cyberking Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 πιο κατατοπιστικός δε θα μπορούσες να είσαι αλλά δυστυχώς σ'εμένα εμφανίζεται μόνο η παρακάτω οθόνη:
ilion198 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 παιδιά περνόντας τα vista premium εκτός του ότι δεν μου κάνει αξιολόγηση συστήματος με τίποτα , όλα σέρνονται,λές κ πάει με αργή κίνηση!
geovala Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 πιο κατατοπιστικός δε θα μπορούσες να είσαι αλλά δυστυχώς σ'εμένα εμφανίζεται μόνο η παρακάτω οθόνη: Και μένα έτσι έγινε μετά την εγκατάσταση του SP1, αλλά δεν με νοιάζει και πολύ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Στο δικο μου pc με 4πυρηνο intel και 2 γιγα μνημη μου λεει για αξιολογηση 1 και οσες φορες και αν εκανα ανανεωση δεν ολοκληρωνει !!!!Ακομα και μετα απο format που ειχα κανει για αλλο λογο βεβαια....
antonl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Στο δικο μου pc με 4πυρηνο intel και 2 γιγα μνημη μου λεει για αξιολογηση 1 και οσες φορες και αν εκανα ανανεωση δεν ολοκληρωνει !!!!Ακομα και μετα απο format που ειχα κανει για αλλο λογο βεβαια.... Όπως φαίνεται απ την εικόνα ο επεξεργαστής πιάνει 5.9 που είναι και το μέγιστο. Απλά η (ενσωματωμένη μάλλον) κάρτα γραφικών "πατώνει" και γι' αυτό ρίχνει τη βαθμολογία όλου του συστήματος. Πάντως ακόμα και για ενσωματωμένη, το 1 μου φαίνεται λίγο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Όπως φαίνεται απ την εικόνα ο επεξεργαστής πιάνει 5.9 που είναι και το μέγιστο. Απλά η (ενσωματωμένη μάλλον) κάρτα γραφικών "πατώνει" και γι' αυτό ρίχνει τη βαθμολογία όλου του συστήματος.Πάντως ακόμα και για ενσωματωμένη, το 1 μου φαίνεται λίγο... Το περιεγο ειναι οτι δεν ολοκληρωνει την ανανεωση αξιολογησης του συστηματος !!!!
sotris99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 είναι γνήσια η κόπια των windows που έχεις γιάννη? κάτι τέτοιες βλακείες έχω παρατηρήσει μόνο σε "σπασμένα συστήματα"
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 είναι γνήσια η κόπια των windows που έχεις γιάννη? κάτι τέτοιες βλακείες έχω παρατηρήσει μόνο σε "σπασμένα συστήματα" Γνησιοτατα ειναι τα δικα μου.Home premium. Σε αλλα pc με σπασμενα ...μια χαρα δουλευει η αξιολογηση.
cyberking Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 αυτό είναι διαφορετικό πρόβλημα.τουλάχιστον εσένα σου βγάζει την επιλογή για ανανέωση.σ'εμένα τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.