Προς το περιεχόμενο

δεικτης εμπειρίας των windows:χωρίς αξιολόγηση

cyberking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά περνόντας τα vista premium εκτός του ότι δεν μου κάνει αξιολόγηση συστήματος με τίποτα , όλα σέρνονται,λές κ πάει με αργή κίνηση!

Δημοσ.
πιο κατατοπιστικός δε θα μπορούσες να είσαι αλλά δυστυχώς σ'εμένα εμφανίζεται μόνο η παρακάτω οθόνη:

Και μένα έτσι έγινε μετά την εγκατάσταση του SP1, αλλά δεν με νοιάζει και πολύ.

Δημοσ.

Στο δικο μου pc με 4πυρηνο intel και 2 γιγα μνημη μου λεει για αξιολογηση 1 και οσες φορες και αν εκανα ανανεωση δεν ολοκληρωνει !!!!Ακομα και μετα απο format που ειχα κανει για αλλο λογο βεβαια....

86810917ag5.th.jpg

Δημοσ.
Στο δικο μου pc με 4πυρηνο intel και 2 γιγα μνημη μου λεει για αξιολογηση 1 και οσες φορες και αν εκανα ανανεωση δεν ολοκληρωνει !!!!Ακομα και μετα απο format που ειχα κανει για αλλο λογο βεβαια....

Όπως φαίνεται απ την εικόνα ο επεξεργαστής πιάνει 5.9 που είναι και το μέγιστο. Απλά η (ενσωματωμένη μάλλον) κάρτα γραφικών "πατώνει" και γι' αυτό ρίχνει τη βαθμολογία όλου του συστήματος.

Πάντως ακόμα και για ενσωματωμένη, το 1 μου φαίνεται λίγο...

Δημοσ.
Όπως φαίνεται απ την εικόνα ο επεξεργαστής πιάνει 5.9 που είναι και το μέγιστο. Απλά η (ενσωματωμένη μάλλον) κάρτα γραφικών "πατώνει" και γι' αυτό ρίχνει τη βαθμολογία όλου του συστήματος.

Πάντως ακόμα και για ενσωματωμένη, το 1 μου φαίνεται λίγο...

Το περιεγο ειναι οτι δεν ολοκληρωνει την ανανεωση αξιολογησης του συστηματος !!!!

Δημοσ.

είναι γνήσια η κόπια των windows που έχεις γιάννη? κάτι τέτοιες βλακείες έχω παρατηρήσει μόνο σε "σπασμένα συστήματα"

Δημοσ.
είναι γνήσια η κόπια των windows που έχεις γιάννη? κάτι τέτοιες βλακείες έχω παρατηρήσει μόνο σε "σπασμένα συστήματα"

Γνησιοτατα ειναι τα δικα μου.Home premium.

Σε αλλα pc με σπασμενα ...μια χαρα δουλευει η αξιολογηση.

Δημοσ.

αυτό είναι διαφορετικό πρόβλημα.τουλάχιστον εσένα σου βγάζει την επιλογή για ανανέωση.σ'εμένα τίποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...