Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ειναι b/g. Ειναι απο τα πρωτα U100 που βγηκαν. Επειτα βγηκε με N και ελεγα μηπως μπορω να την αλλαξω αλλα δεν ξερω καποιοα μαρκα, κατι...

...ρωτα στο multirama ποσο παει μια minipci σαν ανταλλακτικό

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παίδες, κάποιος που να πήρε πρόσφατα 6αρα-9αρα μπαταρία για το U100 να μου πεί από που και πόσο...

Οι Ελληνες τις έχουν πανάκριβα και στο ebay έχει ένα σορό και δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ...

Δημοσ.

πηρα 1 6αρα απο ebay,την περιμενω απο μερα σε μερα,γενικα παρε απο καποιον που εχει υψηλη βαθμολογια,με την 3αρα εχω με το ζορι 1.45 με wifi ανοιχτο,μιλαμε για μαυρα χαλια

Δημοσ.
Ρε παίδες, κάποιος που να πήρε πρόσφατα 6αρα-9αρα μπαταρία για το U100 να μου πεί από που και πόσο...

Οι Ελληνες τις έχουν πανάκριβα και στο ebay έχει ένα σορό και δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ...

Παρε απο εδω http://www.dealextreme.com/search.dx/search.msi%20wind%20u100 αφοβα, εχουν ψωνισει παρα πολλοι χωρις κανενα προβλημα κια ειναι τζαμπα... Εγω αυριο δινω παραγγελια απο το ιδιο site για κατι αλλα πραγματακια μιας και με την 6αρα που ειχε πανω το δικο μου ειμαι ικανοποιημενος απο αποψη μεγεθους/αποδοση/φορητοτητα. Αλλιως πας για 9αρα κια εισαι καλυμενος για ημερισιες εξορμησεις!

Δημοσ.
Μόλις βγήκε:

http://global.msi.eu/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=135&prod_no=1474

φαίνεται να έχει αρκετες βελτιώσεις και για τα 7.Οχι τίποτα άλλο αλλά εχτές μόλις,έκανα το 10D. !!

αντε παλι!!!οταν λεει βελτιωσεις για τα 7 τι ακριβως δηλαδη;θα τρεχουν τα 7αρια καλυτερα με αυτο το bios;προφανως κανει και αν τρεχεις xp σωστα;
Δημοσ.

το VBIOS που λέει,αναφέρεται άραγε στο Bios της κάρτας γραφικών?Θα δείξει.Λέω να περιμένω τα πρώτα σχόλια στο forum.Τρέχει και σε XP.

Δημοσ.

Λοιπόν δεν άντεξα.Είχα και το στικάκι έτοιμο.Κάποια τρομερή διαφορά δεν βλέπω.Ούτε σε 7,ούτε σε ΧΡ.Το OC δουλεύει κανονικά.Ασύρματα,USB κάμερες κανονικά.Εν αναμονή...

Δημοσ.

zolas περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις τις επομενες μερες:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:29 ----------

Λοιπόν δεν άντεξα.Είχα και το στικάκι έτοιμο.Κάποια τρομερή διαφορά δεν βλέπω.Ούτε σε 7,ούτε σε ΧΡ.Το OC δουλεύει κανονικά.Ασύρματα,USB κάμερες κανονικά.Εν αναμονή...
σιγα που θα περιμενα και εγω,το περασα και,τωρα γραφει version 10E date 9/1/2009 ειναι σωστα αυτα που γραφει;ειμαι οκ; αλλα ειπα να περασω και την αναβαθμιση για την καμερα απο εδω http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=firmware&maincat_no=135&prod_no=1474 πως την κανω την αναβαθμιση;ποια αρχεια πρεπει να περασω στο στικακι;τι στο καλο γραφω στην dos μορφη;
Δημοσ.

Εντάξει είσαι.Η κάμερα είναι πονεμένη ιστορία.Αν θυμάμαι καλά τρέχεις το USBBridgeBurnerAp.exe μέσα απο windows.Και μετά το κουμπί prog.Το είχα κάνει πριν από κάνα χρόνο.Αν δεν έχεις προβλήματα μην το κάνεις (μπορεί να αποκτήσεις :-) )

Δημοσ.

α μιλαμε για ιστοριες με αγριους!!!!το μονο προβλημα που εχω ειναι αν την κλεισω και την ανοιξω απο το device manager(enable-disable) καθως και με το fn δεν δουλευει!!!μου εχει ερωτηματικο στο device manager με ενα reset φτιαχνει,εχεις δουλεψει 7αρια στο msi;πως τα παει,εμενα μου εκαναν κολπα και μου αργουσε να ανοιξει φακελους πχ εγγραφα,και γενικα ειχα κατι κολληματακια,δεν ξερω αν με το νεο bios τα παει καλυτερα

Δημοσ.

Εχω βάλει ΧΡ και 7 μαζί.Πάνε σφαίρα.Πολύ καλύτερα απο τα vista (τα είχα βάλει και αυτά για λίγο).Μόνο το κέντρο διαχείρισης εβάλα από την msi.Ολα τα άλλα τα είδαν μόνα τους.Την κάμερα την ανοιγοκλείνω με fn.Κανένα πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...