Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sorry ρε φιλε αλλα ειμαι προταρης στα νετμπουκ...σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια...αλλα δεν εχω το cd tis asus με τουσ driver...

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο λινκ που δίνω, έχει λινκ για το driver, αν είναι το ίδιο μοντέλο.

Αλλιώς πες ακριβώς το μοντέλο για να βρούμε τα σωστά driver.

Δημοσ.

Πάνε λοιπών σε αυτήν την σελίδα και κατέβασε το Download Asus Eee PC 1001PX Netbook SATA Driver και κάνε την διαδικασία που περιγράφει το προηγούμενο λινκ που ανέβασε πέρασε δηλαδή αυτών των driver στο iso των windowsXP για να κάνει σωστή εγκατάσταση.

Δημοσ.

Φίλε μου στην σελίδα που σου δείχνω έχει φωτογραφίες βήμα-βήμα για το τι να κάνεις,και λέξη αγγλικά να μην ξέρεις εύκολο είναι να το κάνεις,που κολλάς;;

Κανονικά ναι, το ini διαλέγεις και σου εμφανίζει τα driver.

http://thew0rd.com/2008/10/14/how-to-install-windows-xp-pro-on-the-asus-eee-pc-1000h/

Δημοσ.

ναι αλλα οταν διαλεγω το .ini αρχειο δεν μου εμφανιζει τουσ driver και μου βγαζει παλι μπε οθονη...

Για το πρόγραμμα nlite μιλάς τώρα; αυτό σου βγάζει μπλε οθόνη;

Δημοσ.

φιλε μου σε ευχαριστω πολθ για το ενδιαφερον σου και για την βοηθεια σου εντα ξαταφερα και το εκανα τελικα...σε ευχαριστω πολυ...

Δημοσ.

τελικα εχω ενα ακομι προβληματακι...ολα κομπλε αλλα οταν το ανοιγω κανει δυο με τρεις φορες ρισετ και μετα ανοιγει κανονικα??τι δεν παει καλα???

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πολυ ωραιος οδηγος μπραβο! Λοιπον θα το κανω και εγω φορματ στο netbook μου (asus 1005ha). Το μονο προβλημα ειναι οτι χρειαζομαι και εγω το αρχειακι γιατι δεν μου διαβαζει το σκληρο δισκο (λογου οτι ειναι sata). Μου βγαζει μπλε οθονη ακριβως οπως του φιλου μας παραπανω. Που μπορω να το βρω αυτο το αρχειο? Ευχαριστω προκαταβολικα.

Edit: Ακυρο, το βρηκα! Τωρα αν κολησω καπου θα σας ξαναχρειαστω :)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα!

Εχω ενα netbook lgX110, το οποιο εριξε η 2χρονη κορη μου και απο εκεινη τη στιγμη δεν κανει εκκινηση, αλλα βγαζει το μηνυμα <WINDOWS root>\system 32 \hal.dll οτι λειπει και ή ειναι κατεστραμμενο και θα πρεπει να το αντιγραψω ξανα.

Καταλαβαινω οτι κατι εγινε κατα την πτωση και οτι ειναι προβλημα hardware, αλλα ειπα να δοκιμασω την τυχη μου μηπως δεν ειναι τελικα...

Ετσι, ψαχνοντας ωρες στο ιντερνετ, βρεθηκα να φτιαχνω ενα bootable usb με το XPfromUSB και να επιχειρω εγκατασταση των windwosXP και φυσικα format στο netbook. Και ενω προχωρα η εγκατασταση, τελικως φτανει στο 11% και εκει κολλαει (δοκιμσα 2 φορες και κολλα στο ιδιο σημειο)... αυτο ειναι σημαδι οτι οντως τελικα ειναι προβλημα του hardware και να εγκαταλειψω την προσπαθεια?

Σημ. δοκιμασα και το wintoflash, αλλα μου βγαζει μια μαυρη οθονη με τον κερσορα που αναβοσβηνει, οποτε εγκατελειψα...

Καμμια ιδεα?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Moλις δοκιμασα και με το winsetupfromusb...ξανακολλησε στο 11%....

Διαβασα παραπανω κατι για τους drivers του σκληρου... για το nlite... κινεζικα μου φαινονται, αλλα θα προσπαθησω να καταλαβω τι πρεπει να κανω...

Αν υπαρχει καποια εξτρα οδηγια, ευπροσδεκτη...

Δημοσ.

Αφού βρήκε τον σκληρό και άρχισε να αντιγράφει σε αυτόν,δεν υπάρχει θέμα να περάσεις driver με το nlite,μιας και κολλάει στο ίδιο σημείο ποιο λογικό μου φαίνεται να έχει πρόβλημα ο δίσκος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...