Προς το περιεχόμενο

δεικτης εμπειρίας των windows:χωρίς αξιολόγηση

cyberking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε όλους

στο laptop μου με vista ultimate ο δεικτης εμπειρίας των windows είναι χωρίς αξιολόγηση.έχει μείνει στο 3.6 στην τελευταία αξιολόγηση που έγινε την 12/6/2007.έχω προσθέσει εδώ και καιρό μνήμη ram αλλά δεν άλλαξε κάτι και δε μου δίνει επιλογή για νέα αξιολόγηση.μήπως γνωρίζει κανείς πώς μπορεί να γίνει;

ευχαριστώ

Δημοσ.

Στο λέει καθαρά η αξιολόγιση γίνεται με βάση το χειρότερο σκόρ που έχει ένα μέρος του υπολογιστή σου.Αν το 3.6 το έχει η κάρτα γραφικών σου και πας και μου αλλάζεις RAM ε τι να σου πω,αφού στο λέει ξεκάθαρα.Δες που υστερεί το laptop σου και αν γίνεται άλλαξέ το.

Δημοσ.
γεια σε όλους

στο laptop μου με vista ultimate ο δεικτης εμπειρίας των windows είναι χωρίς αξιολόγηση.έχει μείνει στο 3.6 στην τελευταία αξιολόγηση που έγινε την 12/6/2007.έχω προσθέσει εδώ και καιρό μνήμη ram αλλά δεν άλλαξε κάτι και δε μου δίνει επιλογή για νέα αξιολόγηση.μήπως γνωρίζει κανείς πώς μπορεί να γίνει;

ευχαριστώ

Εκανες ανανεωση αξιολογησης? η αξιολογηση γινεται με την ταχητυτα που εχουν οι ram και οχι με το μεγεθος, Η βασική βαθμολογία του υπολογιστή σας καθορίζεται από τη χαμηλότερη δευτερεύουσα βαθμολογία. Για παράδειγμα, αν η χαμηλότερη δευτερεύουσα βαθμολογία ενός μεμονωμένου στοιχείου υλικού είναι 2,6, τότε η βασική βαθμολογία είναι 2,6. Η βασική βαθμολογία δεν αποτελεί το μέσο των συνδυασμένων δευτερευουσών βαθμολογιών.

Δημοσ.

Εγώ πάλι κατάλαβα πως η ένστασή του είναι πως δεν του δίνεται πλεόν η δυνατότητα να τρέξει ξανά τη διαδικασία αξιολόγησης (ασχέτως του αν θ αλλάξει το score).

Δημοσ.

ρε παιδια ειστε σοβαροι?

γιατι ασχολείστε με βλακειες?

το θεμα ειναι αν τα τρεχει καλα το πισι αφήστε τι λενε τα τεστ

Δημοσ.

δεν εχεις αδικο και καλα κανεις και ρωτας

αλλα αν ξεραμε όλοι με τι αλγοριθμους λειτουργούν αυτα τα τεστ θα γελαγαμε τώρα.

Ειναι ενα υποτυπώδες τεστ των βιστα που είναι κατα τη γνωμη μου για γελια.Οποτε μονο σαν περιεργεια πρεπει να μας ενδιαφερει και μονο γι αυτο.

Δημοσ.

Xm ενδιαφέρον λογικά θα έπρεπε "πιστρευο" να ανεβεί η αξιολόγηση στο θέμα ταχύτητα ! Έχεις κάνει πρόσφατα updates??? Ίσος φταίει και αυτό ποτε δεν ξέρεις.... sp1 έχεις???? τελοσπάντων ξέρω ένα κολπάκι για να τα κανεις όλα 10 άμα θες pm με να στο πω ! Αυτό βοηθάει gt θα σε αφήνει να τρέχεις progs που τα χαζά vista πιστεύουν πως δεν μπορείς να τρέχεις ξέρω ένα κολπάκι για να τα κανεις όλα 10 άμα θες pm με να στο πω !Αυτό βοηθάει gt θα σε αφήνει να τρέχεις progs που τα χαζά vista πιστεύουν πως δεν μπορείς να τρέχεις ενώ στην πραγματικότητα μπορείς και με το παραπάνω :D !

Δημοσ.
ναι γιατί όχι κι αυτό θα ήταν χρήσιμο - αλλά πρώτα πώς γίνεται η ανανέωση της αξιολόγησης;
Πατά εκεί που λέει για αξιολόγηση της βαθμολογίας και στην συνέχεια εκεί που σού λέει αναλυτικά τις βαθμολογίες πάτησε "Ανανέωση βαθμολογίας" που έιναι ακριβώς απο κάτω!;)
Δημοσ.

δε μου εμφανίζει κάτι τέτοιο.στην αξιολόγηση πατάω εκεί που λέει" Δείκτης εμπειρίας των windows:Χωρίς αξιολόγηση" και μετά εμφανίζει ένα άλλο παράθυρο που λέει "αξιολογήστε και βελτιώστε τις επιδόσεις του υπολογιστή σας" στο οποίο δεν υπάρχει κάτι για ανανέωση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...