yiannis71 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Το MSIWIND.net έγινε http://insanelywind.com/forum/index.php Όσοι πιστοί προσέλθετε
zolas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Εχει βρει κανείς,κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να αλλάζει την ανάλυση από 1024χ600 σε 1024χ768 και να δουλεύει σε Windows 7?
yiannis71 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Αναβάθμισα χθες το system control manager http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=utility&maincat_no=135&prod_no=1474 και είδα βελτίωση στα γραφικά του Aero σύμφωνα με τον δείκτη εμπειρίας στα Windows 7 από 2.6 σε 2.7
lagoudakis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 τα δικα μου με το τελευταιο bios με 15% o\c και 2 g μνημη οι τιμες μου ειναι επεξεργαστης 2.6 μνημη ραμ 4.7 γραφικα με αερο 2.4 γραφικα παιχνιδιων 3.0 σκληρος δισκος 5.4 ειμαι με 7αρια δεν το εχω περασει ακομα το χτεσινο scm που βγηκε...σε λιγο θα το κανω
RadioactiveToy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Αναβάθμισα χθες το system control manager http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=utility&maincat_no=135&prod_no=1474 και είδα βελτίωση στα γραφικά του Aero σύμφωνα με τον δείκτη εμπειρίας στα Windows 7 από 2.6 σε 2.7 ...εμενα 2,6 θελω το 0,1 μου !!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:05 ---------- τα δικα μου με το τελευταιο bios με 15% o\c και 2 g μνημη οι τιμες μου ειναιεπεξεργαστης 2.6 μνημη ραμ 4.7 γραφικα με αερο 2.4 γραφικα παιχνιδιων 3.0 σκληρος δισκος 5.4 ειμαι με 7αρια δεν το εχω περασει ακομα το χτεσινο scm που βγηκε...σε λιγο θα το κανω Λαγουδάκη, γιατι δεν το πας στο 24% ?? δεν εχει φόβο, αντέχει.
lagoudakis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 το φοβαμε λιγομην το τιναξω το κακομοιροεπισης μην μου ρουφαει την μπαταρια σε χρονο dt
yiannis71 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μια απορια εχω σχετικα με τις θερμοκρασιες του Atom . με το core temp και με το Real temp αυτη την στιγμη μου δειχνουν 42 βαθμους και τα δυο. Το Hardware Monitor δειχνει 56 βαθμους ομως ! ποιο λεει την αληθεια οεο;
lagoudakis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 πολλα χρονια θα ζησεις!!!!αυτο ηθελα να ρωτησω και εγωκαι στο msi μου και στον επιτραπεζιο που εχω και τα 2 προγραμματακια το core temp μου δειχνει μονιμα περιπου 10 βαθμους κατω,η απαντηση νομιζω ειναι καπου στην μεση,γενικα δεν εχουν ακριβεια αυτα τα προγραμματα κατα την γνωμη μου,στο περιπου δειχνουν,αν και εχω διαβασει οτι το core ειναι απο τα αξιοπιστα
RadioactiveToy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Πέιτε μου την άποψή σας γιατί δυσκολεύομαι να λειτουργήσω λογικά... Σκέφτομαι εδώ και καιρό να βάλω SSD στο MSI μου για να αυξησω ταχύτητα σε boot και load χρόνους καθώς και να μειώσω την κατανάλωση. Συγκεκριμένα λέω να πάω για τον 80αρι της INTEL τον X25-M με 209 ευρω. Δεν το έχω κανει ακομα γιατί δεν υποστηρίζει ακομα την εντολή TRIM στα Windows 7 (θα γίνει σε λιγο καιρο με firmware upgrade). Επίσης σκεφτομαι μηπως θα ηταν λογικοτερο να παρω τον 500αρι MAXIMUS 7200.4 της Seagate στα 102 Ευρώ, ο οποίος ειναι γρηγορότερος απο αυτόν εργοστασιακό 160αρι που φοράει και πολύ λογικός σε κατανάλωση. Μήπως ειναι υπερβολή? Εχει κανενας βάλει τον SSD αυτόν? Αξίζει σε αυξηση επιδόσεων χωρις να λαμβανουμε υποψη την τιμή/Gb?
Street-Fighter Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Aξιζει αν εχεις χρήματα να σκάσεις.. Αλλα στο netbook το θεωρώ υπερβολή και τον 500αρι αλλα και τον ssd. Απο κει και πέρα εσυ διαλέγεις εσυ παίρνεις
lagoudakis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 ισως να περιμενε ο φιλος λιγο ακομα για ssd ,οπου θα εχουμε μια ολοκληρωμενη αποψη απο αυτους που εβαλαν(και καλυτερη τιμη)αν η διαφορα ειναι 10% σε καταναλωση και ταχυτητα αξιζει τον κοπο;απο την αλλη ο 7200 μηπως κανει πιο πολυ θορυβο και ανεβαζει θερμοκρασιες;δεν ξερω πραγματικα.....
kavaliotis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Με 7200 σκληρο, ιδιως τον 500αρη, το λαπτοπακι θα ζεσταινεται αρκετα περισσοτερο και σιγουρα θα εχει μεγαλυτερη καταναλωση. Απο την αλλη ο SSD θα ειναι overkill, ναι θα ειναι πιο οικονομικος και πιο γρηγορος, αλλα ποτε δεν προκειται να τον εκμεταλλευτεις πληρως, ολο το υπολοιπο συστημα θα ειναι bottleneck για τις επιδοσεις του. Αλλωστε το σκεφτεσαι σοβαρα να δωσεις 200+ ευρω για αναβαθμιση ενος λαπτοπ που κανει τοσο περιπου καινουργιο? Κριμα ειναι. Αν θες τοσο πολυ να το αναβαθμισεις, δες μια μεση λυση, πχ κανα πιο φθηνο SSD σε συνδυασμο με Windows 7. Και εγω ψαχνομουνα για αναβαθμισεις αλλα τελικα κατεληξα να το αφησω ως εχει γιατι για την δουλεια που θελω το λαπτοπακι αυτο δεν αξιζει να δωσεις εξτρα λεφτα. Δηλαδη για ιντερνετ περισσοτερο εκτος σπιτιου, αντε καμμια σειρα/ταινια εκει που βρισκεσαι εκτος σπιτιου. Αν εχεις λεφτα για ξοδεμα, δες μπας και παρεις κανενα καλυτερο λαπτοπ, υπαρχει μεγαλη ποικιλια να διαλεξεις με ακριβοτερα λαπτοπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.