Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπράβο για το review;)

Στο video που φορτώνουν τα XP βλέπω ότι η μπάρα φόρτωσης περνάει 5 φορές μέχρι να φορτώσει. Εγώ που του έκανα ανασυγκρότηση με το O&O defrag με τη μέθοδο COMPLETE/Access περνάει 2.5 φορές μέχρι να φορτώσει:P

Δημοσ.
Μπράβο για το review;)

Στο video που φορτώνουν τα XP βλέπω ότι η μπάρα φόρτωσης περνάει 5 φορές μέχρι να φορτώσει. Εγώ που του έκανα ανασυγκρότηση με το O&O defrag με τη μέθοδο COMPLETE/Access περνάει 2.5 φορές μέχρι να φορτώσει:P

Του έχω βάλει όλα τα updates και μερικά προγράμματα στην αρχή που τρέχουν (skype, messenger)

Δημοσ.

Και σε μένα η μπάρα κάνει 2,5 φορές να φορτώσει φιλε μου. Αν βάλω και το avast να δω ποση ώρα θα κάνει αλλά δεν βλέπω να ξεπερνά και τις 3 μπαρες. Τούρμπο έγινε..

• Super Moderators
Δημοσ.

Grrrrrrrrrrrr! Δεν το πήρα όταν ήταν διαθέσιμο και τώρα δεν υπάρχει ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ!

Τα multirama δεν ξέρουν αν θα φέρουν κάτι πριν τον Σεπτέμβριο και μου έλεγαν στο τηλέφωνο που υπάρχει ένα δεσμευμένο στην Κρήτη και ίσως από αύριο αν δεν το πάρουν να είναι διαθέσιμο κλπ κλπ κλπ και πως επισης θα λανσάρουν και αυτοί το δικό τους mini low cost laptop και θα φέρουν και το νέο asus και μπλα μπλα μπλα μπλα!

Το eshop επίσης δεν έχει ιδέα πότε και αν θα παραλάβουν νέα κομμάτια...

Στους υπόλοιπους (play24, vnp shop κλπ) δεν ρώτησα καν γιατί θεωρώ κοροϊδία να ζητάνε 500-520 ευρώ τελική τιμή!

:cry:

Δημοσ.

πριν από λίγο παρέλαβα και είμαι πανευτυχής:lol:.

είναι απλά τέλειο :lol:.

να πω την αλήθεια μου έρχεται κάπως που δεν έχει dvd-rom αλλα θα χτυπήσω μάλλον κανένα εξωτερικό.

πια updates λέει ο φίλος Hal9000 πιο πάνω?μια μικρή βοήθεια στο νέο???:o

edit

ααααα :o τώρα μπήκα στο site τις msi συγχωρέστε με

οτι drivers εχει για xp να τους περάσω??:o

μπαταρία ποση ωρα να φορτίσω???

το αφίσα 1 ώρα περίπου και το λαμπάκι έσβησε κι όλας

Δημοσ.

Λοιπόν θα την πω την αμαρτία μου: Το πήρα και εγώ. Δεν άντεξα τελικά να περιμένω. :o

Το review είναι απόλυτα ακριβές. Το μηχάνημα είναι άπιαστο στην κατηγορία του αυτή τη στιγμή. Η οθόνη άψογη, bootάρει πολύ γρήγορα, κανένα πρόβλμα στο office και στο σερφάρισμα. Το πληκτρολόγιο δεν είναι βέβαια και τεράστιο, αλλά δουλεύεται άνετα. Το bluetooth και το WiFi λειτουργούν αξιόπιστα και καλά (Συνδέθηκα σε ένα ασύρματο δίκτυο στη Σαρωνίδα και, ενώ το Toshiba είχε μόνο μία γραμμή σήμα, το wind μου είχε σχεδόν γεμάτη μπάρα!). ΜΗΔΕΝ θόρυβος, εκτός από τα περιστασιακά κλικ (ομολογώ πως αυτό δεν το περίμενα), και σχεδόν καθόλου ζέστη παρά λίγο στο πληκτρολόγιο αριστερά.

Το μόνο μελανό σημείο (που όλοι το ξέρουμε πλέον): Η μπαταρία. Αποφάσισα να κάνω μια δοκιμή σε κανονική χρήση, όχι να το αφήσω idle απλώς (τι νόημα έχει;). Έτσι, ξεκίνησα δουλεύοντας λίγο το Όφις, πέρασα μερικές φωτό από το κινητό με bluetooth, προσπάθησα να συνδεθώ στο δίκτυο από το κινητό (δεν τα κατάφερα, αλλά μάλλον φταίει το Νοκια Ν82), μπήκα μέσω WiFi και τσεκαρα τα mail, χάζεψα λίγο σε κανα δυο φόρουμ, και τέλος είδα ένα επεισόδιο του south park σε flash.

H μπαταρία τα 'φτυσε σε 1 ώρα και 47 λεπτά. Εντάξει, θα μπορούσε να είναι και χειρότερα, αλλά και καλύτερα επίσης. Υπ' όψη πως δεν το είχα στο eco mode, αλλά δεν πρέπει να είναι και μεγάλη η διαφορά με την 3-cell...

Οπότε λοιπόν υπολογίστε και μένα σε τιποτα μελλοντικά σχέδια για group buy μπαταρίας, ΟΚ; :-)

Δημοσ.

Όντως τα σπάει το laptopακι το έχω εδώ και 5 μέρες περίπου και είναι τουμπανάκι!!! Ακόμα και h264 παίζει sta 720p με τη βοήθεια cccp και coreavc. Κανένα απολύτως παράπονο, εκτός από ένα καμμένο pixel, όμως ευτυχώςδεν φαίνεται σχεδόν καθόλου. Για την μπαταρία μέσα και εγώ :D.

Σε παιχνίδια δεν το έχω δοκιμάσει... Για πείτε ρε παιδιά, παίζουν fullscreen ή αφήνει μαύρες μπάρες στα πλάγια???

Δημοσ.

Σύντομα ανεβαίνει και το review απο την παρέα μου αφού το έχουμε απο το Σάββατο, απλά να θυμίσω ότι αναβάθμιση έκανα στο ασύρματο δίκτυο, ΒΤ, αλλά και στον Ι.Ε. , WMP που ππήγε πλέον στον 11. Θυμίζω ότι υπάρχει στο προφίλ ενέργειας ειδικό προφίλ για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και μπορειτε να το δείτε με δεξι κλικ όπου έχει περισσότερα προφίλ καταναλωσης. Λεω να το δοκιμάσω...

Δημοσ.

Τραγικο:whistle:

η μπαταρια απο το 1και 50 επεσε στο 1 και 18 πολυ πολυ πιο γρηγορα(περιπου 10 λεπτα χρησης ιντερνετ wifi)

μου φενετε θα ειμαι με μια μπαλαντεζα στο χερι

Δημοσ.

Απλά να ενημερώσω για όσους δε το έχουν δει ότι έχει βγεί νέα έκδοση του bios (1.06). Το δικό μου είχε το 1.05 και το αναβάθμισα χωρίς πρόβλημα. Από αλλαγές δε παρατήρησα κάτι

http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=135&prod_no=1474

Δημοσ.
Απ' ότι βλέπω στο site της MSI βάλανε και drivers για Linux

Πάλι καλά. Όχι ότι δε θα βρίσκαμε λύση για τους drivers αλλά τέλος πάντων.

Δημοσ.

παιδια το πηρα κ εγω το βρηκα σε ενα καταστημα στην κερκυρα!Με πηραν απο το courier και σε λιγες ωρες θα το εχω στα χερια μου!Καμια συμβουλη για το ξεκινημα?Καποια αναβαθμιση bios η κατι τετοιο?

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν θα πωλείται ξεχωριστά 6-cell μπαταρία (σαν εφεδρική); Αν ναι,θα κοστίζει καμιά 50άρα ?,σωστά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...