ιονας Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 ειμαι λιγο μεγαλος για να σου πω τι αρεσει σε ενα παιδακι. αλλα μπορω να σου πω τι μου εκανε εντυπωση πριν τον πολεμο της τροιας οταν ημουνα μικρος.:lol::lol::lol: απλα πραγματα που τα εχουμε ξεχασει.... το ειχα δει σε μια βιτρινα. εσυ θα το κανεις στο δωματιο της. γεμισε το μεχρι επανω με πολυχρωμα μπαλονια.αστη να μπει και να παιξει με την ψυχη της .δωσε μια αγκαλια μετα στην πριγκιπισα και οτι δωρο θελεις.
nikoss17 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 26 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 26 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εγώ αυτό που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια είναι τα playmobil!! Μπορείς να φτιάξεις ολόκληρο σπίτι - αγοράζεις το σπίτι των playmobil, την κουζίνα τους, το μπάνιο τους, το δωμάτιό τους..και μετά από χρόνια σου μένει και ένα ωραίο διακοσμητικό για το δωματιό σου! Κι εγώ το έχω αυτό από την παιδική μου ηλικία!Είναι και για αγόρια και για κορίτσια αυτά!Επιπλέον τώρα,το κάθε δωμάτιο κάνει μόνο 10€!Οπότε μπορείς αν θες να της αγοράσεις το βασιλικό δωμάτιο ή το δωμάτιο του μωρού,που είναι και τα πιο πρόσφατα.
nikoss17 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 26 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 26 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Απάντησα σε παλιό θέμα!!!Τώρα το κοριτσάκι θα είναι 7 χρονών!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.