konandrio Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Τα φωτα σας, ο σκληρος για να ξεκινήσει τρεχει ενα προγραμμα απο μονος του (lacie setup assistant) εγω δεν το αφησα και εκανα το κανονικο format τον windows, τωρα ο δισκος ειναι 10 mb, διαβασα στο manual πως αν δεν τρεξει το προγραμμα δεν γινετε να δουλεψει, τι κανω? το προγραμμα δεν το βρισκω πουθενα.
gtsamour Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Τι ακριβώς δίσκος είναι, SATA φαντάζομαι. Όταν κάνεις boot από το cd των XP για να κάνεις εγκατάσταση πόσο σου βρίσκει ότι είναι?
konandrio Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Τι ακριβώς δίσκος είναι, SATA φαντάζομαι.Όταν κάνεις boot από το cd των XP για να κάνεις εγκατάσταση πόσο σου βρίσκει ότι είναι? Δεν ειναι sata, ειναι external usb, δοκιμασα με file recovery και μου επανεφερε κατι εικονες, το file recover μου τον δειχνει 10 mb αλλα οταν κανει recover παει να το κανει σε 945 G περιπου.
gtsamour Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δε δοκιμάζεις κανένα Partition Magic? Αυτό κάνει τα πάντα.
konandrio Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δε δοκιμάζεις κανένα Partition Magic? Αυτό κάνει τα πάντα. Ηταν η μονη μου ελπιδα αλλα τιποτα, μου βγαζει bad argument parameter
gtsamour Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Στείλε ένα email στη lacie και ζήτα τους να σου πουν τι να κάνεις.
gtsamour Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δοκίμασε το εξής.... κάνε δεξί click στο my computer και επέλεξε Manage. Από το παράθυρο computer management διάλεξε disk management. Για δες τι μπορείς να κάνεις από εκεί και πες,
konandrio Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δοκίμασε το εξής....κάνε δεξί click στο my computer και επέλεξε Manage. Από το παράθυρο computer management διάλεξε disk management. Για δες τι μπορείς να κάνεις από εκεί και πες, Αυτο εκανα με vista, δημιουργεια τομου και format, εκει τον βλεπει κανονικα 950 κατι giga, ομως ειναι στο 2% εδω και ενα τεταρτο, βοβαμαι πως θα βγαλει σφαλμα.
gtsamour Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Λογικά τέτοιο τέρας που είναι ο δίσκος θα πάρει πολύ χρόνο. Δε δοκιμάζεις με quick format NTFS?
konandrio Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Λογικά τέτοιο τέρας που είναι ο δίσκος θα πάρει πολύ χρόνο. Δε δοκιμάζεις με quick format NTFS? To σκεφτικα μετα αλλα φοβηθηκα να το ακυρωσω μηπως τα κανω χειροτερα, θα δω το απογευμσ που θα παω σπιτι τι εχει γινει.
pcfan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Όσοι σκληροί δίσκοι είναι εξωτερικοί ειναι preformated δηλαδή δεν θέλει να τους ξανακάνεις format. Αντί να έχουν κάποιους drivers οι εταιρίες μέσα σε ένα cd , τους βάζουν στο σκληρό και μόλις τον συνδέσεις τρέχει το setup και εγκαθίστανται αν δεν γίνει αυτο , τότε ο σκληρός δεν δουλεύει. Πιστεύω ότι έκανες μεγάλη πατάτα και τον έκανες format.
leukonas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Πήγαινε εδώ http://www.lacie.com/us/support/drivers/index.htm?id=10007'>http://www.lacie.com/us/support/drivers/index.htm?id=10007 Και βασικά αν ο δίσκος σου έχει ethernet δοκίμασε με αυτό http://www.lacie.com/us/support/drivers/index.htm?id=10007
konandrio Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Τον εφτιαξε η διαχειρηση δισκων vista, ακυρωσα το format γιατι σε 6 ωρες ηταν 25%, εκανα συρικνωση τομου και τα 10mb τα εκανα 931,51 giga. Ευχαριστω για το ενδιαφερον.
konandrio Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Όσοι σκληροί δίσκοι είναι εξωτερικοί ειναι preformated δηλαδή δεν θέλει να τους ξανακάνεις format.Αντί να έχουν κάποιους drivers οι εταιρίες μέσα σε ένα cd , τους βάζουν στο σκληρό και μόλις τον συνδέσεις τρέχει το setup και εγκαθίστανται αν δεν γίνει αυτο , τότε ο σκληρός δεν δουλεύει. Πιστεύω ότι έκανες μεγάλη πατάτα και τον έκανες format. Τα ιδια μου ελεγε και το support της lacie, ειχα στειλει mail σε 10 διαφορετικες αντιπροσωπειες, δεν πιστευω να δουλευεις εκει? Ευτυχως τα καταφερα χωρις τα προγραμματα τους, ουτε τι φτιαχνουν δεν ξερουν.
pcfan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Τα ιδια μου ελεγε και το support της lacie, ειχα στειλει mail σε 10 διαφορετικες αντιπροσωπειες, δεν πιστευω να δουλευεις εκει?Ευτυχως τα καταφερα χωρις τα προγραμματα τους, ουτε τι φτιαχνουν δεν ξερουν. Με τίποτα , δεν δουλεύω στη lacie. Σιγά τη σοβαρή την εταιρία..:lol: Να με δέχονταν στη western digital , ναι θα ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.