Προς το περιεχόμενο

DivX -> Perl Harbor ???

operater

Προτεινόμενες αναρτήσεις

kerstsmiley.gif Χρονια πολλα σε ολους!<p>Εχει κανεις μετατρεψει το Perl Harbor σε DivX ???

Γιατι εμενα με το XMpeg μου βγαζει στο δεξι μερος της οθονης μια μπλε γραμη !!!!

Η οποια περναει στην μετατροπη της ταινιας grrr.gif<p>

coolgleamA.gif coolgleamA.gif coolgleamA.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Molis mporeso na noikiaso to DVD, tha dokimaso kai tha sou po ;-)<p>Xmpeg sux btw shocked.gif" border="0 <p>My guide is still under construction. Olo kati paei anapoda! Den mporo na vro ena DVD pou na einai katallilo gia na kaneis paradeigma pano tou. Hopefully it will be done by the end of the week grin.gif" border="0

Ειμαι πολυ νευριασμενος , ειναι η 4 ταινια που κανω divx και δεν μπορω να καταλαβω που κανω λαθος τωρα δημιουργειται αλλο προβλημα :

Ξεκιναω το Xmpeg το παραμετροποιω και ξεκιναω την μετατροπη και παω για υπνο!!! Το πρωί κοιταω και βλεπω οτι εχει μετατρεψει μονο τα 54:44 λεπτα και οχι ολη την ταινια. Αυτο εγινε 3 φορες!!!!!!!

Για να μην υπαρχουν αποριες εχω βαλει ολα τα Frames της ταινιας , και εχω δοκιμασει να την και rip στον σκληρο μου και δεν υπηρξε κανενα προβλημα!!!!!!! mad.gif" border="0 mad.gif" border="0 mad.gif" border="0

παιδια εγω παντος το μετετρεψα σε divx με το Xmpeg αλλα ειχε ενα προβλημα στους υποτητλους εκει που τους επελεγες αντι να εμφανιστουν οι ελληνικοι υποτητλοι εμφανιζωντουσαν ασχετης γλωσσας και ευτυχως που το ειδα και τους απενεργοποιησα απο το xmpeg και τους περασα απο το subrip. (επρεπε να επιλεξεις καποιας αλλης γλωσσας υποτητλους για να βγουν οι ελληνικοι.) Κατα τα αλλα η μετατροπη εγινε κανωνικα.

Φίλε operater φαντάζομαι ότι έχεις την 4.0c1 έκδοση του xmpeg. Με την καινούρια έκδοση την 4.2α που μπορείς να κατεβάσεις από εδώ http://www.doom9.org/ δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Φίλε Isobitis_r το πρόβλημα αυτό το είχα αντιμετωπίσει κι εγώ με το Pearl Harbor και είναι ένα κοινό πρόβλημα που θα συναντήσεις σε πολλά dvd. Αυτό που κάνεις είναι να επιλέξεις μία άλλη γλώσσα ακόμα και αυτές που δεν αναγνωρίσει το πρόγραμμά σου. Με λίγη προσπάθεια θα βρεις τα Ελληνικά. Συγκεκριμένα στο Pearl Harbor αν θυμάμαι καλά ,όταν επέλεγες ελληνικά σου έβγαζε ουγγρικά. Ελληνικά έβλεπες αν θυμάμαι και πάλι καλά όταν επέλεγες τα ουγγρικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...