Προς το περιεχόμενο

Νέο Sony Vaio Laptop!

olga-cvs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χρειαζομαι βοειθεια εδω περα!

Θα αγορασω σε μια βδομαδα περιπου ενα κενοθριο λαπτοπ!

Διαθετω το πολυ 1500ε.

Κατα προτημιση Sony Vaio (οχι αναγκαστικα)

Ειμαι σε διλημα:

α)ή αυτο:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905609

β)ή αυτο:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905646

γ)ή αυτο(το οποιο βγενει στις 8 αυγουστου στην αμερικη και θελω να ξερω αν αξιζει να περιμενω):http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&categoryId=8198552921644570896&parentCategoryId=16154

(Θεικο laptop με ΟΘΟΝΑΡΡΑ):)

περιμενω και δικες σας προτασεις:-D

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν θελεις το καλυτερο(απο αυτα) περιμενε το 3ο.

Αν δεν θελεις να πεταξεις τα χρηματα σου(πχ παιρνοντας το 2ο ή οταν βγει το 3ο που θα ειναι λογικα πανακριβο) και να παρεις κατι καλυτερο, φθηνοτερο και με μεγαλυτερη και σοβαροτερη εγγυηση, δες αυτα:

DELL XPS 1530 8100

DELL XPS 1530 8300

DELL XPS 1530 9300

Δημοσ.

ειναι καλο το μπατζετ σου κ απορω γιατι να κινηθεις στα υπερτιμημενα Vaio και οχι σε αλλα εξισου καλα και ποιοτικα εργαλεια aka IBM, DELL?

...συμφωνω, απολυτα με τον haHa απο πανω...

Δημοσ.
ειναι καλο το μπατζετ σου κ απορω γιατι να κινηθεις στα υπερτιμημενα Vaio και οχι σε αλλα εξισου καλα και ποιοτικα εργαλεια aka IBM, DELL?

Γιατί δεν έχουν Χ-Black οθόνες.

Προσωπικά πριν 2 χρόνια αγόρασα ένα 17αρι Vaio και δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Δημοσ.
Γιατί δεν έχουν Χ-Black οθόνες

αυτο μην το πολυφωναζεις...

περναω παααααρα πολλες ωρες μπροστα σε οθονες tft

κ πραγματικα, οι αντανακλασεις των bright ειναι οτι χειροτερο...

Δημοσ.
Αν θελεις το καλυτερο(απο αυτα) περιμενε το 3ο.

Αν δεν θελεις να πεταξεις τα χρηματα σου(πχ παιρνοντας το 2ο ή οταν βγει το 3ο που θα ειναι λογικα πανακριβο) και να παρεις κατι καλυτερο, φθηνοτερο και με μεγαλυτερη και σοβαροτερη εγγυηση, δες αυτα:

DELL XPS 1530 8100

DELL XPS 1530 8300

DELL XPS 1530 9300

κιομος το 3ο θα κανει μονο 1400 (το πιο φθηνο του μοντελο)B)

αλλα σε ποσο κερο λετε να ερχετε ελλαδα?

Δημοσ.

Πάνε σε οποιοδήποτε μαγαζί που'χει παρεταγμένα διάφορα laptop. Το μάτι σου θα πέσει αμέσως στις ζωντανότατες οθόνες των Vaio.

Δημοσ.
...επισης στα specs τους, στα xtras τους κ τελος απορεις με τις τιμες τους ;)

Προτιμάς specs από ποιότητα οθόνης.. Περί ορέξεως..:mrgreen:

Δημοσ.

ολα μου τα laptop ηταν sony ειναι μακραν μπροστα στις οθονες τους---βεβαια το πληρωνεις παραπανω απο οσο αξιζει το ξερω---το δευτερο θα επαιρνα η θα περιμενα το τριτο-το πρωτο δεν αξιζει τα λεφτα του!

Δημοσ.

οταν τα specs ειναι πενιχρα, τα xtras ελαχιστα κ η Xblack μετα απο 5 ωρες gaming κανει το κεφαλι σου να σπαει τοτε ειναι μια απολυτως χαλια αγορα! ....απλα αστο

(προσωπικα δεν παιζω wow, αλλα ακομα μετανοιωνει ο αδερφος μου που εδωσε μια περιουσια για 17αρι vaio ωστε να χαιρεται gaming)

+ επισης το thinkpad μου ειναι σκυλι, κλασικο panel οθονης αλλα σε επιδοσεις κ value for money βαζει πολλα ακριβοτερα vaio κατω...

Δημοσ.
Πάνε σε οποιοδήποτε μαγαζί που'χει παρεταγμένα διάφορα laptop. Το μάτι σου θα πέσει αμέσως στις ζωντανότατες οθόνες των Vaio.

Προτιμάς specs από ποιότητα οθόνης.. Περί ορέξεως..:mrgreen:

Η μεγαλη φωτεινοτητα και η "ζωντανια" χρωματων των x-black οθονων δεν σημαινει απαραιτητα και καλυτερη ποιοτητα οθονης..

Παιζουν και αλλα πραγματα ρολο , οπως η αναλυση(εδω χωλαινουν ολα τα 15.4" sony) , το sharpness, κατα ποσο τα χρωματα ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα..(γιατι μπορει να φαινονται πιο ζωντανα στις glossy οθονες, αλλα ειναι πιο ψευτικα,δεν απεικονιζουν σωστα την πραγματικοτητα)

Αν καλυτερη ποιοτητα οθονης σημαινε x-black, τοτε ολοι οι γραφιστες κλπ θα ειχαν x-black οθονες..

Δημοσ.

Εγώ πάλι την καταβρίσκω όταν βλέπω HD υλικό στην 17αρα του. 'Εχω ένα 17αρι Vaio, ένα 13.3 MacBook και ένα 13.3 Voodoo Envy 133. Η οθόνη του Vaio είναι μακράν καλύτερη(το Voodoo δεν μοχει έρθει ακόμα οπότε δεν το έχω δει απο κοντά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...