yilliy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Γεια χαρά Ξέρετε κανένα ασύρματο ρούτερ για PSTN και ISDN (που να μη κάνει μια περιουσία); έχω ISDN και σκέφτομαι κάποτε να το αλλάξω...
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 δεν εχω δει καποιο wireless που να παιζει και στα 2.το fritz γινεται crossflash αλλα δεν θα προτεινα.αν θες παρε ενα access point που θα παιζει με οποιοδηποτε ρουτερ εχεις απλα παραπανω συσκευες και καλωδια.αλλιως αλλαξε την απο τωρα την isdn.πεταμενα λεφτα.
yilliy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 ούτε καν που ήξερα πως υπάρχουν access points χωριστά από routers Σ' ευχαριστώ, poulinos, θα το ψάξω. και off topic: φυσικά έχεις δίκιο για την ISDN. Για να γλιτώσω τα καμιά 40αριά ευρώ στον ΟΤΕ για την μετατροπή, κι έπειτα άλλα για τη μετατροπή της ADSL σε PSTN (αυτά δε ρώτησα πόσα...) θα περιμένω να σταθεροποιηθεί κάπως η κατάσταση στην περιοχή με τα double play και τότε θα βάλω, οπότε θα μου τη μετατρέψουν τζάμπα (απ' ό,τι μου έχουν πει...) >>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<< Δηλαδή και αν πάρω pstn ασύρματο ρούτερ θα μπορώ να το συνδέσω πάνω στο υπάρχον ISDN router χρησιμοποιώντας το σαν access point και να συνδέσω πάνω στις δικές του ethernet άλλο pc; (με καλώδιο εννοείται) [γιατί με μια πρώτη ματιά στις τιμές του access point (πάνω κάτω) μπορώ να βρω wireless router]
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 για μενα βαλε απο τωρα 2play .δεν υπαρχει να σταθεροποιηθει η κατασταση.ειναι τι χαλκος θα σου τυχει.απλα ειναι πολα λεφτα το isdn.ναι μπορει να παρεις ενα pstn router και για την ωρα να το κανεις σκετο σαν access point και να το βαλεις πανω σε ενα isdn router.θα σου πουμε το πως δεν ειναι δυσκολο.απλα ελεγα οτι μπορουσες να παρεις και σκετο access point αλλα εκει θα πρεπε να ειχες για τωρα ενα απλο isdn router και μετα ενα απλο pstn router.οποτε εγω θα σου προτεινα να παρεις το λινκσυς wag200 για pstn και για την ωρα θα το κανεις san acess point πανω στο isdn.bebea δεν ξερω αν θα σου δωσουν ασυρματο ρουτερ αμα μπεις σε καποιο 2play.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 καλως ηρθες.δεν εχω δει ποτε speedtouch να παιζει και στα δυο annex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.