Προς το περιεχόμενο

Δωρο για 3,5 χρονων κοριτσακι

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...άμα πάρουν χαμπάρι οι Σκοπιανοί το συγκεκριμένο "παιχνίδι"....θα γίνουμε πολύ ρόμπα στο web πάντως.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...άμα πάρουν χαμπάρι οι Σκοπιανοί το συγκεκριμένο "παιχνίδι"....θα γίνουμε πολύ ρόμπα στο web πάντως.

Άργησα λίγο να το πιάσω αλλά για μια ακόμη φορά γράφεις...Πως το σκέφτηκες LOL!

Δημοσ.
Λοιπόν αν θες να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα κλισέ προτείνω αυτό :

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ Cannibal corpse : Eaten back to life

ms_cco_09.jpg

Κούκλα voodoo:

a6.jpg

Αλυσοπρίονο :

b_DiamondConcreteChainSawsDiamondChainSawsGasPowered-PartnerHusqvarnaK950DiamondChainsaw.jpg

xaxaxa:lol::lol::lol: εριξα το γέλιο! κανα 2 λεπτο γελαγα...

λες;:lol:

Δημοσ.
Αυτό με την Dora ήθελα να το ποστάρω κι εγώ παρέα με τα άλλα,δυστυχώς το απέρριψα για να μην γίνει καμία παρεξήγηση με το κοριτσάκι.Και να σκεφθήτε το συγκεκριμένο παιχνίδι ηλιθιότητα πέρασε μπροστά από κάποιους που έδωσαν έγκριση να κυκλοφορήσει στην αγορά...

δεν νομίζω βασικά το κοριτσάκι να σκεφτεί αυτό που σκέφτηκες εσύ και ο καθένας μας...

Δημοσ.
δεν νομίζω βασικά το κοριτσάκι να σκεφτεί αυτό που σκέφτηκες εσύ και ο καθένας μας...

Δεν εννοούσα αυτό Manti εννοούσαν να μην παρεξηγηθεί ο thread starter γιατί αυτός σίγουρα θα το σκεφτόταν.Aquapet my ass...ΑquaDildo είναι αυτό :shock:

Δημοσ.

Εγω πηρα στην ανηψια μου που εχει την ιδια ηλικια ενα σπιτακι απο τα τζαμπο.Ξετρελαθηκε.Μπαινει μεσα και ξεχναει να βγει.Μην φαντσαστεις καμια βαρια κατασκευη.ειναι απο μαλακο υλικο που μαζευει.εχει κ χαρουμενες παραστασεις και εντονα χρωματα.τα παιδακια τρελαινονται για κατι τετοια.η δευτερη επιλογη μου ηταν,παλι απ τα τζαμπο,ενα ξυλινο αλογακι που ανεβαινει το παιδακι και κουνιεται.Γενικα παντως εχω να πω οτι τα τζαμπο θα σε σωσουν

Δημοσ.

Εγώ αυτό που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια είναι τα playmobil!! Μπορείς να φτιάξεις ολόκληρο σπίτι - αγοράζεις το σπίτι των playmobil, την κουζίνα τους, το μπάνιο τους, το δωμάτιό τους..και μετά από χρόνια σου μένει και ένα ωραίο διακοσμητικό για το δωματιό σου!

Δημοσ.
Εγώ αυτό που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια είναι τα playmobil!! Μπορείς να φτιάξεις ολόκληρο σπίτι - αγοράζεις το σπίτι των playmobil, την κουζίνα τους, το μπάνιο τους, το δωμάτιό τους..και μετά από χρόνια σου μένει και ένα ωραίο διακοσμητικό για το δωματιό σου!

και εγω το ιδιο κολημα ειχα! μου αρεσαν τρελα... ειχα χαλασει χρηματα... αλλα ειναι κοριτσακι !

μαλλον θα της παρω ενα ποδηλατο ( εδω που την φιλοξενω δεν εχει... ) ή καμια φουσκοτη βαρκα... ή kite ( για να οργονουμε μαζι της θαλασσες!:lol: )

Δημοσ.

μου εχου μηνει 3 πραγματα (παιχνιδια) απο την παιδικη ηλικια

α ενας προσωμοιοτης ραλι αυτο με την οθονη και το τιμονι, ενα τραινο με μακετα χωρους κτλ, και το αστειο ντριν ντριν ...

αν θυμαστε ενα κεφτεδακι τεραστιο παλστικο που του εβαζες εηαρτηματα και εκανε ηχους

τετρατο σε σειρα ερχεται ενα φυλλο κοντρα πλακε, που καναμε κατασκευη κραφτ (οι γονεις ακνανε δηλαδη εγω απλα εκοβα χαρτακια) και φτιαξαμε εναν τεραστι κηπο με χαρτινα ζωακια και στη μεση βαλαν μια φωτο μου αλλα ημουν 5 τοτε....B)

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...