Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά εγώ βάζω ένα kingston data traveler 2gb και προγραμματάκι usb multiboot δεν μου το βρίσκει. δοκίμασα με κε ενα gigaware αλλα τα ίδια

• 6 μήνες μετά...
  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω τα Xp σε Cd και θέλω να τα περάσω σε usb και στην συνέχεια στο Toshiba NB200 που έχω. Θα ακολουθήσω τον παραπάνω οδηγό? Το pc που θα χρησιμοποιήσω έχει win 7 :rolleyes:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οντως δουλευει ο παραπανω οδηγος..

αλλα επειδη εκανα χαζομαρα μπορω να βγαλω τον σκληρο απο το netbook και να τον κανω format και περασμα τα win7 στο pc μου

και να τον ξανακουμπωσω στο netbook???

Δεν εινια δικο μου, αγγαρεια κανω!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά ερώτηση:

Έχω ένα netbook turbo-x με windows xp και θέλω να το κάνω format.Αυτός ο οδηγός δεν γράφει αν θα πρέπει τα xp να είναι σε iso η σε άλλο format στο usb.

Επίσης υπάρχει ευκολότερος τρόπος απο αυτόν στο πρώτο post ώστε να γίνει format σε netbook μέσω usb?Ο σκληρός είναι σε ένα partition.

Και κάτι τελευταίο γίνετε εγκατάσταση απο εξωτερικό σκληρό που έχει πράγματα μέσα(πχ χύμα το αρχείο iso των xp στο root του σκληρού και κανονικά install μετά όπως ξεκινάει όταν γίνετε το install απο cd)?

Δημοσ.

Ποιο εύκολος τρόπος είναι με το Win to flash που βασικά κάνει ακριβώς το ίδιο αλλά από ένα πρόγραμμα και με ελάχιστη συνεισφορά του χρήστη (μερικές φορές πατάς next και αυτό ήταν) μπορείς να τα έχεις και απλά σε φάκελο για το win2flash για εξωτερικό δεν ξέρω αν θα δουλέψει αλλά σίγουρα είναι επικίνδυνα για τα δεδομένα σου να το δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Να σε καλά όντως φαίνετε πολύ ευκολότερος τρόπος.Θα τον δοκιμάσω με ένα στικάκι 1gb γιατί με σκληρό παίζει να χαθούν και τα δεδομένα όπως είπες.

Δημοσ.

Παιδιά ένα προβληματάκι δεν με αφήνει να κάνω το install.

Oλα καλά με το win flash πέρασα τα Micro-XP_Pro_SP3 _v.0.95_En_x86 σε ένα usb fat32 1gb kingston και μετά στο netbook turbo-x το βάζω να bootari απο το usb.Όλα καλά μέχρι εδώ μόλις βγει η οθόνη για να επιλέξω να γίνει το install πατάω την πρώτη επιλογή και ξεκινάει να βγάζει τα αρχεία κάτω και μόλις βγάλει starting windows για να με πάει στην οθόνη με τα partition μου βγάζει αυτό το error.

SESSION3_INITIALIZATION_FAILED

Technical information:

STOP: 0x0000006F (0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000, 0x00000000)

Όποιος μπορεί να βοηθήσει γιατί έχει φάει μεγάλο σκάλωμα εδώ.

Να πω ότι το netbook έχει σκληρό 160gb και είναι καινούργιος οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με αυτό το error.

Δημοσ.

Κατά κανόνα όταν η εγκατάσταση των XP δεν βλέπει ή κολλάει όταν είναι να βγάλει τα διαμερίσματα είναι επειδή δεν έχει περασμένα τα driver για το SATA δηλαδή ή τα chipset driver ή κάποιο ξεχωριστό driver που να είναι ξεκάθαρα μόνο για το sata,το εν λόγο driver πρέπει να το περάσεις στην εικόνα iso με το nlite πριν κάνεις την διαδικασία με το wintoflash.

Επίσης οποιαδήποτε πειραγμένη έκδοση δεν είναι βέβαιο ότι θα δουλέψει απροβλημάτιστα ούτε με το wintoflash αλλά και γενικά στο μηχάνημα σου.

Δημοσ.

Κατά κανόνα όταν η εγκατάσταση των XP δεν βλέπει ή κολλάει όταν είναι να βγάλει τα διαμερίσματα είναι επειδή δεν έχει περασμένα τα driver για το SATA δηλαδή ή τα chipset driver ή κάποιο ξεχωριστό driver που να είναι ξεκάθαρα μόνο για το sata,το εν λόγο driver πρέπει να το περάσεις στην εικόνα iso με το nlite πριν κάνεις την διαδικασία με το wintoflash.

Επίσης οποιαδήποτε πειραγμένη έκδοση δεν είναι βέβαιο ότι θα δουλέψει απροβλημάτιστα ούτε με το wintoflash αλλά και γενικά στο μηχάνημα σου.

Δηλαδή να ψάξω για sata drivers για το netbook και να το συγχωνεύσω στο αρχείο iso των xp?Θα δοκιμάσω με το everest να δω τι drivers χρειάζομαι και θα δοκιμάσω με το nlite να δω αν θα δουλέψει.Ευχαριστώ και πάλι φίλε μου.

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα ένα backup όλους του drivers απο το netbook με το driver genius.Έπειτα με το nlite τους πέρασα όλους στο αρχείο iso των windows.Αλλά και πάλι βγάζει ακριβώς το ίδο error.Τώρα σκέφτομαι μπας και το έχουν κλειδωμένο απο εκεί στο plaisio να μην μπορεί να γίνει install άλλου λειτουργικού συστήματος.Παίζει κατι τέτοιο?Και αν ναι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να γίνει το install?

Δημοσ.

Παίζει το πρόβλημα να είναι το Micro-XP δηλαδή όπως είπα και πριν «Επίσης οποιαδήποτε πειραγμένη έκδοση δεν είναι βέβαιο ότι θα δουλέψει απροβλημάτιστα ούτε με το wintoflash αλλά και γενικά στο μηχάνημα σου.»

Δοκίμασε με μια κανονική έκδοση windows και αν συνεχιστεί το πρόβλημα το ψάχνουμε.

Δημοσ.

Παίζει το πρόβλημα να είναι το Micro-XP δηλαδή όπως είπα και πριν «Επίσης οποιαδήποτε πειραγμένη έκδοση δεν είναι βέβαιο ότι θα δουλέψει απροβλημάτιστα ούτε με το wintoflash αλλά και γενικά στο μηχάνημα σου.»

Δοκίμασε με μια κανονική έκδοση windows και αν συνεχιστεί το πρόβλημα το ψάχνουμε.

Δοκιμάζω με μια official έκδοση τώρα να δω τι θα γίνει.Εβγαλα και μερικα components με το nlite που δεν χρειαζόμουν και άχρηστες υπηρεσίες γιατί 7000+ αρχεία θα έκανε πολύ ώρα με το winflash να τα περάσει στο usb.

Δημοσ.

μην ανεβάζεις τέτοια λινκ εδώ θα στην πούν...

Επιτέλους.Τελικά έφταιγαν τα micro xp.Να σε καλά φίλε μου για την πολύτιμη βοήθεια.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά μετά το format στο σκληρό και το copy των αρχείων με το που ανοίγει το netbook βγάζει ότι λείπει το αρχείο hal.dll και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Καμία βοήθεια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...