operater Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2001 Χρονια πολλα σε ολους!<p>Εχει κανεις μετατρεψει το Perl Harbor σε DivX ??? Γιατι εμενα με το XMpeg μου βγαζει στο δεξι μερος της οθονης μια μπλε γραμη !!!! Η οποια περναει στην μετατροπη της ταινιας <p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2001 Egw to kana alla me ti me8odo pou perigrafei to ram se ena proigoumeno teyxos(septembriou nomizw) kai den eixa kanena problima...Eidika me to neo VobSub..... dokimase to. pairnei parapanw wra alla aksizei ton kopo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
everwicked Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2001 Molis mporeso na noikiaso to DVD, tha dokimaso kai tha sou po ;-)<p>Xmpeg sux btw <p>My guide is still under construction. Olo kati paei anapoda! Den mporo na vro ena DVD pou na einai katallilo gia na kaneis paradeigma pano tou. Hopefully it will be done by the end of the week Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaghelas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Προφάνώς φίλε operater έκανες κάποια λάθος ρύθμιση καθώς την ίδια ταινία την είχα μετατρέψει με το Xmpeg χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
everwicked Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 My guide is up and running, try my way<p> www.med.uoc.gr/~diamantop/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
operater Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Ειμαι πολυ νευριασμενος , ειναι η 4 ταινια που κανω divx και δεν μπορω να καταλαβω που κανω λαθος τωρα δημιουργειται αλλο προβλημα : Ξεκιναω το Xmpeg το παραμετροποιω και ξεκιναω την μετατροπη και παω για υπνο!!! Το πρωί κοιταω και βλεπω οτι εχει μετατρεψει μονο τα 54:44 λεπτα και οχι ολη την ταινια. Αυτο εγινε 3 φορες!!!!!!! Για να μην υπαρχουν αποριες εχω βαλει ολα τα Frames της ταινιας , και εχω δοκιμασει να την και rip στον σκληρο μου και δεν υπηρξε κανενα προβλημα!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
everwicked Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Just quit Flask m8! I don't know anyone that is doing first class rips and is using flask... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isobitis_r Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 παιδια εγω παντος το μετετρεψα σε divx με το Xmpeg αλλα ειχε ενα προβλημα στους υποτητλους εκει που τους επελεγες αντι να εμφανιστουν οι ελληνικοι υποτητλοι εμφανιζωντουσαν ασχετης γλωσσας και ευτυχως που το ειδα και τους απενεργοποιησα απο το xmpeg και τους περασα απο το subrip. (επρεπε να επιλεξεις καποιας αλλης γλωσσας υποτητλους για να βγουν οι ελληνικοι.) Κατα τα αλλα η μετατροπη εγινε κανωνικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaghelas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 Φίλε operater φαντάζομαι ότι έχεις την 4.0c1 έκδοση του xmpeg. Με την καινούρια έκδοση την 4.2α που μπορείς να κατεβάσεις από εδώ http://www.doom9.org/ δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Φίλε Isobitis_r το πρόβλημα αυτό το είχα αντιμετωπίσει κι εγώ με το Pearl Harbor και είναι ένα κοινό πρόβλημα που θα συναντήσεις σε πολλά dvd. Αυτό που κάνεις είναι να επιλέξεις μία άλλη γλώσσα ακόμα και αυτές που δεν αναγνωρίσει το πρόγραμμά σου. Με λίγη προσπάθεια θα βρεις τα Ελληνικά. Συγκεκριμένα στο Pearl Harbor αν θυμάμαι καλά ,όταν επέλεγες ελληνικά σου έβγαζε ουγγρικά. Ελληνικά έβλεπες αν θυμάμαι και πάλι καλά όταν επέλεγες τα ουγγρικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.