fastnickride Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Το σαβ/ακο που πέρασε έκανα format στο pc αναγκαστικά!!Εχω αυθεντικά windows xp professional. 1)Όταν κάνω windows update (express or custom),μου βγάζει μήνυμα "windows update are not installed"! 2)Όταν ανοίγω το pc θέλω να βάζει κατευθείαν μέσα στα windows.Πρέπει να διαγράψω τον account? 3)Όταν ανοίγει το pc καθυστερεί και αυτό νομίζω οφείλεται στην κάρτα γραφικών(radeon x850 xt)!Αν απεγκαταστήσω τους drivers ανοίγει κανονικά. 4)Σε μερικά προγράμματα όπως nero μου βγάζει install language.Εχω εγκαταστήσει πολλές γλώσσες απο το cd,i don't know!! 5)Αν γνωρίζεται που μπορώ να βρώ codecs για το pc,κάποια έμπιστη πηγή!! Αυτά τα προβλήματα για αρχή Η πρώτη φορά που κάνω format και όντως ειναι σπαστικό(θέλει υπομονη) να το ξαναφτιάξεις όπως το είχες το μηχάνημα(και αν...)!!! that's for now:-)
intelquad Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 εαν εχεις εγκατεστημενο το sp3 βγαλτο και μετα κανε updates!δευτερον ξανακανε εγκατασταση του nero 8!αυτο νομιζω εχεις!
fastnickride Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 λες να φταίει το sp3 που δεν με αφήνει να κάνω τα updates?αν φταίει δεν θα μπορώ να κάνω update μπορεί να έχει φάει κόλλημα? codecs γενικά για ήχο και βίντεο! το nero 8 εγκατέστησα αλλα δεν το κάνει μόνο σε αυτο το πρόγραμμα,γενικά σε πολλά!
intelquad Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 για codecs κατεβασε το k-lite mega pack.δοκιμασε να απεγκαταστησεις το sp3 και να κανεις updates!το νερο κανε το μια επανεγκατασταση!
Loser Geek Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μπορει να σε ενδιαφερει: Προσωπικα χρησιμοποιω VLC και αν υπαρχει κατι που δεν παιζει, καταφευγω στο Mplayer (OXI Media Player)... με αυτα τα δυο δεν εχω χρειαστει ποτε κοντεκς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.