Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παρατήρησα σε καθαρή εγκατάσταση w7.Χωρίς να έχω βάλει ούτε ένα πρόγραμμα.Μόνο τους οδηγούς της MSI.Θα το δοκιμάσω και χωρίς αυτούς.Υποπτεύομαι οτι έχει σχέση και με το πρόβλημα του PDA.Να δεις που θα ξαναγυρίσουμε στο τέλος στην RTM...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το παρατήρησα σε καθαρή εγκατάσταση w7.Χωρίς να έχω βάλει ούτε ένα πρόγραμμα.Μόνο τους οδηγούς της MSI.Θα το δοκιμάσω και χωρίς αυτούς.Υποπτεύομαι οτι έχει σχέση και με το πρόβλημα του PDA.Να δεις που θα ξαναγυρίσουμε στο τέλος στην RTM...
μαλιστα,εγω δεν περασα ουτε εναν απο τους οδηγους απο την msi αφου δουλευαν ολα σωστα,τα 7 που εχω ειναι αγορασμενα,το pda μου δεν το εχω συνδεση ακομα
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παντως καλο ειναι οταν βγαινει ενα bios να περιμενουμε λιγο πριν το περασουμε αλλα ποιος το κανει;:-D

Δημοσ.

Τελικά έβαλα και εγώ w7 ultimate (αφού δοκιμασα και τα home οπου ειδα οτι εχει πανω κατω ιδια συμπεριφορα). Αναμικτα συναισθηματα, απο τη μια μου λειπει η σπιρταδα των xp και απο την αλλη μου αρεσουν τα w7. Οταν παιζει στο ρευμα overclocked sta 24% ειναι απολαυση ακομα και με aero (ομολογω οτι σε προηγουμενο ποστ ημουν αρνητικος).

Ερώτηση: Ξερετε κανενα modded bios του 1.0Ε που να το κανει να παιζει overclocked με μπαταρια οπως ηταν ενα του vagabond βασισμενο στο 1.09? Αν υπάρχει τοτε με μια μπαταρια 7800 απο ebay ειμαστε αρχοντες

Δημοσ.
Για mod bios δεν γνωρίζω.Γιατί δεν χρησιμοποιείς το utility του svet?

http://forum-en.msi.com/index.php?topic=126626.0

Για μπαταρία τι να σου πω.Καλή τύχη με τους κινέζους που έχουμε μπλέξει.Δες προηγούμενο post μου και θα καταλάβεις.

Παίζει με το 1.0Ε??? (Εν τω μεταξυ το 1.0Ε εχει κατι που δεν μου αρεσει. Δυο φορές και μολις ειχαν φορτωσει τα w7 κόλλησε το συμπαν και αναγκαστηκα να το κλεισω απο κουμπι)

Δημοσ.

Με το 1.0D ήταν ΟΚ.Ετσι κι αλλιώς το έχω βγάλει γιατί με έχει νευριάσει η μπαταρία (άσχετο ε?)..1.0F:Μόλις το πέρασα...φαίνεται ΟΚ..

Δημοσ.

ουτε εγω ειχα ποτε προβλημα με αυτο,σκ θα το περασω και εγω που θα εχω λιγο χρονο,με την μπαταρια δεν εκανες τιποτα ε;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:31 ----------

Με το 1.0D ήταν ΟΚ.Ετσι κι αλλιώς το έχω βγάλει γιατί με έχει νευριάσει η μπαταρία (άσχετο ε?)..1.0F:Μόλις το πέρασα...φαίνεται ΟΚ..
τι στο καλο φταιει και δεν μπορω να το περασω;κανω boot απο το flashaki(το εχω κανει bootable με τα αρχεια του win98) αφου εχω βαλει τα 3 αρχεια του bios(kai ta 3 δεν πρεπει να τα περασω στο στικακι; ) μου γραφει σε dos C: γραφω flash.bat και μου λεει bad comant or file name!!!!!! γιατι;
Δημοσ.

Τίποτα...φτάνει στο 30% και σβήνει...περιμένω να τα παίξει τελείως για να την ανοίξω...(αν τα παίξει).

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:05 ----------

3 αρχεία :EAFUDOS.exe , EN011IMS.10F,flash.bat και boot το στικ.Αλλά όχι c:...πήγαινε στο στικ G: ή Η: και κάντο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...