Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως μπορω να παω εκει που λες;το c μου το βγαζει στο bios οταν ειμαι σε dos,δηλαδη γραφει c και διπλα ο κερσορας που αναβοσβηνει...εκει γραφω flash.bat παταω enter και μου γραφει αυτα που ειπα....

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λογικά επρεπε να εχει το γραμμα Α. Γιατι δεν το ξανακανεις το φλασακι απο την αρχη οπως το ειχε γραψει ο zolas? εγω έχω ενα παλιο που ειχα κανει και το μονο που κανω ειναι να αντικαθιστω καθε φορα τα 3 αρχεια.

Ασχετο-σχετικο...downgrade σε παλιοτερο firmware γινεται?

Δημοσ.

το εχω κανει 3 φορες που να το παρει και να το σηκωσει!!!!και εγω θυμαμε οτι με Α ξεκιναει...τωρα απο που βγηκε αυτο το c....αλλοι λενε οτι μπορεις να το γυρισεις σε προηγουμενο bios και αλλοι λενε οχι

Δημοσ.
πως μπορω να παω εκει που λες;το c μου το βγαζει στο bios οταν ειμαι σε dos,δηλαδη γραφει c και διπλα ο κερσορας που αναβοσβηνει...εκει γραφω flash.bat παταω enter και μου γραφει αυτα που ειπα....

Είπαμε όχι c:..πρέπει να βάλεις το γράμμα του στικ σου (Η:,Ι:)..εκεί θα πας με cd x: όπου χ το γράμμα του στικ (Η:,Ι:)..μετά θα βλέπεις τον κέρσορα να αναβοσβήνει δεξιά από το γράμμα του στικ...τότε θα γράψεις flash και όλα υα τσουλίσουν...

RadioactiveToy:Βεβαίως και μπορείς.

1. Prepare pendrive with working BIOS version. You only have to copy file with BIOS on your pendrive and change file extention to "rom". Nothing more. So if you have EN011IMS.109, rename it to EN011IMS.ROM.

2. Insert prepared pendrive in to USB port

3. Remove the battery and disconnect power cord.

4. Press and hold power button

5. Connect power cord.

6. Release power button.

7. Press power button twice

8. Press "Del" to enter BIOS setup

9. Go to "Recovery" tab

10. Select "Proceed with flash update" and press Enter

11. Update process will begin. DO NOT PRESS ANY KEY OR REMOVE POWER CORD!

12. After process is finished, press Enter and turn off your Wind (you can remove your power cord now).

13. Insert battery and connect power cord.

14. Start your Wind, go to BIOS setup and load default settings ("Load setup defaults"). Save and exit BIOS.

Επειδή στήνω ένα καινούργιο PC,τα λέμε σε λίγες μέρες...

Δημοσ.

και εγω εχω το ιδιο προβλημα;γιατι αλλαξε το a και εγινε c οταν μπαινουμε στο dos;οταν λες να πληκτρολογησουμε cd σε ποιο σημειο πρεπει να το κανουμε;οταν ειμαστε πια στο dos;το εκανα αλλα δεν μου αλλαξε κατι:Xπροφανως κανω βλακειες:cry:προσωπικα δεν εχω καταλαβει πως αλλαξε το a,ειναι θεμα της μνημης μου;

Δημοσ.

για πειτε μου ρε παιδια το νεο bios εχει αυτα τα στοιχεια;

bios version EN011IMS ver.10F

build date 10/22/2009 11:11:50

EC Version N011EMS ver 127

build date 09/01/2009

Ας κανει καποιος τον κοπο που το περασε να ριξει μια ματια και να μου πει,ευχαριστω:-)

Δημοσ.
Eγω το εκανα με το utility του advent http://support.thetechguys.com/layout.aspx?CatID={4249b70b-6186-4e78-a736-48376dd4aac3}&ID={5369a6ed-3e45-4381-9b3f-89014d901f4d}

και βάζεις στο φάκελο του advent το bios της msi και του δίνεις το όνομα του bios του advent (από "EN011IMS.10F" το κάνεις "EN011IDI.10A")

πες μου σε παρακαλω βαζω μεσα στο φακελο του advent και τα 3 αρχεια του bios του msi;το αρχειο "EN011IDI.10A που εχει μεσα το διαγραφω;μετα πως το τρεχω;σε ρωταω για να μην κανω καμμια βλακεια μια και ειμαι ασχετη και το τιναξω
Δημοσ.
πες μου σε παρακαλω βαζω μεσα στο φακελο του advent και τα 3 αρχεια του bios του msi;το αρχειο "EN011IDI.10A που εχει μεσα το διαγραφω;μετα πως το τρεχω;σε ρωταω για να μην κανω καμμια βλακεια μια και ειμαι ασχετη και το τιναξω

ναι το διαγραφεις το EN011IDI.10A και θα περασεις ΜΟΝΟ το EN011IMS.10F και θα του κανεις μετονομασια απο EN011IMS.10F σε EN011IDI.10A και μετα πατας το utility και εισαι τζετ :-)

και εγω ασχετος ειμαι :P και τον οδηγο αυτον τον διαβασα απο αλλο Ελληνικο φορουμ του χωρου...

Δημοσ.
thanks!!το utility ποιο ειναι;γιατι δεν το βλεπω;τετοια στραβομαρα;:X

Διπλο κλικ το αρχειο που λεει runflash και μετα πατα εντερ

Δημοσ.

να εισαι καλα για την απαντηση:-)το εκανα,πιστευω δηλαδη:o αλλα δεν ειδα καμμια ενδειξη στην οθονη οπως πχ να γινετε καποια εγκατασταση...καποια μπαρα..κατι τελος παντων...μετα μπηκα στο bios αι ειδα τα στοιχεια που δινει ο lagoudakis 5 ποστ πιο πανω,ειμαι οκ δηλαδη;:rolleyes:

Δημοσ.
να εισαι καλα για την απαντηση:-)το εκανα,πιστευω δηλαδη:o αλλα δεν ειδα καμμια ενδειξη στην οθονη οπως πχ να γινετε καποια εγκατασταση...καποια μπαρα..κατι τελος παντων...μετα μπηκα στο bios αι ειδα τα στοιχεια που δινει ο lagoudakis 5 ποστ πιο πανω,ειμαι οκ δηλαδη;:rolleyes:

Αν και δεν είμαι τώρα με το MSI να σου πω σίγουρα πρέπει να το έχεις καταφέρει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...