washcloud Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 ...άμα πάρουν χαμπάρι οι Σκοπιανοί το συγκεκριμένο "παιχνίδι"....θα γίνουμε πολύ ρόμπα στο web πάντως.
De@th L0rd Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 ...άμα πάρουν χαμπάρι οι Σκοπιανοί το συγκεκριμένο "παιχνίδι"....θα γίνουμε πολύ ρόμπα στο web πάντως. Άργησα λίγο να το πιάσω αλλά για μια ακόμη φορά γράφεις...Πως το σκέφτηκες LOL!
sam sam Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Λοιπόν αν θες να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα κλισέ προτείνω αυτό : ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ Cannibal corpse : Eaten back to life Κούκλα voodoo: Αλυσοπρίονο : xaxaxa:lol::lol: εριξα το γέλιο! κανα 2 λεπτο γελαγα... λες;
MantiVersuS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Αυτό με την Dora ήθελα να το ποστάρω κι εγώ παρέα με τα άλλα,δυστυχώς το απέρριψα για να μην γίνει καμία παρεξήγηση με το κοριτσάκι.Και να σκεφθήτε το συγκεκριμένο παιχνίδι ηλιθιότητα πέρασε μπροστά από κάποιους που έδωσαν έγκριση να κυκλοφορήσει στην αγορά... δεν νομίζω βασικά το κοριτσάκι να σκεφτεί αυτό που σκέφτηκες εσύ και ο καθένας μας...
De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 δεν νομίζω βασικά το κοριτσάκι να σκεφτεί αυτό που σκέφτηκες εσύ και ο καθένας μας... Δεν εννοούσα αυτό Manti εννοούσαν να μην παρεξηγηθεί ο thread starter γιατί αυτός σίγουρα θα το σκεφτόταν.Aquapet my ass...ΑquaDildo είναι αυτό
stardust_lia Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Εγω πηρα στην ανηψια μου που εχει την ιδια ηλικια ενα σπιτακι απο τα τζαμπο.Ξετρελαθηκε.Μπαινει μεσα και ξεχναει να βγει.Μην φαντσαστεις καμια βαρια κατασκευη.ειναι απο μαλακο υλικο που μαζευει.εχει κ χαρουμενες παραστασεις και εντονα χρωματα.τα παιδακια τρελαινονται για κατι τετοια.η δευτερη επιλογη μου ηταν,παλι απ τα τζαμπο,ενα ξυλινο αλογακι που ανεβαινει το παιδακι και κουνιεται.Γενικα παντως εχω να πω οτι τα τζαμπο θα σε σωσουν
joskem Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Εγώ αυτό που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια είναι τα playmobil!! Μπορείς να φτιάξεις ολόκληρο σπίτι - αγοράζεις το σπίτι των playmobil, την κουζίνα τους, το μπάνιο τους, το δωμάτιό τους..και μετά από χρόνια σου μένει και ένα ωραίο διακοσμητικό για το δωματιό σου!
sam sam Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Εγώ αυτό που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια είναι τα playmobil!! Μπορείς να φτιάξεις ολόκληρο σπίτι - αγοράζεις το σπίτι των playmobil, την κουζίνα τους, το μπάνιο τους, το δωμάτιό τους..και μετά από χρόνια σου μένει και ένα ωραίο διακοσμητικό για το δωματιό σου! και εγω το ιδιο κολημα ειχα! μου αρεσαν τρελα... ειχα χαλασει χρηματα... αλλα ειναι κοριτσακι ! μαλλον θα της παρω ενα ποδηλατο ( εδω που την φιλοξενω δεν εχει... ) ή καμια φουσκοτη βαρκα... ή kite ( για να οργονουμε μαζι της θαλασσες! )
staytrue Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 μου εχου μηνει 3 πραγματα (παιχνιδια) απο την παιδικη ηλικια α ενας προσωμοιοτης ραλι αυτο με την οθονη και το τιμονι, ενα τραινο με μακετα χωρους κτλ, και το αστειο ντριν ντριν ... αν θυμαστε ενα κεφτεδακι τεραστιο παλστικο που του εβαζες εηαρτηματα και εκανε ηχους τετρατο σε σειρα ερχεται ενα φυλλο κοντρα πλακε, που καναμε κατασκευη κραφτ (οι γονεις ακνανε δηλαδη εγω απλα εκοβα χαρτακια) και φτιαξαμε εναν τεραστι κηπο με χαρτινα ζωακια και στη μεση βαλαν μια φωτο μου αλλα ημουν 5 τοτε....
DonFustikis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Στο http://www.haba.de έχει πολύ ωραίες προτάσεις. Αν και είναι γερμανικό, μπορείς να το αλλάξεις κ στα αγγλικά. Πιστεύω έχει τα καλύτερα παιδικά δώρα που υπάρχουν
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 γαμωτο σταματα να απαντας σε θεματα προ χριστου τελος δεν μας νοιαζουν
million_voices Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 ...ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ δεν γεννήθηκε ο Χριστός ;! ετσι λενε στα παραθυρα των 8, τους πιστευεις?
peravrexei Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Θα πρότεινα μια επίσκεψη σε κατάστημα παιδικών ρούχων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.