jtsc21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 γεια σας παιδια εχω δει οτι το voipbuster εχει φθηνοτερες χρεωσεις απο το skype. εχω μια prepaid card της τραπεζας κυπρου.πως θα αγορασω μοναδες? (ρωταω γτ δεν εχω ξαναδοκιμασει κατι παρομοιο) γενικα οποιος ξερει ας πει τη γνωμη του
dimitris2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 δεν το εχω χρησιμοποιησει αλλα μεσα απο τη σελιδα του λεει κατι για buy credits
opts Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Είχα δοκιμάσει και γω παλιά το voipbuster που τότε σαν ποιότητα και τιμή ήταν καλύτερο απο το skype αλλά το παράτησα αργότερα όταν βγήκαν τα πακέτα των unlimited τηλεφωνημάτων απο τους τοπικούς παρόχους. Απο member σε member της υπηρεσίας (που είναι και free) πάντως βολεύει
2arkoudi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Εαν καλεις απο skype σε κινητο στην ελλαδα ποσο ειναι η χρεωση? συμφερει?
joskem Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Οι χρεώσεις σε κινητά στην Ελλάδα φαίνονται στη σελίδα του skype (Greece - κινητά): http://www.skype.com/intl/en/prices/callrates/ Αν και η αλήθεια είναι πως δεν καταλαβαίνω αν αυτές οι τιμές ισχύουν από όποια χώρα του κόσμου και αν καλέσεις προς Ελλάδα. Δηλαδή το ίδιο κοστίζει αν καλέσεις απο Ελλάδα σε Ελλάδα και το ίδιο άμα καλέσεις από Ελβετία σε Ελλάδα? Επίσης, επειδή είμαι και εγώ στο ψάξιμο...αποφάσισα να βάλω skype! αλλά είδα ότι υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες επί πληρωμή και έχω ψιλομπλεχτεί! οπότε αν κάποιος ήδη χρησιμοποιεί το skype, (όπως εσύ opts), μήπως θα μπορούσε να μας δώσει κάποιες επιπλέον πληροφορίες (πχ συμφέρει να αγοράσω credits ή να κάνω subscription και να πληρώνω ανά μήνα, επίσης υποθέτοντας ότι βάζω skype και βρίσκομαι εξωτερικό - τι συμφέρει να παίρνω εγώ τηλ στην Ελλάδα ή να τους λέω να με παίρνουν από Ελλάδα, πώς δηλαδή γίνονται οι χρεώσεις)?
al-ex Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Επίσης, επειδή είμαι και εγώ στο ψάξιμο... μεχρι πριν 5 περιπου μηνες χρησιμοποιουσα το voipdiscount. Ειχα τσεκαρει οτι ηταν φτηνοτερο απο το skype με πολυ καλη ποιοτητα επικοινωνιας. Επισης εδινε και δωρεαν κλησεις για αρκετες χωρες του κοσμου σε σταθερα καθως και για κινητα σε μερικες απ αυτες οπως ΗΠΑ. Βεβαια το δωρεαν στοιχιζε 5 cents η κληση ειτε απαντουσε ειτε οχι ο καλουμενος. Επισης κατα διαστηματα εδινε και καποιον αριθμο δωρεαν sms. Αυτα οπως ειπα μεχρι πριν 5 μηνες περιπου. Δε γνωριζω αν και τωρα εχει την ιδια τιμολογιακη πολιτικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.