olga-cvs Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 !!!Δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο Ε:/. Δεν ηταν δυνατη η εκτελεση της αιτησης εξαιτιας ενος σφαλματος σε συσκευη Ι/Ο!!!! Agorasa enan eksoteriko skliro (wd my book essential edition 320GB) prin 1 mina (8a paro ena kenourio laptop k i8ela ena meso gia na metafero alla mou ta dedomena) k ixa metakinisei sxedon ta panta ekei mesa. kai mia mera to pc mou den to vriskei parolo pou otan to sundeo mou akougete ena *ding* opos otan sindeo mia opoidipote suskevi. me to pc mou den trexei tipota giati dokimasa na sindeso ton e3oteriko skliro se polla pc alla to provlima epikratei. emfanizete kato stin mpara ergasias "asfalis katargisi ulikon" otan to patao mou vriskei to skliro k ston fakelo o ypologistis mou epitelous emfanizete enas skliros " E:\ " otan omos kano to otidipote mou emfanizete ena minima sfalmatos "Δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο Ε:/. Δεν ηταν δυνατη η εκτελεση της αιτησης εξαιτιας ενος σφαλματος σε συσκευη Ι/Ο". HEEELPP! einai epigon!!
washcloud Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας. Δοκίμασε με κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων. Πχ Pandora Recovery (το καλύτερο που έχω να πρεοτείνω είναι Acitive File Recovery αλλά δεν είναι freeware όπως το Pandora). Αν βρεθούν αρχεία προς ανάκτηση, πρέπει ν' ανακτηθούν σε ΑΛΛΟ δίσκο.
Jofapc Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 κανε δεξι κλικ στο δισκο με το γραμμα Ε πηγαινε ιδιοτητες -μετα εργαλεια και μετα ελεγχο για σφαλματα---εαν δεν ειναι και αυτο παιζει να εχεις και ιο---
assassins greed Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 καντου μια σαρωση για ιους... και εγω το εχω παθει αυτο περιπου σε εξ. δισκο...
johnalepou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο G:\. Δεν ήταν δυνατή η εκτέλεση της αίτησης εξαιτίας ενός σφάλματος σε συσκευή Ι/Ο Chkdsk δεν μου κάνει,ουτε ελεγχο σφαλματων με δεξι κλικ. Οι θυρες οκ,γιατι με αλλα USB sticks που δοκιμασα τα βλεπουν μια χαρα.Επισης το antivirus δεν μπορει να σκανναρει τον σκληρο αυτο εξωτερικο δισκο!Κατέληξα για τελευταία ελπίδα να βρω firmware απο το site της Western Digital αλλα σταθηκε αδυνατον! Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος pριν φτασω να κανω ανακτηση αρχειων και αχρηστευσω τον εξωτερικο δισκο? Ο δίσκος είναι WD 1200BEVExternal USB DeviceΑν μπορουσα να βρω το firmware... Ευχαριστω πολυ
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Άρχισε από τα εύκολα: Αλλαγή καλωδίου. Σύνδεση σε άλλο μηχάνημα. Αν ούτε έτσι τον δεις, ανοίγεις το κουτί του, και τον συνδέεις ως εσωτερικό.
AiWaaa Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Άρχισε από τα εύκολα: Αλλαγή καλωδίου. Σύνδεση σε άλλο μηχάνημα. Αν ούτε έτσι τον δεις, ανοίγεις το κουτί του, και τον συνδέεις ως εσωτερικό. Νομίζω πως απο το 2008 θα το έχει λύσει
cabdik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο G:\. Δεν ήταν δυνατή η εκτέλεση της αίτησης εξαιτίας ενός σφάλματος σε συσκευή Ι/Ο Chkdsk δεν μου κάνει,ουτε ελεγχο σφαλματων με δεξι κλικ. Οι θυρες οκ,γιατι με αλλα USB sticks που δοκιμασα τα βλεπουν μια χαρα.Επισης το antivirus δεν μπορει να σκανναρει τον σκληρο αυτο εξωτερικο δισκο!Κατέληξα για τελευταία ελπίδα να βρω firmware απο το site της Western Digital αλλα σταθηκε αδυνατον! Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος pριν φτασω να κανω ανακτηση αρχειων και αχρηστευσω τον εξωτερικο δισκο? Ο δίσκος είναι WD 1200BEVExternal USB DeviceΑν μπορουσα να βρω το firmware... Ευχαριστω πολυ 18-11-2011 Νομίζω πως απο το 2008 θα το έχει λύσει για κοιτα καλυτερα!!!!
flogerakos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Συχνό πρόβλημα. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Είχα ένα σκληρό που είχε δώρο με τη forthnet ο οποίος είχε μόλις 4cm καλώδιο. Το αντικατέστησα το καλώδιο με πολλά άλλα και έκανε αυτό το πράγμα. Ίσα ίσα ακουγόταν ένα τσίριγμα και μερικές φόρες τακ - τακ και έκανε αυτό που λες. Στοιχηματίζω ότι ο σκληρός αυτός που αναφέρεσαι δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία. Και αφού το κάνει και σε άλλα μηχανήματα είναι standar το καλώδιο. Δοκιαμσε ομως να το βαζεις σε γρηγορες θυρες USB πανω στο pc...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Νομίζω πως απο το 2008 θα το έχει λύσει Κάποιος μας κάνει πλάκα, κάνοντας merge τα threads!
johnalepou Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω παιδια,το πηγα στο Πλαισιο,το ελεγξαν,και με αλλο καλωδιο αλλα τζιφος... Η θηκη ειναι παν-δυσκολο να βγει,δεν εχει βιδες και φοβαμαι μηπως τη σπασω... flogerako οταν λες να το βαλω σε γρηγορες θυρες πανω στο Pc? To δοκιμασα ηδη αυτο,εκτος αν εννοεις να το βγαλω απο τη θηκη
johnalepou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Καποιο αξιοπιστο προγραμμα που εχετε δοκιμασει για να ανακτησω τα αρχεια μου ωστε να μπορεσω να τα αποθηκευσω σε νεο εξωτερικο?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Aν δεν τον αναγνωρίσουν τα Windows/pc, ανάκτηση δεν γίνεται. Πρέπει να τον βγάλεις από το κουτί και να τον κοτσάρεις σε sata, για να σιγουρευτεί η Επιτροπή Αξιολόγησης Σκληρών Δίσκων του Insomnia (E.A.Σ.Δ.Ι) για την κατάσταση του δίσκου.
mikevchq Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μηπως χρειαζεται παραπανω ρευμα; Βρες ενα διπλο καλωδιο USB και συνδεσε τον να δεις. Αν και ετσι στα ξαφνικα δε νομιζω οτι φταιει αυτο.
johnalepou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Το εκανα και αυτο με το διπλο ρευμα,ευχαριστω... Να τον βγαλω απο το κουτι ειναι πολυ δυσκολο,δεν εχει βιδες...θα το παω σε καποιον ειδικο μαλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα