king2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Edit: Λοιπόν παιδιά χρησιμοποίησα το πρόγραμμα WinSetupFromUSB το οποίο πέτυχε με την πρώτη.Ούτε hal.dll πρόβλημα ούτε τίποτα.Το install έγινε πολύ γρήγορα και με το nLite αφαίρεσα περίπου 300mb άχρηστου περιεχομένου απο τα official xp τα οποία έγιναν πολύ ελαφρύτερα και δεν χρειάζεται κάθε φορά να αφαιρώ services όταν κάνω format.Να σε καλά φίλε theELF για τη βοήθεια σου. Και μακριά απο το wintoflash 10 φορές το προσπάθησα πάντα έβγαζε hal.dll error.
gianniskriti Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Edit: Λοιπόν παιδιά χρησιμοποίησα το πρόγραμμα WinSetupFromUSB το οποίο πέτυχε με την πρώτη.Ούτε hal.dll πρόβλημα ούτε τίποτα.Το install έγινε πολύ γρήγορα και με το nLite αφαίρεσα περίπου 300mb άχρηστου περιεχομένου απο τα official xp τα οποία έγιναν πολύ ελαφρύτερα και δεν χρειάζεται κάθε φορά να αφαιρώ services όταν κάνω format.Να σε καλά φίλε theELF για τη βοήθεια σου. Και μακριά απο το wintoflash 10 φορές το προσπάθησα πάντα έβγαζε hal.dll error. Φίλε μου μπορείς να μας το αναλύσεις λίγο παραπάνω αυτό το WinSetupFromUSB και με το nLite ? Για το WinSetupFromUSB δεν βλέπω να προαναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες. Θέλω να φτιάξω μια ελαφριά έκδοση των xp για το asus eeepc γιατί με τα 4 γίγα σκληρού που έχει υπάρχει σοβαρό πρόβληαμ χωρητικότητας. Ευχαριστώ
george_daniel Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Αν και δεν εχει τελειώσει το setup. ακολούθησα όλα τα βήματα και η εγκατάσταση προχωράει smmothly. για οποιδήποτε πρόβλημα επανέρχομαι
Agios001 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 παιδια νεος στο φορουμ καλωσ σας βρηκα κιολας...αλλα με κανεναν τροπο δεν μπορο να κανω φορματ το νετμπουκ μου...με οποιον τροπο και αν δοκιμασα δεν μου αναγνωριζει το στικακι,...σαν να μην υπαρχει...μια βοηθεια παρακαλω....και τον ποιο ευκολο τροπο αν γινεται....εχω τρελαθει...αν μπορεσει καποιος ας μου στειλει ενα μηνυμα μπας και βγαλω καμια ακρη....ευχαριστω...καθε οδηγος δεχτος...ευχαριστω εκ τον προτερον..
TheELF Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Αφού δεν αναγνωρίζει καθόλου το στικάκι τι άλλο να σου πούμε εμείς;; Πες μας τουλάχιστον ποιο netbook έχεις μπας και ξέρει κανείς ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνεις στο bios,αφού μάλλον δεν έχεις αλλάξει την σειρά εκκίνησης.
Agios001 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 το asus eee pc αλλα το στικακι δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστης στο οποιο το βαζω για να περασω τα windous...το usb_prep8 δεν το αναγνωριζει ενω ο υπολογιστεις το βλεπει κανονικα...τι να κανω???
TheELF Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή το usb_prep είναι το: «με οποιον τροπο και αν δοκιμασα» ;;; Με το Win to flash δοκίμασες που σου βγάζει απευθείας το γράμμα του usb και δεν χρειάζεται να ψάχνεσαι;;
Agios001 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 δωκιμαζω με το win to flash αλλα πριν το ολοκληρωσει μου βγαζει ενα μηνυμα...μηπως δεν καμω σωστα καποια ρυθμηση στο προγραμμα???
Agios001 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 το μηνυμα που μ εμφανιζει ειναι: keep the usb disk plugged in ang start from usb 2 times - text mode and Gui mode(the grafical part) is completed you should be safe to start from internal disk.
TheELF Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 το μηνυμα που μ εμφανιζει ειναι: keep the usb disk plugged in ang start from usb 2 times - text mode and Gui mode(the grafical part) is completed you should be safe to start from internal disk. Αυτό το μήνυμα λέει ότι τελείωσε η διαδικασία και ότι μπορείς πλέων να ξεκινήσεις την εγκατάσταση,σου λέει ότι πρέπει να ξεκινήσεις δυο φορές από το usb μια για το μερίδιο που είναι σε κείμενο (dos mode) και άλλη μία για αυτό με το γραφικό περιβάλλον,μετά το βγάζεις το usb και ξεκινάει από το σκληρό.
Agios001 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 ωραια φιλε μουκαι αφου το βαζω στο λαπτοπ μου δειχνει ο ξεκιναει να κανει εγκατασταση και μετα μου βγαζει μια μπλε οθονη και γραφει κατι ακαταλαβιστικα...και σταματαει η εγκατασταση..τι κανω??
TheELF Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Αν ο Η/Υ σου έχει δίσκο sata τότε πρέπει να περάσεις στο αρχικό iso τους ανάλογους driver με το nlite πριν κάνεις την μετατροπή με το wintoflash για να δει τους δίσκους,επίσης δοκίμασε πρώτα με μια όσο το δυνατών ποιο αυθεντική έκδοση windows(το λέω σε περίπτωση που δοκιμάζεις κάποια πετσοκομμένη). Επίσης μια φωτό την μπλε οθόνη έστω και με το κινητό και ανέβασμα εδώ θα μας επέτρεπε πολύ ποιο ακριβή διάγνωση.
Agios001 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 καλημερα παιδια...ακομα δεν μπορεσα να κανω φιρματ το asus μου...σημερα παρελαβα και ενα εξωτερικο dvd rom και παω να βαλω τα xp και μου βγαζει την ιδια μπλε οθονη...βοηθεια.... η μπλε οθονη που εμφανιζετε ειναι αυτη: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ...!!!
TheELF Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Είσαι και περήφανος στα αυτιά,πέρασες τους Driver που είπαμε;;; Δες εδώ και ακολούθησε πιστά το τι λέει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα