lagoudakis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 και εγω ειμαι υπερ της αποψης του καβαλιωτη,το μονο που του εχω κανει ειναι να του αγορασω 2 μπαταριες απο ebay,1 6cell και μια 9cell γιατι με την 3αρα δεν την παλευει το μηχανακι,επισης το πηγα στα 2giga και του εβαλα γνησια 7αρια(duall με τα xp)και ειναι μια χαρα το μηχανημα
kavaliotis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 @lagoudakis: Για το dual boot εκανες καινουργιο partition?
lagoudakis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 @lagoudakis: Για το dual boot εκανες καινουργιο partition? ναι..περασα τα xp απο το cd και οταν με ρωτησε αν θελω να κανω partition ειπα ναι και μετα περασα τα 7αρια στο δευτερο
free-s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 @lagoudakis: Για το dual boot εκανες καινουργιο partition? Εγώ είχα τα xp , έκανα partition με το acronis και στο δεύτερο partition πέρασα τα 7άρια.
RadioactiveToy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Τελικά δεν κρατήθηκα και παράγγειλα τον Χ25-Μ. Αυριο εχει εγχείρηση...Αν δεν ειναι οπως τα υπολογίζα τότε τον ξηλώνω και τον βάζω boot στο desktop μου...
kavaliotis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Κανε τα τεστακια σου και ενημερωσε μας για επιδοσεις. Βασικα καλα θα ητανε να κανεις καποια τεστ πριν με τον παλιο δισκο και τα ιδια τεστ με τον καινουργιο δισκο για να δουμε διαφορες...
olga1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 παιδια μια βοηθεια!!!εκανα φορματ στο msi μου και παω να βαλω τους drivers για το wifi απο εδω http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=135&prod_no=1474 ειναι αυτοι NB WLAN Drivers for U100 (Ralink-6890/6891-RT2700E) τους κατεβαζω και δεν βλεπω καποιο αρχειο για εγκατασταση απο τα γνωστα πως θα τους βαλω;μου ειναι απαραιτητο το wifi και εχω πελαγωσει ευχαριστω
RadioactiveToy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Εβαλα τον SSD Χ25-Μ, πρώτες εντυπώσεις καλές. Βεβαια οπως περίμενα παίζει σε μισές ταχύτητες διοτι το chipset υποστηρίζει SATA και οχι SATA2 (στο desktop που τον εβαλα για αναβαθμιση firmware πετάει). Λοιπόν τα windows 7 Ultimate ston MSIako φορτώνουν se 30" αντί σε 65" με τον scorpio blue. Μετρήσεις με το Crystal Disk Mark έδωσαν (με overclocking 24%) : Sequential Read 135MB/s, Write 82MB/s (με Blue: 52MB/s , 41Mb/s), 512K Read 124MB/s, Write 82MB/s (με Blue: 21MB/s , 29Mb/s) kai 4K Read 15MB/s, Write 24MB/s (με Blue: 0,28MB/s , 0,8Mb/s). Sto Windows Experience o X25-M παίρνει 7,2 (ο Blue: 5,3 ).... Από Κατανάλωση με μπαταρία ακόμα δεν τον έχω μετρήσει... Σημείωση: θέλει enable το AHCI στο BIOS πρίν την εγκατάσταση του λειτουργικού να να παίξει σωστά.
Street-Fighter Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Αρα δεν εχει και σημαντικές διαφορές.. Εμενα σε 36 δευτερόλεπτα εχουν φορτώσει τα 7αρια με avira antivirus βέβαια... Πάντως ειχα δει ενα βίντεο στο youtube review στο οποιο με ssd πέταγε περίεργο...
kavaliotis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Με γεια RadioactiveToy, σιγουρα πολυ καλη αναβαθμιση αλλα οπως σου ειχα πει, σιγουρα η αναλογια τιμη/αποδοση ειναι χαλια λογω των limitations που εχει το μικρουλι... Τελικα θα τον αφησεις πανω στο netbook?
olga1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 παιδια μια βοηθεια!!!εκανα φορματ στο msi μου και παω να βαλω τους drivers για το wifi απο εδω http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=135&prod_no=1474 ειναι αυτοι NB WLAN Drivers for U100 (Ralink-6890/6891-RT2700E) τους κατεβαζω και δεν βλεπω καποιο αρχειο για εγκατασταση απο τα γνωστα πως θα τους βαλω;μου ειναι απαραιτητο το wifi και εχω πελαγωσει ευχαριστωκανεις...:cry:
olga1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 θελω να τους περασω σε xp τους κατεβασα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι πρεπει να τρεξω για την εγκατασταση,αν δεις εχει 2 φακελους.....μιλαω για αυτους NB WLAN Drivers for U100 (Ralink-6890/6891-RT2700E
lagoudakis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 προσωπικα δεν μπορω να σου δωσω καποια λυση γιατι και εγω δεν εβγαλα ακρη πως κανουμε την εγκατασταση αυτων των drivers:rolleyes:οποτε περιμενε λιγο να μας πει καποιος που γνωριζει
RadioactiveToy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αρα δεν εχει και σημαντικές διαφορές..Εμενα σε 36 δευτερόλεπτα εχουν φορτώσει τα 7αρια με avira antivirus βέβαια... Πάντως ειχα δει ενα βίντεο στο youtube review στο οποιο με ssd πέταγε περίεργο... Είσαι με windows 7 ultimate? Ξανάβαλα και εγώ πάλι το Avira, τελικα ειναι το πιο ελαφρύ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:47 ---------- θελω να τους περασω σε xp τους κατεβασα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι πρεπει να τρεξω για την εγκατασταση,αν δεις εχει 2 φακελους.....μιλαω για αυτους NB WLAN Drivers for U100 (Ralink-6890/6891-RT2700E Σε αυτόν τον φάκελο είναι ο driver: Win2KXP . Ο αλλος ειναι για 64bita XP. Κανε απο το Device Manager update driver kai manually πηγαινε στο φακελλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.