pipiris Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ρε παιδια επειδη κοιταω για htpc αυτον τον καιρο με τον ηχο τι γινεται;Ρωταω γιατι σκεφτομαι αντι να δωσω ποσα λεφτα για home cinema το οποιο ουτε pc θα ναι,ουτε κανα παιχνιδακι θα παιζει αλλα και το βασικο ουτε θα μπορει να παιζει αμεσα τις hd ταινιες που θα κατεβαζω να χτυπησω ενα τετοιο.Το κολλημα μου ειναι στον ηχο.Να μεινω με αυτον της τηλεορασης δεν λεει γιατι σε παρτυ και τετοια δε θα με καλυπτει.Εκει που εχω καταληξει ειναι να παρω και ενα μικρο home cinema και να το συνδεσω μεσω οπτικης.Καμια αλλη γνωμη;Να πω οτι η τηλεοραση ειναι μια 42αρα full hd.
gherudos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μη συγκρίνεις 2 ανόμοια πράγματα.Μπορείς να φτιάξεις ένα htpc με 300Ε και να πάρεις ένα φοβερό home cinema με οπτική στα 219Ε http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702802 αυτό νομίζω είναι.το πήρα κι εγώ κι έχει οπτική ίνα και σύνδεσα το PS3 και μάλιστα υποστηρίζει και DTS!!!
AKISHELLAS1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Για πηγαινε στο site του eshop κ κοιτα τους δυo media pc που δινει στον δευτερο που τον εχω εγω τους λες να σου βαλουν μια καρτα γραφικων καλη κ εισαι ετοιμος μετα ,αποψη μου παντα.
111111 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μη συγκρίνεις 2 ανόμοια πράγματα.Μπορείς να φτιάξεις ένα htpc με 300Ε και να πάρεις ένα φοβερό home cinema με οπτική στα 219Εhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702802 αυτό νομίζω είναι.το πήρα κι εγώ κι έχει οπτική ίνα και σύνδεσα το PS3 και μάλιστα υποστηρίζει και DTS!!! Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το παραπάνω είσαι ικανοποιημένος από τον ήχο; Θέλω να το βάλω σε σαλόνι 55 τ.μ.
gherudos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Φίλε μου δεν ξέρω αν είναι ακριβώς το προιόν που αγόρασα καθώς δεν αναγράφει την οπτική ίνα.Εξωτερικά είναι ίδιο και η τιμή ακριβώς ίδια.Σε λίγο που θα πάω σπίτι θα σου πω το ακριβές μοντέλο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!!!!
Jofapc Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 η φτιαχνεις το htpc παιρνεις ενα καλο ζευγαρι ηχεια και εισαι ετοιμος για παρτι!!!
vagpap Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Το καλό με τα έτοιμα home theater sets είναι ότι είναι οικονομικά και μαζεμένα. Το μεγάλο τους κακό είναι ότι δεν είναι επεκτάσιμα. Έστω ότι αργότερα θέλει κανείς να βάλει κάποια extra συσκευή, βλ. δορυφορικό δέκτη, δεν υπάρχουν είσοδοι... Συνεπώς, αν έχεις κάτι τέτοιο στο μυαλό σου, καλύτερα άσε τα ολοκληρωμένα sets στο πλάι και κοίτα σε ξεχωριστά κομμάτια. Το κόστος ανεβαίνει, αλλά μπορείς να το χτίσεις σταδιακά, ενώ είναι και αναβαθμίσιμο. Just my 2 cents ;-)
XLV Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Γεγονός, αλλά μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο, http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=998330 για να επεκτείνεις τις hdmi εισόδους
pipiris Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Οσο αφορα το home cinema αυτο ακριβως λεω να παρω.Τωρα για το htpc η βασικη δουλεια του θα ειναι η αναπαραγωγη ταινιων ειτε κατεβασμενων ειτε blue ray dvd οταν θα κυκλοφορουν πιο εβραιος (για σου ρε αντζελα).Μετα παει το σερφαρισμα και κανα ελαφρυ παιχνιδακι.Οποτε η επεκτασιμοτητα που θελω ειναι μονο στο να μπορει να παρει blue ray player το οποιο και θα γινεται ειτε ετοιμο ειτε δικης μου συνθεσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.