washcloud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Mάλιστα. Περί δίσκου : αν δεν υφίσταται εγγύηση αντικατάστασης, το καλύτερο που έχεις να κάνεις πάντως είναι να τον βγάλεις από τη θήκη, έστω κι αν σπάσουν πιθανά εσωτερικά κλιπσάκια, υποδοχές βιδών, κτλ. Αν πάλι υφίσταται και σ' ενδιαφέρει, η παράδοση προς αντικατάσταση είναι μονόδρομος, μιας και το άνοιγμα συνεπάγεται ακύρωση της εγγύησης. Τέλος αν τ' αρχεία είναι τόσο σημαντικά, απλά παραβιάζεις τη θήκη μόνος, με την ελπίδα ότι δε θα το κάνεις "τζάμπα", κι ότι ο σκληρός θ' αναγνωριστεί είτε ως εσωτερικός, είτε ως εξωτερικός σε άλλη θήκη. "Ειδικός" πάντως που ανέφερες, στην καλύτερη απλά θα την ανοίξει χωρίς ζημιές, τύπου να μη σπάσουν κουμπώματα και υποδοχές βιδών, πράγμα που δεν θα έλεγα ότι είναι και τόσο σημαντικό, καθώς κατά πάσα πιθανότητα και πάλι θα κλείνει, και σίγουρα δεν είναι δουλειά που δεν μπορείς να την κάνεις και μόνος, μιας και η όποια παραβίαση είναι αδύνατον θα έλεγα να βλάψει κάτι ουσιαστικό στο περιεχόμενο. Θα έλεγα ότι είναι αχρείαστο έξοδο. Σε κάθε περίπτωση, βάζοντας μάλιστα στην αναζήτηση του Google το μοντέλο + όρους όπως "how to open", παίζει να βρεις tutorials (μέχρι και σε μορφή βίντεο) για τα "κρυφά" κουμπώματα του δίσκου. Τέλος, επειδή ήδη προτάθηκε, αλλά δεν ξέρω αν το δοκίμασες ήδη, κι ασχέτως αν τα φλασάκια που δοκίμασες δούλευαν στις USB, κάνε τον κόπο πριν απ' οτιδήποτε, πρώτα να τον δοκιμάσεις σε άλλο μηχάνημα. Ή αν δεν υπάρχει πρόσφορο, έστω μπες από Safe Mode των Windows και δοκίμασέ τον εκεί.
tolisspi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ο τιτλος του θεματος ταιριαζει με το προβλημα μου αλλά δεν εχω το ιδιο προβλημα.... Εχω εναν εξωτερικο δισκο και ολα ηταν μια χαρα. Μεα σε αυτο εχω αρκετα αρχεια βιντεο (mkv, mp4,avi) και παρατηρησα οτι μερικα αρχεια βιντεο σε διαφορετικους φακελους απο το συμβολο που εχει για mp4 εχει γινει ενας φακελος με λουκετο. Σε μικρογραφια φαινεται μια εικονα απο το βιντεο. Οταν προασπαθω να το ανοιξω μου βγαζει ενα παραθυρο ¨Η θεση δεν ειναι διαθεσιμη" "Δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο G:\......."..."To ονομα του καταλογου δεν ειναι εγκυρο" . Προσπαθω να το διαγραψω και μου βγαζει παραθυρο "Το αρχειο "ΑΑΑΑ" ειναι υπερβολικα μεγαλο για το συστημα αρχειων προορισμου" και απο κατω επιλογη "Ακυρο" Τι γινεται;
SPANK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Αρχικά δοκίμασε τον δίσκο και σε ενα αλλο pc αν μπορείς
suspiria Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Ιδιο προβλημα μου προεκυψε και εμενα μολις τωρα. Με εξωτερικο δισκο 1ΤΒ Western digital. Να σημειωσω οτι τον ειχα κουμπωμενο σε μια τηλεοραση Samsung 24'' στην κρεβατοκαμαρα. Μεχρι τοτε ολα οκ. Αν θυμαμαι καλα παλαιοτερα ενα στικακι παρουσιασε το ιδιο θεμα δηλ δεν διαβαζοταν απο κανεναν υπολογιστη παρα μονο απο την τηλεοραση. Τι μπορει να παιχτηκε;
suspiria Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Το γραφω για καποιον που ισως το δει καποτε γιατι και γω googlαρα για να το ψαξω και μου εβγαλε το insomnia. Ετρεξα ενα xubuntu απο το dvd τον ειδε με τη μια και εκανα αντιγραφη τα αρχεια στον σκληρο του υπολογιστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα