Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με Outlook... δεν λέει να ξεκολήσει!!!

mikemoisi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το Microsoft Office Outlook 2007 (12.0.6213) SP1 και τρέχει σε XP Pro, Αγγλικά όλα...

Το Πρόβλημα....

Πριν από καμιά βδομάδα ανοίγω το pc και μετά Outlook...

Όλα καλά μέχρι εδώ μέχρι που κάποια στιγμή κάνει μια μικρή διακοπή το ρεύμα και κλείνει το pc...

Κάνει restart μόνο του και ξανανοίγουν όλα κανονικά...

Όταν ξανάνοιξα το Outlook μου έγραψε ότι το "Outlook did not shutdown properly and a data check must be done. During that time your computer might slow down."

Και έτσι και έκανε...

Μετά από κάνα 5άλεπτο που τελείωσε... κάτω δεξιά το εικονίδιο του Outlook είχe εξαφανιστεί και στην θέση του (μόνιμα πλέον) ήταν το εικονίδιο που βγάζει το Outlook όταν κάνει αποστολή/λήψη για mail. και άμα περάσεις το mouse πάνω από το εικονίδιο γράφει "Microsoft Office Outlook is synchronizing folders"

Το Πρόβλημα....

Η cpu τρέχει σαν τρελή και το pc πάει σαν χελώνα (εκτός άμα κλείσεις το Outlook οπότε και όλα επανέρχονται σε normal κατάσταση)

Έχω αφήσει το Outlook ανοιχτό και να τρέχει για 24 ώρες... άλλα δεν γίνεται τίποτα και το "Microsoft Office Outlook is synchronizing folders" δεν εξαφανίζεται ούτε σταματάει και συνεχίζει να τρέχει και να κολάει τον υπολογιστη!!!

Κάποια λύση παιδιά????

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημοσ.

Δοκίμασες τα διαγνωστικά τεστ στο κεντρο αξιοπιστιας στις ρυθμισεις;

Αν δεν βρεις άκρη, σώσε τα δεδομένα σου με ένα export (θα τα σωσει όλα, δε θα χαθει τιποτα) και ξανα installation.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...