Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα το μηχανημα(και ολα τα netbook με τον ατομ)δεν ειναι να τα φορτωνουμε σαν γαιδουρια,πολλοι περιμενουν με τα ιδια προγραμματα που εχουν στον επιτραπεζιο με τον dual core και την καλη καρτα γραφικων να εχουν περιπου ιδια αποδοση,τα μηχανακια αυτα ειναι για σερφαρισμα,msn,να εχουμε τις φωτογραφιες μας αντε και κανενα τραγουδακι και 5-6 ελαφρια προγραμματακια,την καλημερα μου και καλη βδομαδα σε ολους:-)

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
απλα το μηχανημα(και ολα τα netbook με τον ατομ)δεν ειναι να τα φορτωνουμε σαν γαιδουρια,πολλοι περιμενουν με τα ιδια προγραμματα που εχουν στον επιτραπεζιο με τον dual core και την καλη καρτα γραφικων να εχουν περιπου ιδια αποδοση,τα μηχανακια αυτα ειναι για σερφαρισμα,msn,να εχουμε τις φωτογραφιες μας αντε και κανενα τραγουδακι και 5-6 ελαφρια προγραμματακια

Ετσι ακριβώς είναι. +10 ;);)

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες!

να κάνω μια ερώτηση για το μικρό μας?

Βλέπει κανείς βίντεο 720p χωρίς σπασίματα?

έστω και σε turbo mode?

αν ναι, με τι λειτουργικό?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Windows xp χωρίς turbo mode με τους καταλλήλους codecs θα βλέπεις μια χαρά.cccp και core avc,εγώ έβλεπα 720p σε μια 32αρα με το msi.

μπααααα.... :(

έβαλα το cccp αλλά η εικόνα πάει απελπιστικά αργά...

ναι μεν δεν κάνει σπασίματα αλλά παίζει με 15 καρέ... άντε 20 σε turbo

το core δεν έχει κάποιο player?

μόνο κάτι ρυθμίσεις μου βγάζει...

το vlc απ' την άλλη κάτι πάει να κάνει σε turbo mode, αλλά όχι πολλά πράγματα...

υπόψην, έχω 2GB ram και έχω αλλάξει και το δίσκο με έναν 7200rpm...

επίσης το σύστημα είναι φρέσκο! (το δοκίμασα μόλις τελείωσε η εγκατάσταση των win...)

τέος μιλάμε για αναπαραγωγή στην οθόνη του μικρού, όχι σε εξωτερική!

(μη ρωτήσει κανείς γιατί να δω 720p σε 10αρα οθόνη... έτσι τα κατεβάζω και τα βλέπω στην 24άρα στο pc, αλλά κάποιες φορές θέλω να δω κάτι στο μικρό ξαπλωμένος στο κρεβάτι...)

πώς το κατάφερες εσύ;

Ευχαριστώ για το χρόνο σου!!!

Δημοσ.
μπααααα.... :(

έβαλα το cccp αλλά η εικόνα πάει απελπιστικά αργά...

ναι μεν δεν κάνει σπασίματα αλλά παίζει με 15 καρέ... άντε 20 σε turbo

το core δεν έχει κάποιο player?

μόνο κάτι ρυθμίσεις μου βγάζει...

το vlc απ' την άλλη κάτι πάει να κάνει σε turbo mode, αλλά όχι πολλά πράγματα...

υπόψην, έχω 2GB ram και έχω αλλάξει και το δίσκο με έναν 7200rpm...

επίσης το σύστημα είναι φρέσκο! (το δοκίμασα μόλις τελείωσε η εγκατάσταση των win...)

τέος μιλάμε για αναπαραγωγή στην οθόνη του μικρού, όχι σε εξωτερική!

(μη ρωτήσει κανείς γιατί να δω 720p σε 10αρα οθόνη... έτσι τα κατεβάζω και τα βλέπω στην 24άρα στο pc, αλλά κάποιες φορές θέλω να δω κάτι στο μικρό ξαπλωμένος στο κρεβάτι...)

πώς το κατάφερες εσύ;

Ευχαριστώ για το χρόνο σου!!!

δοκιμασε με wmp

http://www.free-codecs.com/download/vista_codec_package.htm

http://www.divx.com/en/win

http://coreavc.com/

και δες τα αποτελεσματα

loldv.png

Δημοσ.

δοκιμασε ετσι θα παιξει σιγουρα

βαζεις το CCCP, ολα default

μετα CoreAVC αλλα χωρις το Haali Media Splitter μετα πας μετα CCCP settings και ξετικαρεις h264 (κατω απο ffdshow) μετα με το Media Player Classic βλεπεις.

Δημοσ.
δοκιμασε ετσι θα παιξει σιγουρα

βαζεις το CCCP, ολα default

μετα CoreAVC αλλα χωρις το Haali Media Splitter μετα πας μετα CCCP settings και ξετικαρεις h264 (κατω απο ffdshow) μετα με το Media Player Classic βλεπεις.

Respect! :D

όντως παίζει!

Χίλια ευχαριστώ!

Δημοσ.

παιδια εχω βαλει απο χτες και εγω τα 7αρια,ολα μια χαρα στο λαπτοπακι,μου βρηκε ολους τους drivers απλα θελω να ρωτησω οι drivers που εχει στο site τις msi ειναι νεωτερες εκδοσεις απο αυτους που κατεβασαν τα 7αρια;η ειναι οι ιδιοι;

Δημοσ.

Αυτό ψάχνω και εγώ...γιατί έχω πρόβλημα με τον ήχο στα παιχνίδια των win7 και μόνο.Κουφό ε?.Ακούγονται τα πάντα αλλά όταν δοκιμάζω πχ την πασιέντζα,ενώ είναι τσεκαρισμένο στο option το play sound είναι αχνό και δεν ακούγεται τίποτα.Πρόβλημα έχω και στο pda ένα Ipaq214.Δεν λέει να φορτωθεί το windows mobile center.Κάτι λέει του λείπει.Παρόλο που το κατεβάζω από την MS.Ενώ με την RTM κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

δοκιμασα να ανοιξω την πασιεντζα και σε εμενα κανει ενα ηχο οταν ξεκιναει και ανοιγει τα χαρτια (ενα φρρρρρρ:mrgreen: )εσενα δεν στον κανει;παρακατω δεν ξερω αν κανει ηχο γιατι δεν ξερω να παιζω:X

Δημοσ.

Ακριβώς.Θα έπρεπε να κάνει τον ήχο αυτό.Αν πας στο Option θα δεις ένα check.Σε μένα υπάρχει αλλά είναι αχνό.

Δημοσ.
Respect! :D

όντως παίζει!

Χίλια ευχαριστώ!

ρε με το ffdshow δε γινεται γιαυτο σου εκανε σπασιμο :P

θελει coreavc. δεν εχω δοκιμασει και την αποδοση του divx codec ισως ειναι σαν του coreavc

Δημοσ.
ρε με το ffdshow δε γινεται γιαυτο σου εκανε σπασιμο :P

θελει coreavc. δεν εχω δοκιμασει και την αποδοση του divx codec ισως ειναι σαν του coreavc

ναι αλλά εγώ δεν το ήξερα! :P

όλα καλά τώρα! :-D

Δημοσ.
Ακριβώς.Θα έπρεπε να κάνει τον ήχο αυτό.Αν πας στο Option θα δεις ένα check.Σε μένα υπάρχει αλλά είναι αχνό.
σε εμενα δεν ειναι αχνο,οποτε το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι προβλημα software η drivers των 7 γιατι τοτε θα ειχα και εγω αυτο το προβλημα,το μυαλο παει οτι καποιο προγραμμα που εβαλες σου κανει την ζημια,μηπως καποιοςmusic player;:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...