά απο πλήρη φόρτηση είχα στο BatteryBar 3:50h, Οταν έβαλα 7 πήγα στις 3:30h. Τωρα με τον SSD ξεκινάω με 4h. Οι χρόνοι που δείνουν τα 7αρια ειναι μεγαλύτεροι απο αυτούς του BatteryBar. Με το προγραμματάκι αυτό επειδή κάνει στατιστικούς υπολογισμούς΄δίνει πιο αξιόπιστους χρόνους.

Δημοσ.

αυτην πηρα http://cgi.ebay.com/9-CELL-Battery-for-MSI-Wind-U100-U90-BTY-S11-BTY-S12_W0QQitemZ280421139523QQcmdZViewItemQQptZLaptop_Batteries?hash=item414a670443 δειχνει αξιοπιστος και τα λεει καλα(λεμε τωρα) απο χρονους δεν εχω δει ακομα γιατι μου ηρθε τωρα που μιλαμε:-) με την 6αρα που ειμαι τωρα και 7αρια εχω 3 ωρες ακριβως,η χρηση ειναι με wifi και φωτεινοτητα στο 75%,το προγραμμα για την μετρηση μπαταριας δεν το εχω,απλα βλεπω τον χρονο με το ρολοι:Xκαι με την μπαταρια των windows

Δημοσ.

ευχαριστω:-)κατσε να δουμε θα δουλεψει κανονικα η θα κανει κανενα μπαμ και θα με σκοτωσει:lol:μιλαμε για κινα ε;

Δημοσ.

οχι τιποτα,απλα μου το εφερε ο ταχυδρομος σπιτι υπεγραψα και τελος,εχει προβλημα και η κινα;νομιζα οτι ηταν μονο η αμερικη και αυτο στα ποσα πανω απο 45 ευρω

Δημοσ.
οχι τιποτα,απλα μου το εφερε ο ταχυδρομος σπιτι υπεγραψα και τελος,εχει προβλημα και η κινα;νομιζα οτι ηταν μονο η αμερικη και αυτο στα ποσα πανω απο 45 ευρω

Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Πόσες μέρες έκανε να σου έρθει γιατί έχω παραγγείλει μπαταρία από από Κίνα για κινητό και έχουν περάσει 20+ μέρες και ακόμα τπτ! :mad:

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Πόσες μέρες έκανε να σου έρθει γιατί έχω παραγγείλει μπαταρία από από Κίνα για κινητό και έχουν περάσει 20+ μέρες και ακόμα τπτ! :mad:
μου εκανε 18 μερες απο την στιγμη που το εστειλε,γενικα απο τον μηνα να αρχισεις να ανησυχεις

Καλό μου ακούγεται...σε λίγο θα σας δώσω λύση για ανάλυση 1024Χ768 στο εργαλείο...
αυτο θα ειναι το ιδανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...