fillovollon Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Τρεις μηνες σχεδον μετα και ενω το netbook ηταν παρατημενο σε μια ακρη του γραφειου μου, αποφασιζω χτες να κανω μια τελευταια προσπαθεια να εγκαταστησω παλι τα windows. Ψαχνω στο youtube και πεφτω πανω σε αυτον τον τυπο: http://www.youtube.com/watch?v=aLQFtUvBH6c. Ακολουθω βημα βημα το βιντεο και ... ω, του θαυματος η εγκατασταση εγινε μια χαρα. Εγκατεστησα και τους οδηγους και το netbook ειναι σαν καινουριο. (Χρησιμοποιησα το winsetupfromusb) Απλα παρεθεσα τη λυση που βρηκα, ωστε να βοηθηθει καποιος που εχει ιδιο προβλημα.
bagb88 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ακολουθησε τη διαδικασια στο βιντεο που εχω δωσει και δε θα αντιμετωπισεις ιδιαιτερο προβλημα... Εχω το ιδιο και τα περασα μια χαρα τα XP... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2420777&postcount=6 Φίλε μου που ακριβώς είναι το βίντεο που αναφέρεις; Δώσε κάποιο link...
bagb88 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας. Ξεκινάω κανονικά την διαδικασία αλλά ενώ έχω συνδεδεμένο το φλασάκι μου λέει πως δεν εντοπίστηκε (δλδ ο υπολογιστής το έχει αναγνωρίσει κανονικά αλλά το πρόγραμμα δεν μου το εμφανίζει).
DimInsomniac Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Όντας ιδιοκτήτης Asus eeePC 1101HA, έχω να δηλώσω πως η εγκατάσταση γίνεται κανονικά με winsetupfromusb & Pe2usb βάσει των οδηγιών της 1ης σελίδας του post. ΑΛΛΑ, δεύτερο format και εγκατάσταση από USB με τον ίδιο τρόπο δεν γίνεται. Στο menu εκκίνησης παρότι θα αναγνωρίζεται το USB, κολλάει στην επιλογή (1) και δεν προχωράει εκ νέου σε format & εγκατάσταση. Πράγμα που σημαίνει πως δεύτερο format μπορείς να κάνεις μόνο με fdisk από το recovery console. Είναι γνωστό πρόβλημα με τα netbook της ASUS. O μόνος τρόπος για να μην χάνετε χρόνο με δοκιμές είναι να επενδύσετε 30 ευρώ και να αγοράσετε ένα εξωτερικό DVD-RW. Επένδυση που κατα την γνώμη μου αξίζει τα λεφτά της.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Θελω να κανω format σε ενα netbook χωρις cd rom drive με windows xp Με το WinToFlash δεν μπορω να φτιαξω bootable στικακι απο το cd που εχω ? Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα