Cleitos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα στο forum, Αποφασίζοντας τελικά να επιλέξω τον ΟΤΕ σαν πάροχο για internet και τηλεφωνία, θα ήθελα να ρωτήσω εάν αξίζει το router που δίνει το connex, η θα χρειαστεί να πάρω κάποιο άλλο, καλύτερο ( όπος αυτό π.χ.). Ξέρω είναι λίγο αόριστη η ερώτηση μου, επείδη δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την γραμμή και τον εξοπλισμό που θα μου δώσουν, αλλά θέλω να τελείωνω γρήγορα, να μην έχω κανένα παρατράγουδο μετά... τώρα που υπάρχει και το χρήμα, να τελειώνει η υπόθεση! Ευχαριστώ
pcfan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Τι γραμμή θα πάρεις απο τον πΟΤΕ ?? Αν κατεβαζεις και torrents καλυτερα να πας σε άλλο πάροχο και όχι σε ote γιατί με το traffic shaping κόβουν την ταχύτητα απο ta torrents. Πριν τι συνδεση ειχες στο σπιτι σου isdn ή pstn ?? Απάντησε σε όλα τα παραπάνω και θα σου πω εγώ τι routeraki σου προτείνω..
N.I.C Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 PSTN σύνδεση... τώρα είμαι με 1mbit στην Οτενετ.. Torrents δεν κατεβάζω... κυρίως από emule και rapidshare:X
N.I.C Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Εγώ αυτα: PSTN σύνδεση... τώρα είμαι με 1mbit στην Οτενετ.. Torrents δεν κατεβάζω... κυρίως από emule και rapidshare:X Τι προτείνεις; Σορρυ για την διεισδηση για να μην ανοίγω άλλο θέμα
Cleitos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Τι γραμμή θα πάρεις απο τον πΟΤΕ ??Αν κατεβαζεις και torrents καλυτερα να πας σε άλλο πάροχο και όχι σε ote γιατί με το traffic shaping κόβουν την ταχύτητα απο ta torrents. Πριν τι συνδεση ειχες στο σπιτι σου isdn ή pstn ?? Απάντησε σε όλα τα παραπάνω και θα σου πω εγώ τι routeraki σου προτείνω.. Είμαι στα 4mbit στην Οτενετ τώρα... νομίζω πήγε στον οτε, άρα το ίδιο είναι... Απλη αναλογική σύνδεση (PSTN), τα torrents δεν τα συνηθίζω, κόβει πολύ την ταχύτητα σε αυτά; Συνήθως rapidshare, και Limewire, τα ίδια πανω κάτω με τον N.I.C... α να μην ξεχάσω: το router να μην είναι και απο χρυσό ... 60-70ε καλά είμαστε... Επίσης να αναφέρω ότι το ασύρματο δεν με ενδιαφέρει αυτήν την στιγμή... το pc μου θα συνδέσω μόνο...
pcfan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Κοβει κάμποσο δυστυχώς την ταχύτητα στα torrents ο οτε. Στο e-mule και το limewire αν κατεβάζεις μόνο αρχεία που είναι απο το search τους γιατί μόνο το limewire μπορεί να φορτώσει και να κατεβάσει και torrents. Για rapidshare που λέτε είναι εντάξει γιατί κατεβάζεις μέσω direct connection δηλαδή σου το δίνει το αρχείο ένας server και όχι κάποιοι άλλοι απλοί χρήστες όπως γίνεται στα torrents. 1)Απο us robotics προτείνω αυτό που δεν είναι ασύρματο και συνδέει στο Internet μέχρι και 4 υπολογιστές , έχει firewall και 1 θύρα usb για να κάνεις διαδυκτιακό εκτυπωτή http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978076&product=902101 2)απο linksys χωρίς όμως θύρα usb αλλά και ασύρματο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615102 (αυτό έχω κι εγώ)
kosmasgr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Τι γραμμή θα πάρεις απο τον πΟΤΕ ??Αν κατεβαζεις και torrents καλυτερα να πας σε άλλο πάροχο και όχι σε ote γιατί με το traffic shaping κόβουν την ταχύτητα απο ta torrents. Πριν τι συνδεση ειχες στο σπιτι σου isdn ή pstn ?? Απάντησε σε όλα τα παραπάνω και θα σου πω εγώ τι routeraki σου προτείνω.. Εγώ με 8άρα Connex πιάνω ανετα 800άρα με mtorrent. Δεν νομίζω να κόβει τίποτα
Cleitos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Κοβει κάμποσο δυστυχώς την ταχύτητα στα torrents ο οτε.Στο e-mule και το limewire αν κατεβάζεις μόνο αρχεία που είναι απο το search τους γιατί μόνο το limewire μπορεί να φορτώσει και να κατεβάσει και torrents. Για rapidshare που λέτε είναι εντάξει γιατί κατεβάζεις μέσω direct connection δηλαδή σου το δίνει το αρχείο ένας server και όχι κάποιοι άλλοι απλοί χρήστες όπως γίνεται στα torrents. 1)Απο us robotics προτείνω αυτό που δεν είναι ασύρματο και συνδέει στο Internet μέχρι και 4 υπολογιστές , έχει firewall και 1 θύρα usb για να κάνεις διαδυκτιακό εκτυπωτή http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978076&product=902101 2)απο linksys χωρίς όμως θύρα usb αλλά και ασύρματο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615102 (αυτό έχω κι εγώ) Επείδη είμαι λίγο άσχετος απο router και τέτοια, όταν λες χωρίς θύρα USB, τι έννοεις; ότι δεν συνδέεται με στο pc, με USB; Επίσης, το Linksys λέει κάτω στις απαιτήσεις για μια κάρτα δικτύου με TCP/IP Protocol εγκατεστημένο....δηλαδή;; Κάτι τελευταίο: το Netgear που λέω εγώ, δεν αξίζει; Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γιαυτό...
pcfan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Εγώ με 8άρα Connex πιάνω ανετα 800άρα με mtorrent. Δεν νομίζω να κόβει τίποτα Δεν τα λέω εγώ αυτά.Υπάρχει και ένα ολόκληρο threat στην κατηγορία του internet. Επείδη είμαι λίγο άσχετος απο router και τέτοια' date=' όταν λες χωρίς θύρα USB, τι έννοεις; ότι δεν συνδέεται με στο pc, με USB; Επίσης, το Linksys λέει κάτω στις απαιτήσεις για μια κάρτα δικτύου με TCP/IP Protocol εγκατεστημένο....δηλαδή;;Κάτι τελευταίο: το Netgear που λέω εγώ, δεν αξίζει; Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γιαυτό... [/quote'] Το router σου θα το συνδέσεις με enthernet σαν αυτό δηλαδή γιατί με usb χάνεις ταχύτητα (είναι το άσπρο καλόδιο το enthernet) Το linksys δεν έχει θύρα usb για να συνδέεις εκτυπωτή (δεν είναι έτσι και αλλιώς για σύνδεση με pc) Η κάρτα δικτύου είναι ενσωματωμένη σε όλους του καινούργιους υπολογιστές (εδώ και 5 χρόνια). Δεν το έχω δοκιμάσει το netgear για να σου πω...
koprodogis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Και για τους 2 που ψαχνεται πιστευω ειναι παρα πολυ καλη επιλογη το linksys wag200 Που σας προτενε ο pcfan.Το ασυρματο μπορει να σας χρειαστει οποτε παρτε το ασυρματο δουλεμενο,αξιοπιστο και με υποστηριξη αν χρειαστειτε. Απο κει και περα μπορειται να δειτε στις αγγελιες που πουλανε πολλοι ρουτερακια, τα δινουν οι παροχοι πλεον(forthnet κυριως) αλλα επειδη ολο και καποιο εχουμε παρει ολοι παλιοτερα τα πουλανε τα παιδια. Για σενα N.I.C επειδη βλεπω εισαι απο θεσσαλονικη αν θες πεταξου μεχρι το καρφουρ Μακεδονια και παρε ενα D-Link G624T με 29 ευρω, πολυ καλο ρουτερακι και τιμη ξεφτιλα
Cleitos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Η κάρτα δικτύου είναι ενσωματωμένη σε όλους του καινούργιους υπολογιστές (εδώ και 5 χρόνια). Ουπς γκάφα Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας και για την επεξήγηση pcfan... Απότι μου φαίνεται προς το Linksys κλείνω... αλλά εάν κάποιος ξέρει ας μας πει για NetGear εάν αξίζουν, γιατί δεν θέλω να μπλέκω πάλι με τους π#@$@@ς του eshop... καταλαβαίνετε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 και τα Zyxel αξίζουν επίσης
yiankap Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Προτείνω WAG200, το έχω αρκετό καιρό και δουλεύει απροβλημάτιστα. Αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις ασύρματα σε desktop, βρες και ένα πακετάκι αν υπάρχει στα multirama που το έχει μαζί με Linksys κάρτα.
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 to linksys αξιζει πολυ.οσο για τον φιλο πιο πανω που εκανε το πρωτο του ποστ και του το εσβησα ας το ανοιξει στην σωστη κατηγορια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.