Προς το περιεχόμενο

Παρανομω?

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ στο σπίτι του αδερφού μου βρήκα ένα ασύρματο ανοιχτό και τον "συνέδεσα" στο νετ... Μέχρι και πόρτα του είχα ανοίξει για Ρ2Ρ και κατέβαζε torrents!! Τελικά όμως τον πήρε χαμπάρι και το κλείδωσε.. Το WEP όμως σπάει για πλάκα οπότε τώρα τον "επανασύνδεσα":)

Σε εμένα έχει ασύρματο ο από πάνω μου αλλα έχει σήμα μόνο στο μπαλκόνι του υπνοδωματίου.. Σκέφτομαι να βάλω ένα repeater για να έχω και εγώ στο σπίτι μου :)

Οσο για το αν είναι παράνομο ή όχι, εγώ δε βλέπω κάτι που αντιβαίνει σε κάποιο νόμο. Εξάλλου να σε βρούνε δεν γίνεται απόσο ξέρω :)

Αν θέλουν να βάζουν ενσύρματο ή WPA..

Θα αστειεύεσαι βέβαια. Χρησιμοποίησες σπαστήρι για να πάρεις access στο router του και δε βλέπεις να "αντιβαίνεις κάποιο νόμο";

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σιγά μην έβλεπε...

Εδώ άνοιξε πόρτα για να κατεβάζει torrents...τζάμπα ολέ!!!

Λες και είναι ακριβό πια το dsl...έλεος πια!!

και αν στην τελική δεν έχεις λεφτά να βάλεις ή περιμένεις να σου έρθει τότε να μην κατεβάζεις torrents ή να περιμένουν και τα torrents σου αντίστοιχα!!!

έλεος πια με τον κάθε τζαμπατζή...

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα.

Με router συνδεδεμένο μέσω ethernet υπάρχει περίπτωση να μου "κλέψουν" γραμμή;

Δημοσ.

Αν δεν έχει κανένα led σχετικό το router, μπαίνεις στο web-interface (η ip που είναι default gateway στις ιδιότητες της σύνδεσής σου) και το ελέγχεις από κει :)

Δημοσ.

Εγώ επιμένω πάντως ότι δεν είναι παράνομο.. Εκτός αν μου βρεί κανείς το σχετικό νόμο..

Προς acid: Την κριτική για τους τζαμπατζήδες που λες κράτα την για τον εαυτό σου. Άλλωστε όσα δε φτάνει η αλεπού..

Δημοσ.
Εγώ επιμένω πάντως ότι δεν είναι παράνομο.. Εκτός αν μου βρεί κανείς το σχετικό νόμο..

Προς acid: Την κριτική για τους τζαμπατζήδες που λες κράτα την για τον εαυτό σου. Άλλωστε όσα δε φτάνει η αλεπού..

Παλικάρι μου...

πρώτον, πρέπει να είμαι hacker για να κρίνω αν κάτι είναι θεμιτό/θρασύ/τραβηγμένο;;;

Δευύτερον, έχω σπάσει wireless για να μπω net γιατί χρειαζόμουν internet (για δουλειά όχι για torrents) οπότε αυτό που λες για την αλεπού ας μην πω τι να το κάνεις!!!

Τρίτον, αυτός που έχει τη μύγα μυγιάζεται..(που σε ενόχλησε η κριτική μου για τους τζαμπατζήδες)

Δεν κατάλαβα...ποιός είσαι εσύ να μου πεις εμένα να κρατήσω την κριτική μου για λογαριασμό μου;;;Μήπως σε βάλαμε αστυνόμο του forum;Και στην τελική αγόρι μου αν δεν έχεις 20 ευρώ να βάλεις net και καταφεύγεις να χρησιμοποιείς το net του κάθε γείτονα όχι μόνο για να κάνεις μια δουλειά αλλά για torrents τότε τι να σου πω...μάλλον get a life, a job etc (που λέει και το τραγούδι - δε θυμάμαι το όνομα :P ) ή απλά μείνε χωρίς torrents/internet αφού δε βάζεις!!!

Α και πάρτο χαμπάρι...από τη στιγμή που χρησιμοποιείς πρόγραμμα etc για να σπάσεις τον κωδικό που έχει ο άλλος για την ασφάλειά του είναι παράνομο...έλεος δλδ..εσύ τι θεωρείς ως παράνομο..

Εκτός αυτού δε μίλησα για παράνομο αλλά για υπερβολικό,θρασύ κτλ. όπως να χρησιμοποιείς μεν το net του άλλου να κάνεις τη δουλειά σου αλλά όχι και για torrents!!!

Όσο για το πρώτο σου post, μπράβο...είσαι και γ**ω!!!!είσαι hacker!!!γιατί μου φαίνεται με το υφάκι σου ότι αυτό θες να δείξεις!!πόσο και γ**ω είσαι που τα σπας όλα, που δε κολάς στο νόμιμο κτλ...σκέτος επαναστάτης!!!!μήπως είσαι και 19 χρονών (μόλις πέρασες κάπου; φοιτητικά κόμματα etc... loooool )

ΥΓ. και τέλος..σου αφιερώνω την υπογραφή μου...

Δημοσ.

Acid ξεκολλα απο τα λογια σου βλεπω οτι πανω απο 15 χρονων δεν εισαι οποτε δε δινω συνεχεια οταν φτασεις τα 18 τα ξαναλεμε. Αντε κανε καμια βολτα τωρα

Δημοσ.

Αν δεις τις 2 γραμμές του προτελευταίου post σου είναι ξεκάθαρο ότι εσύ είσαι το παιδάκι...

Και μην επαναλαμβάνεις αυτά που λέω εγώ λες και είναι κάτι καινούριο.Βρες κάτι δικό σου να πεις...

αλλά ξέχασα...εσύ, ο μεγάλος, είσαι αυτός που πιστεύει ότι είναι σωστό να κατεβάζεις torrents από την σύνδεση ενός άλλου..εμ βέβαια..το ξένο είναι πιο γλυκό ε;;;αλλά μάλλον έχει να κάνει με το ότι δε θες/μπορείς να βάλεις internet εσύ οπότε ξεζουμίζεις το Internet κάποιου άλλου..

Το να μη θεωρεί κάποιος υπερβολικό/παράλογο/θρασύ κάτι τέτοιο είναι μάλλον αποτέλεσμα του ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ για να σεβαστεί τον άλλον και τα λεφτά του.

Και επειδή δεν έχω καμμία όρεξη να συνεχίσω να μιλάω με κάποιον που προφανώς δεν έχει αρχές (μιας και του φαίνεται λογικό και σωστό να σπάει τον κωδικό του άλλου για να πάρει το internet του για να κατεβάζει torrents!!!) απλά δεν ξαναασχολούμαι..Πήγαινε και σπάσε κανένα wireless και κατέβαζε torrents για να νοιώσεις σημαντικός/και γα*ω/κάποιος etc...

ΥΓ. Είναι αναμενόμενο για κάποιον που δεν έχει τί να απαντήσει να πετάει μια μα***κια για να φανεί απλά ότι απάντησε.

Τα λέγαμε!

Δημοσ.
Acid ξεκολλα απο τα λογια σου βλεπω οτι πανω απο 15 χρονων δεν εισαι οποτε δε δινω συνεχεια οταν φτασεις τα 18 τα ξαναλεμε. Αντε κανε καμια βολτα τωρα

Πωπω 18 ε?? πςςςςςςςςςςςςςςς

Αν βρω το κλειδι απο το αυτοκινητο του πατερα σου και το δανειστω λιγακι το βραδυ , ειναι παρανομο?

Αντε ξεκολα....θες να σου δωσει και το αρθρο της νομοθεσιας δλδ...λιγο να κοβει το ρημαδι...

Δημοσ.
Θα αστειεύεσαι βέβαια. Χρησιμοποίησες σπαστήρι για να πάρεις access στο router του και δε βλέπεις να "αντιβαίνεις κάποιο νόμο";
Εγώ επιμένω πάντως ότι δεν είναι παράνομο.. Εκτός αν μου βρεί κανείς το σχετικό νόμο..[...]

Ενδιαφέρουσα άποψη...

+1 @ Acid|Burn

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...