furious99 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά γεια χαρά....εγώ έχω ένα Acer Asprie One 150L.Έκανα τη διαδικασία και δουλεύουν τα πάντα τέλεια εκτός από το ότι χρειάζεται το usb για να μπουτάρει στα Windows.Αν τον κλείσω και τον ξαναανοίξω μου λέει ότι λείπει ένα dll ...αν βάλω το φλασάκι και κάνω επανεκίννηση μπαίνει κανονικά στα windows.....τι κουλό είναι αυτό????μήπως γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει???.........α και για να σας προλάβω έχω ρυθμίσει από τα Bios να μπουτάρει από το δίσκο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Στο 14 λεπτο του video σου λεει τι να κανεις αν σου βγαλει hal.dll error. Boot με το stick και θα επιλεξεις το 2ο στη λιστα...
kospas12345 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς δεν λύνεται το πρόβλημα....ούτε από το video. πειράζει αν κουβαλάω μαζί μου το usb και μπουτάρω από εκεί? γιατί κατά τα άλλα το pc λειτουργεί κανονικά....εννοώ αυτό το σφάλμα έχει να κάνει μόνο με το μπουάρισμα έτσι δεν είναι? η λύση να κάνω copy-paste to hal.dll απο κάποιο άλλο λειτουργικό μέσα στο System32 παίζει ή θα τα ξεσκίσει όλα?????? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2009 από kospas12345
tolis_01 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δυστυχώς δεν λύνεται το πρόβλημα....ούτε από το video.πειράζει αν κουβαλάω μαζί μου το usb και μπουτάρω από εκεί? γιατί κατά τα άλλα το pc λειτουργεί κανονικά....εννοώ αυτό το σφάλμα έχει να κάνει μόνο με το μπουάρισμα έτσι δεν είναι? η λύση να κάνω copy-paste to hal.dll απο κάποιο άλλο λειτουργικό μέσα στο System32 παίζει ή θα τα ξεσκίσει όλα?????? Δεν έχει τίποτα το hal.dll. Δες λίγο εδώ: http://wiki.eeeuser.com/windowsxpusb Known Problems If you get the hal.dll not found error message' date=' start again from your USB-Drive and choose option 2 “Gui-Installation” which should work now. (If option 2 doesn't work choose option 4 and “Windows XP from HD” on the next screen.) Follow the installation process until you reach a usable windows desktop. The error message is misleading,[b'] it's nothing wrong with your hal.dll[/b] - your boot.ini has a corrupted entry which is easy to fix: Search for boot.ini (normally it's located on C:\) Open the boot.ini Delete the line that referres to “Windows-USB-Boot” - it should be the last line Save & Exit Your Eee should now boot Windows normally without the pen drive. (Είναι για asus eee, αλλά σιγά, το ίδιο λάπτοπ είναι κατά βάθος ) Το δικό μου boot.ini (σε asus eee) είναι αυτό: >[boot Loader] timeout=30 Default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [Operating Systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect και λογικά θα είναι το ίδιο σε όλα τα pc με ένα δίσκο.
kospas12345 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) παιδια στο boot.ini γράφει αυτά που αναφέρει και το παλικάρι παραπάνω..... άρα μάλλον κάτι άλλο παίζει... Για πείτε ιδέες.....πάω για format ή το αποφασίζω ότι θα bootάρω από το usb????? με το registry optimizer πάιζω να το διορθώσω???? Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2009 από kospas12345 Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
geornirv Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Λοιπόν έχω κανονικά εγκαταστήσει σε netbook asus 1000he που πήρα από Αμερική τα greek win xp pro από usb stick απροβλημάτιστα. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι επειδή έκανα τα 4 partitions 1 δεν δουλεύει το f9 hot key (recovery). Μπορώ να ξανακάνω 4 partitions όπως ήταν και πριν??? Please help!!!! Όπως επίσης και το boot booster από το bios δεν μπορώ να το βρώ πουθενά μετά από την εγκατάσταση των ελληνικών win. Χάθηκε!!!! Πώς μπορώ να το επαναφέρω???
furious99 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Τωρα ειναι πολυ αργα για το recovery (το εσβησες το partition)...
geornirv Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Τωρα ειναι πολυ αργα για το recovery (το εσβησες το partition)... Δεν μπορώ να το δημιουργήσω μόνος μου???
tzo1981 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ πολύ για όλα. Όμως, έχω ένα πρόβλημα. Δίνω seriall number όταν δημιουργώ το usb flash. Στο σετάρισμα και ενώ ολα πάνε κανονικά, όταν φτάνει στο σημείο για να "πάρει" το seriall μου χτυπάει. Περίπτωση να είναι λάθος δεν υπάρχει. Βάζω και άλλα Seriall μετά, αλλά κανένα δεν παίρνει. Ξέρει κανείς κάτι; Ευχαριστώ και παλι.
mythodea Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά εγώ ήθελα να ρωτήσω το εξής: πήρα πρόσφατα ένα netbook, το acer aspire one με τον 160άρη σκληρό με τα windows xp home. Το πρόβλημα είναι ότι ξέχασα να δημιουργήσω εφεδρικό αντίγραφο του λειτουργικού μέσω της προεγκατεστημένης εφαρμογής "Acer eRecovery Management" όταν το αγόρασα. Μπορώ να το κάνω τώρα;
gsoom23 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Τα windows xp που εχω σε ενα netbook toshiba nb200 έχουν κρεμάσει, μου εμφανίζει μόνο την επιφάνεια εργασίας και τίποτα άλλο (ΕΝΑΡΞΗ, ΠΡΟΓΡ., Γρ. εργαλείων). Δημιούργησα σε PC ένα usb stick εγκατάστασης , κάνω Boot από usb και ξεκινά η εγκατάσταση, το πρόβλημα είναι το hd drive name μάλλον δεν είναι c: και μου εμφανίζει ως drive c: το usb stick. Πως μπορώ να αλλάξω hd drive name χωρίς windows ? Από το BIOS μάλλον δεν γίνεται. Κάθε βοήθεια δεκτή , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
looneygeorge Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Τα windows xp που εχω σε ενα netbook toshiba nb200 έχουν κρεμάσει, μου εμφανίζει μόνο την επιφάνεια εργασίας και τίποτα άλλο (ΕΝΑΡΞΗ, ΠΡΟΓΡ., Γρ. εργαλείων). Δημιούργησα σε PC ένα usb stick εγκατάστασης , κάνω Boot από usb και ξεκινά η εγκατάσταση, το πρόβλημα είναι το hd drive name μάλλον δεν είναι c: και μου εμφανίζει ως drive c: το usb stick. Πως μπορώ να αλλάξω hd drive name χωρίς windows ? Από το BIOS μάλλον δεν γίνεται. Κάθε βοήθεια δεκτή , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Δεν εχει σχεση το ονομα του δισκου (C: , D: , F: ή ότι και να'ναι) απο την στιγμή που κανεις boot απο τον σκληρό χώρις προβλημα μεχρι την τελική εμφάνιση των windows. Επίσης ειναι δύσκολο να σου εμφανίζει το desktop χωρις τις γραμμες εργαλειων κλπ.. Καποια ρύθμιση ειναι, ή αλλιώς πρόκειται για στραβή (εντελώς στραβή ομως) εγκατάσταση.. Προτείνω επανεγκατάσταση απ'αρχής αν δεν βρεις κατι. αλλα για καθε μικρό ευρημα στείλε μήπως αποτελεί την λύση σου. πχ δοκίμασε αν κανει δεξί κλικ στην επιφάνεια αν ναι προκειται σίγουρα για ρυθμιση.
tolis_01 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Τα windows xp που εχω σε ενα netbook toshiba nb200 έχουν κρεμάσει, μου εμφανίζει μόνο την επιφάνεια εργασίας και τίποτα άλλο (ΕΝΑΡΞΗ, ΠΡΟΓΡ., Γρ. εργαλείων). Δημιούργησα σε PC ένα usb stick εγκατάστασης , κάνω Boot από usb και ξεκινά η εγκατάσταση, το πρόβλημα είναι το hd drive name μάλλον δεν είναι c: και μου εμφανίζει ως drive c: το usb stick. Πως μπορώ να αλλάξω hd drive name χωρίς windows ? Από το BIOS μάλλον δεν γίνεται. Κάθε βοήθεια δεκτή , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Απλά windows xp are gay Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος επίσημος τρόπος να αλλάξει το c: πριν την εγκατάσταση, αλλά μην κάνεις εγκατάσταση με το usb stick να είναι c γιατί θα μπει ο ntldr στο στικάκι και δεν θα εκκινεί ο υπολογιστής χωρίς αυτό! Πιθανότατα αν φτιάξεις ένα partition στον σκληρό δίσκο, κάνεις επανεκκίνηση και ξαναμπείς στην εγκατάσταση, τα γίνει ο εσωτερικός δίσκος c:.
greendaz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Γεια σας. Ακολούθησα τη διαδικασία που αναφέρεται στην αρχή του φόρουμ. Όλα καλά μέχρι την εκκίνηση της εγκατάστασης στο Netbook. Εκεί δεν μπορεί να αντιγράψει τα αρχεία βγάζοντας μηνύματα όπως 'Το πρόγραμμα εγκατάστασης δεν μπορεί να αντιγράψει το αρχείο : όνομα_αρχείου' και ΄πατώντας παράβλεψη αυτό γίνεται για όλα τα αρχεία ένα ένα. Βοηθήστε με, δεν ήξερα ότι είναι τέτοια παίδεμα η εγκατάσταση από το usb.
alezio7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ πολύ φίλε Ανδρέα. Είναιπολύτιμος ο οδηγός σου και πολύ κατατοπιστικός. Με βοήθησε απόλυτα και όλοι μας σου οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο για τον κόπο σου να συνεισφέρεις αυτό το εργαλείο.http://www.insomnia.gr/forum/images/icons/icon14.gif
alezio7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ πολύ φίλε Ανδρέα. Είναιπολύτιμος ο οδηγός σου και πολύ κατατοπιστικός. Με βοήθησε απόλυτα και όλοι μας σου οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο για τον κόπο σου να συνεισφέρεις αυτό το εργαλείο.http://www.insomnia.gr/forum/images/icons/icon14.gif
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα