Προς το περιεχόμενο

Δωρο για 3,5 χρονων κοριτσακι

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω τη να της παρω....

ψαχνω κατι που να το χαρει, ε και επειδη απο οτι εχω καταλαβει μεσα στο φορουμ υπαρχουν ηλικιες που μπορουν να βοηθησουν, ειπα να το κανω "θεμα".

ψαχνω οτιδηποτε μπορει να την κανει να χαρει...κατι που να το καταστρεψει απο το παιχνιδι !

φυσικα οχι κουκλα... και αρκουδακια και τετοια...

αν θυμαστε κατι απο την παιδικη σας ηλικια που σας εμεινε στην μνημη ή εχετε δει ...ποσταρετε!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πηγαινε σε κανα Jumbo θα δεις γινεται χαμος

βρες κατι εκπαιδευτικο που να ταιριαζει στην ηλικια της (το γραφουν στην συσκευασια)

και προετοιμασου για την ψυχρολουσια για οταν θα σου πουνε την τιμη:-D

Δημοσ.

Μία μπάλα ποδοσφαίρου! Μπορεί να μην την καταστρέψει στο παιχνίδι, αλλά θα καταστρέψει το σπίτι σου με αυτη! χεχεχε

Δημοσ.
δεν ξερω τη να της παρω....

ψαχνω κατι που να το χαρει,

Παρε εκει ενα κιλο ή μισοκιλο παγωτο της αρεσκειας σου*,

πεσ'τους να σου βαλουν κι ενα φιογκο ροζ

και καθαρισες... :-(

Πιθανον να σου σερβιρουν κι εσενα λιγο, οποτε θα σου μεινει και κατι*... ;)

Καλοκαιρι ειναι, τα μικρα λατρευουν το παγωτο, αρα...

Δημοσ.

φυσικα οχι κουκλα... και αρκουδακια και τετοια...

!

Λοιπόν αν θες να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα κλισέ προτείνω αυτό :

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ Cannibal corpse : Eaten back to life

ms_cco_09.jpg

Κούκλα voodoo:

a6.jpg

Αλυσοπρίονο :

b_DiamondConcreteChainSawsDiamondChainSawsGasPowered-PartnerHusqvarnaK950DiamondChainsaw.jpg

Δημοσ.

προτίνω κάτι σε LEGO. νομίζω υπήρχαν σε μεγάλα τουβλάκια κ πιο μαλακά για να μην είναι επικίνδυνα για πολύ μικρά παιδάκια. και κοίτα να έχουν έντονα χρώματα.

Δημοσ.

Εμένα όταν ήμουν μικρός μου είχε κάνει εντύπωση ο κύβος του rubik.Ίσως η ηλικία να μην είναι η κατάλληλη,δεν ξέρω αλλά γιατί όχι?

Δημοσ.

Αγόρασε αυτοκόλλητα της Barbie και της Dora της εξερευνήτριας.

Επίσης μαρκαδόρους και αφίσες που μπορούν να ζωγραφίσεις επάνω με τις αποπάνω ηρωίδες

Δημοσ.

Αυτό με την Dora ήθελα να το ποστάρω κι εγώ παρέα με τα άλλα,δυστυχώς το απέρριψα για να μην γίνει καμία παρεξήγηση με το κοριτσάκι.Και να σκεφθήτε το συγκεκριμένο παιχνίδι ηλιθιότητα πέρασε μπροστά από κάποιους που έδωσαν έγκριση να κυκλοφορήσει στην αγορά...

Δημοσ.

Στο Ευγενίδειο Πλανητάριο έχει ένα μαγαζάκι με πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Εγώ είχα πάρει από εκεί στον ανηψιό μου ένα παιχνιδάκι και είχε ξετρελαθεί. Κάπου στα 3-4 ήταν κι εκείνος τότε. Ήταν ένα παζλ με ένα αγοράκι (είχε και κοριτσάκι) που στο πρώτο επίπεδο εμφανιζόταν ντυμένο. Από κάτω, είχε άλλα κομμάτια, που αν τα έφτιαχνες, φαινόταν γυμνό, από κάτω τα όργανα (καρδιά, στομάχι κτλ) και στο τελευταίο ο σκελετός. Αν πας, θα βρεις μερικά πολύ ενδιαφέροντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...