lagoudakis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 φυσικα και συμφωνω μαζι σου,το control manager και εγω θα το περασω αλλωστε δεν υπαρχει αλλη επιλογη,θα περασω στο μικρο την basic εκδοση για να μην του πεσουν βαρια στο στομαχι,εχω και 2 g μνημη οποτε πιστευω να μην εχω προβλημα
zolas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Η RTM έκδοση που έχω βάλει είναι τα pro.Κανένα πρόβλημα από θέμα ταχύτητας.Την προτίμησα για να παίξω λίγο σε θέματα δικτύωσης.Μια χαρά θα πάει με 2 GB.
yiannis71 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά προσπαθώ εδώ και καιρό να του φλασαρω το καινούργιο bios και δεν τα καταφέρνω. έχω δοκιμάσει 4-5 διαφορετικά φλασακια αλλά με κανένα δεν κάνει boot. Υπάρχει κανένας άλλος τροπος μέσα από τα windows και αν ναι πως;;
zolas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Φτιάξε το φλασακι όπως έχουμε πει.Φόρτωσε windows και συνδεσέ το.Να το αναγνωρίσουν τα win.Χωρίς να το βγάλεις κάνενα shutdown και πάλι on.Πάτα F11.Λογικά θα πρέπει να το δει και να μπουτάρεις από εκεί.Διαφορετικά ή κάτι δεν κάνεις σωστά στην διαδικασία make a boot usb ή το φλασάκι έχει πρόβλημα.
lagoudakis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Η RTM έκδοση που έχω βάλει είναι τα pro.Κανένα πρόβλημα από θέμα ταχύτητας.Την προτίμησα για να παίξω λίγο σε θέματα δικτύωσης.Μια χαρά θα πάει με 2 GB.καλησπερα.σημερα αγορασα τα 7 home premioum,εχω 2 διαμερισματα στον σκληρο μου,ο ενας με τα μαμα xp και ο αλλος με ...τιποτα,μπορω χωρις να κανω αλλη διαδικασια να βαλω στο δευτερο διαμερισμα τα 7 και οταν ξεκιναει το μηχανημα να με ρωταει με ποιο λειτουργικο θελω να δουλεψω;
olga1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 και εγω την ιδια απορια εχω!!!!ειμαι εδω και μια ωρα με τα 7 στο χερι
yiannis71 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δοκίμασε αυτό http://neosmart.net/dl.php?id=1
giorgos147 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Πως είναι με τα 7 παιδιά; Σκέφτομαι να του περάσω και εγώ.
zolas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα.σημερα αγορασα τα 7 home premioum,εχω 2 διαμερισματα στον σκληρο μου,ο ενας με τα μαμα xp και ο αλλος με ...τιποτα,μπορω χωρις να κανω αλλη διαδικασια να βαλω στο δευτερο διαμερισμα τα 7 και οταν ξεκιναει το μηχανημα να με ρωταει με ποιο λειτουργικο θελω να δουλεψω; Τα βάζεις κανονικά χωρίς να σκαλίσεις τίποτα.Μόνα τους θα δουν οτι εχεις ΧΡ και θα βάλουν τον bootloader ο οποίος θα σε ρωτάει με τι θέλεις να ξεκινήσεις.Καπου το ξαναείπαμε αυτό.Δοκιμάστε τα.Το BCD θα το χρειαζόσουν μόνο αν είχες βαλει πρώτα τα 7 και μετά τα ΧΡ.
olga1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστω....ναι πριν λιγο ειδα και εγω οτι το εχεις ξαναπει
lagoudakis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 σωστα,το ειχε ξαναπει ο φιλος zolas,μου εχει φυγει η ψυχη απο χτες το απογευμα!!τραβαω ενα φορματ στο μηχανημα,φτιαχνω 2 partition,βαζω τα xp,drivers και 6-7 προγραμματακια,μετα μια απο τα ιδια με τα 7,το καλο ειναι οτι τα αναγνωρισε τα παντα ολα ευκολα,εφαγα συνολο ενα 6ωρο!!!αλλα το μηχανακι δουλευει αψογα και γρηγοραχαλαλι ο κοπος
geran Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 να ρωτησω κατι οσον αφορα τα win 7....εχω το μικρο με 2gb πανω...και απο progs τρεχουν μονιμα msn και nod32...εκανα μερικα update (καποια recommended ) και σαν να μου βαρυνε καπως...ειναι ιδεα μου ή το εχει προσεξει και κανεις αλλος?? για browse χρησιμοποιω τελευταια εκδοση firefox
lagoudakis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 προσωπικα το ειχα προσεξει αυτο με την εκδοση 7 ultimate (7100) που ειχα,εβαλα σημερα τα home premioum (γνησια) και παει μια χαρα το μηχανημα,εχω βαλει το avg
RadioactiveToy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 να ρωτησω κατι οσον αφορα τα win 7....εχω το μικρο με 2gb πανω...και απο progs τρεχουν μονιμα msn και nod32...εκανα μερικα update (καποια recommended ) και σαν να μου βαρυνε καπως...ειναι ιδεα μου ή το εχει προσεξει και κανεις αλλος?? για browse χρησιμοποιω τελευταια εκδοση firefox Εχεις βάλει το νέο BIOS 1.0E??? κάνει ρυθμίσεις για τα win7. http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=135&prod_no=1474 Πάντως εγώ είχα γράψει παραπάνω ότι τα 7 είναι πιο βαρία από τα XP (τα Ultimate έχεις βάλει ή τα Home???). Ισως αν απενεργοποιούσες κάποια services που δεν χρειάζονται να ετρεχε λίγο γρηγορότερα. Ενας εύκολος και ασφαλής τρόπος για να το κάνεις αυτό εiναι να εγκαταστήσεις το Tune Up Utilities 2009 και να τρέξεις το speed optimizer wizard που έχει. Και εγώ ψήνομαι να βάλω τα 7 οταν το αποφασίσω, κυριώς γιατί η ίδια η MSI τα υποστηρίζει με drivers που έβαλε στο site της. Εχω ακούσει οτι τα τρεχει αξιοπρεπώς. Τέλος το nod32 δεν ειναι καλή επιλογή (βαρύ), δοκίμασε κάποιο απο τα δυο free : Avira antivirus και AVG (προτίμισε το 2ο γιατί τωρα τελευταία το AVIRA κολλάει στο auto update και θέλει συχνα manual update).
zolas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Πράγματι το avira φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα εδώ και καιρό με το update.Πάντως είναι αξιόπιστο και ασφαλές για το συστημά σου.Μου έχει τσιμπήσει πολλά πράματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.