telikiasmenos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2001 Phra meta apo poly kairo to matrix na to metatrepsw se divx. Xrhsimopoihsa ton tropo poy leei to RAM me diplo perasma.Perasa thn tainia ston sklhro me to cladDVD.Xrhsimopoihsa to DVD2AVI na to metatrepsw se d2v (...kai meta VFAPI).Parathrhsa omws oti oi grhgores skhnes epanalambanontai!!!Deixnei, gia paradeigma, na phdaei h gkomena ston aera(2 deyterolepta) kai meta to ksanadeixnei me apotelesma na mhn symbadizoyn oi ypotitloi (hxo den dokimasa) Gia na katalabw ti ginetai thn ekana VCD me to FlaskMPEG kai to apotelesma htan kanoniko.<p>Kamia idea kanenas?Plizzzzzzz!
Spi_Nik Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2001 kanti se divx me to flask pou einai to kalitero kata ti gnwmi mou i to xmpeg (beltiomeni ekdwsi tou flask) kai gia twra isws einai kalitera na xrisimopoieis tou divx 3.11a h 3.2 codecs gia encoding pou einai kaliteri twn 4.**
pseira Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2001 Profanws Spi Nik den exeis dei Divx 4 me 2-pass encoding...Ki egw elega oti to 3.11 einai kalytero alla allaksa grigora gnwmi afou ekana mia tainia me 4.02....
everwicked Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2001 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>kai gia twra isws einai kalitera na xrisimopoieis tou divx 3.11a h 3.2 codecs gia encoding pou einai kaliteri twn 4.** <hr></blockquote><p>Mi ta les etsi agori mou auta giati mporei na mplexeis me th mafia <p>Paidia sto Matrix ginetai auto giati einai multi-angel movie. Aka exei diaforetikes kameres se merikes skines. Apla mi xrhsimopoieite to ClaDVD giati den einai oti kalitero.<p>Smartripper h Vstrip.<p>An den viazeste, grafo enan odigo gia DivX 4, tha einai etoimos se kana dio meres.
telikiasmenos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Pseira exeis dikio.Ki egw prothmousa 3.11alpha alla meta thn prwth fora poy ekana me diplo persma metanoiwsa gia oles tis tainies poy exw ftiaksei mexri twra.(+ metablhto mp3 bitrate = teleio)<p>Xrhsimopoihsa kai to Xmpeg 4.2a kai mou bghke kanonikh alla stis grhgores skhnes kollaei.Isws den shkwnei diplo perasma!<p>Mhpws kserei kanenas pws mporw na afairesw sygkekrimena frames apo thn DivX tainia?Skefthka na afairesw ta dipla kai isws bgei kati!!!
badvariemai Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Egw exw metatrepsei to matrix me ton tropo pou anaferei to RAM. To eixa kanei gia dokimi kai sinantisa to idio provlima. Telika meta apo ligo psaximo katalava oti einai multiangle i tainia. (auto pou leei o everwicked). I lisi einai na kaneis rip to dvd me stream processing (px me Smartripper) kai na peraseis mono tin mia angle sto skliro. To na kopseis kommatakia tha se zorisei poli perssotero to eixa epixeirisei kai egw... (eidika an theleis na kratiseis ton ixo se ac-3) Oso gia tous codec divx-4 me 2-pass para poli kalitero... kai se sindiasmo me ixo ac-3 ftiaxneis tainies (se 2cd i kai 1 an einai mikri) sxedon se poiotita DVD
telikiasmenos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2001 Dhladh prepei na to ksananoikiasw!!! <p>Den exw doylepsei katholoy me ac3. Doyleyw me lame kai mp3 VBR kai mou aresei to apotelesma. Poio einai kalo program gia ac3?
badvariemai Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2001 Den nomizw na xreiazetai na to xananoikiaseis. Mporeis me to smartripper na theseis ws pigi ton katalogo apo ton skliro sou wste na to rippareis apo ekei... proipothetei vevaia na exeis allo toso xwro eleuthero. Oso gia to ac-3 apla mporeis na to ripareis se xechoristo arxeio (px me smartripper i kai me to dvd2avi) kai meta to poliplekeis me tin voitheia toun nandub. (glitwneis ton xrono tis simpiesis kai exeis kai ixo 5.1) apla tha piasei ligo perissotero xwro...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.