antonl Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Με όλα αυτά που λέτε θα με κάνετε να τη δω μόνο και μόνο για να διαπιστώσω πόσο χάλια μπορεί να ναι
bter128 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Με όλα αυτά που λέτε θα με κάνετε να τη δω μόνο και μόνο για να διαπιστώσω πόσο χάλια μπορεί να ναι Περισσότερο από όσο μπορείς να φανταστείς..
skiabox Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Πο πο και ημουνα ετοιμος να παω να τη δω σημερα κιολας! Δε βλεπεται με τιποτα ε?
logo15 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 με κανεναν θεω you have to believe Ειναι μεγαλη μαπα κατα την ταπεινη μου γνωμη
Blackfox2k7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Παιδιά , παίζει να είμαι ο πιο πορωμένος με αυτή την σειρά. Όταν βγήκα από το σινεμά με έπιασαν τα κλάμματα από τα νεύρα. Δεν μπορείς να καταστρέφεις κάτι που είχες χτίσει με τόσο κόπο (9 κύκλους ,1 ταινία) και να τα γ***ς όλα για μια αρπαχτή . Τόσα νεύρα δεν είχα ούτε όταν ήξερα ότι παω να δώ ταινία-παντόφλα. Κρίμα.... Ας ξαναβάλω τα DVD για να κ**λώσω και να θυμηθώ πως πραγματικά ήταν.Το μόνο που άξιζε (αλλά πραγματικά άξιζε) ήταν το τρέιλερ. Υ.Γ. Η πραγματική απογοήτευση θα είναι να δώ και ταινία με βάση την άλλη θεική σειρά , το Millennium....
Sellers Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ έχω απογοητευτεί πριν καν την δώ. Και απο ότι διαβάζω και σε ξένα forum(s) όλοι ζητάνει τα 9,5 δολάρια τους πίσω... (Τσιμπημένη και εκεί η τιμή.)
slipknot Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Καλά ρε Blackfox2k7 πώς κάνεις έτσι?Σε λίγο θα κάνεις και χαρακίρι.Μπορεί να είναι η αγαπημένη σου σειρά αλλά ηρέμησε,δεν είναι και πρώτη φορά που κάνουν ταινία βασισμένη σε κάποια σειρά και βγαίνει χάλια.
polakis21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Είναι ρε παιδιά κρίμα όμως. Τα xfiles δεν είναι όποια και όποια σειρά. Είναι Η ΣΕΙΡΑ... Και αυτοί την ξεφτίλισαν στον βωμό του χρήματος. Μου θέλαν και ταινία χωρίς εξωγήινους, συνομωσίες, επαναστάτες, κλώνους και αποικισμό του 2012! Και μας το παίζανε και άνετοι, και ότι και καλά είναι υψηλότερου επιπέδου τέτοιου είδους ταινία. Μην ξανακάνουν με εξωγήινους και πάθουν τίποτα! Ρε ουστ ρε ρόμπες! Που πάτε ρε καραμήτροι με αστυνομικό θρίλερ στα xfiles?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 ανηκω στην ελαχιστη πληθυσμιακη μεριδα ανθρωπων που θεωρουν οτι καθε επεισοδιο των X-files hταν πατατα... *Βάζει πυρίμαχη στολή* Κι εγώ. Διάβαδα το τι παίζεται στο themoviespoiler.com και ενώ είχα δει μερικά X-files παλιά, δεν είδα κάτι αξιοσημείωτο ή που να θυμίζει X-files σε αυτή την ταινία. Βέβαια, δεν την είδα, αλλά το όλο σκηνικό/σενάριο έμοιαζε να το έκαναν μόνο για να δουν οι fanboys τον Mulder και την Scully μαζί στο τέλος. τι σοϊ X-FILER ειμαι? Κάποιος που θα έχει τα ίδια (ίσως και χειρότερα απ'ότι διαβαζω) συναισθήματα που είχα κι εγώ όταν είδα το Ghost Rider. Ας είναι καλά που η φωτογραφία πήγαινε καλά για το avatar μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 όλοι ζητάνε τα 9,5 δολάρια τους πίσω... (Τσιμπημένη και εκεί η τιμή.) 9.50 USD=6.04061 EUR πιο φτηνά από εμάς πάντως Είναι ρε παιδιά κρίμα όμως. Τα xfiles δεν είναι όποια και όποια σειρά. Είναι Η ΣΕΙΡΑ... όπως το είπες, σειρά, δλδ τπτ σπουδαίο στην ζωή κάποιου... άμα είναι να κάνουμε έτσι για μια σειρά δεν θελώ να σκεφτώ τι θα κάνουμε για πιο σημαντικά πράγματα
anthony_88 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Λοιπον για να μπουν καποια πραγματα στη θεση τους, το οτι δε θα εχει σχεση με εξωγηινες συνομωσιες και οτι δε θα κλεινει τα μετωπα της σειρας το ξεραμε εδω και πολλους μηνες. Αλλωστε, εξ αρχης το ειχαν περιγραψει σαν stand alone supernatural horror film... Και παμε στα ενδωτερα τωρα... Εχω ολη τη σειρα αυθεντικη, μεγαλωσα με τα επεισοδια του ANT1, μου αλλαξαν τον τροπο σκεψης. Ειναι η κορυφαια σειρα ολων των εποχων κατα τη γνωμη μου και δυσκολα θα αλλαξει. Αλλα... Εγω την ειδα στην Πατρα απο την πρωτη μερα προβολων την Πεμπτη στη βραδινη προβολη. Παρολη την αγαπη μου προς τα x-files και τους χαρακτηρες Mulder και Scully, μπορω να πω οτι περιμενα πολλα παραπανω απο τη συγκεκριμενη ταινια. Υπηρχαν κυριολεκτικα δεκαδες Monster of the Week επεισοδια της σειρας με πιο συμπαγες σεναριο και σιγουρα πιο προσεγμενα. Η συγκεκριμενη ταινια ηταν γεματη κλισε, καποιες γραφικες σκηνες, ειδικα οταν μιλουσαν μονοι οι Mulder και Scully, ενω και οι υπολοιποι ηθοποιοι δεν εδειξαν κατι το ιδιαιτερο με την ερμηνεια τους, εκτος ισως του Callum Keith Rennie (Leoben απο Galactica). Συνοπτικα, λεω οτι θα μπορουσε το αποτελεσμα να ηταν απειρως καλυτερο. Θα μπορουσαν να λειπουν τα γουτσου γουτσου κομματια, τουλαχιστον οχι με τον γραφικο τροπο που γυριστηκαν, ενω και η υποθεση θα μπορουσε να ειναι πολυ πιο καθαρη, σαφης και δραματικη. Βαζω με τεραστια επιεικια ενα 7, διοτι η καρδια δε μου παει να του βαλω λιγοτερο. Επαναλαμβανω, υπηρχαν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ δεκαδες επεισοδια μεσα στη σειρα, καλυτερα απο τη συγκεκριμενη ταινια σε ολους τους τομεις. Ειναι για μενα η καλυτερη σειρα ολων των εποχων και αυτο δεν αλλαζει. Επισης, να μην κρινουν τη σειρα οσοι σπευσουν να δουν την ταινια χωρις να γνωριζουν την ψυχοσυνθεση των χαρακτηρων. Και τελος, μου εβγαλε μια χλιαροτητα της αρπαχτης, αντε να τελειωνουμε, δε μου φανηκε να το γουσταρουν και τοσο υποτονικο Mulder δεν ειδα ποτε στη ζωη μου. Τελος παντων, οι hardcore fans της σειρας καλο ειναι να το δουν, δεν ειναι και για πεταμα, αλλα σιγουρα ειναι κατωτερο των προσδοκιων, προχειροφτιαγμενο και χωρις προσανατολισμο.
dreamland Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 να χαιρετησω και εγω λοιπον την παρεα σας... θα μπορουσε κανεις να πει "το πρωτο σου μηνυμα,γι'αυτο το θεμα διαλεξες να το στειλεις?" και δεν θα εχει και αδικο.εχει περασει χρονος απο την προβολη της εν λογο ταινιας!!!! ναι αλλα οσος χρονος και να περασει,δεν προκειται να βγει απο το μυαλο,οχι μονο το δικο μου αλλα και ολων των fans της μεγαλειωδους πραγματικα σειρας.και γι'αυτο,ακομα και τωρα,οφειλω,στην αγαπη που ειχα για αυτο το "φαινομενο' που ονομαζεται "the x-files",να ριξω το κραξιμο που αρμοζει,σε αυτο το "τερας" που τολμησαν να το ονομασουν sequel της προηγουμενης ταινιας!!!! δεν ειμαι απο αυτες που τους πειραξε τοσο η εκτενης αναφορα στα "προσωπικα" του mulder και της scully,εξαλλου μην ξεχναμε εμεις οι fans οτι κατα βαθος,τους ειχαμε λιγο "αχτι",αλλα οχι να μου παρουσιαζουν τον μεν σαν εναν βαριεστημενο τυπο που με το ζορι υπαρχει και την δε σαν μια κακομοιρα κυρατσα,που το μονο που κανει ειναι να κανει σκηνες!!!!!!!! ε οχι,οποιος ηταν ο εγληματιας που διαστρευλωσε τους πιο αξιους και μοναδικους χαρακτηρες,να του απαγορεψουν την προσβαση σε πλατω του hollywood!δεν του φταιμε τιποτα!!! ενιωσα σαν να εβλεπα μια ακομα χαζη ταινιουλα,με μηδενικη πλοκη,τοσο ρυχη και αδιαφορη που ηθελα πραγματικα να βαλω τις φωνες!!!!!!! και κυριως για ποιο λογο? γιατι ακουγα τους γυρω μου στην αιθουσα,να γελανε,να κραζουν και να λενε "αυτα ειναι τα περιβοητα x-files που επρεπε να δουμε οποσδηποτε?" και εγω(οπως και αλλοι φανταζομαι)να εχουμε κουρνιασει στο καθισμα μας ολο ντροπη,γιατι δεν μας εδωσαν οι δημιουργοι αυτου του "τερατος" να φυγουμε με το χαμογελο της ικανοποιησης απο την αιθουσα.με το χαμογελο οτι αξιζε η αναμονη 10 χρονων... να μας το λεγανε,να ερχομασταν ολοι με αντιτυπα των dvds μας και να τα μοιραζουμε στην εξοδο,ωστε να αποφευγαμε το να μαθουν οι πιτσιρικαδες την σειρα που λατρεψαμε,ως μια αηδια και μιση.. γιατι μετα απο τετοιο βατερλω,δεν νομιζω κανενας να μπηκε στο τριπακι να ψαξει να βρει τα επεισοδια και να τα δει,να προβληματιστει,να τα λατρεψει και να γοητευτει οπως τοσες χιλιαδες κοσμος τοτε... μπορει να βρειτε πολυ "μελο" ακομα και υπερβολικο το μηνυμα μου,ομως αν το καλοσκεφτειτε,δεν ειναι.ολοι εχουμε κατι το οποιο μας εχει σημαδεψει και εχει συμβαλλει ενεργα στον χαρακτηρα μας και μας εχει επιρρεασει σαν ατομα.κατι το οποιο εχουμε μεσα στην καρδια μας και θα μεινει για παντα εκει.οτι και αν ειναι αυτο.. ενας συγγραφεας,ενας τραγουδιστης,η ομαδα μας στο ποδοσφαιρο,ενα σιριαλ στην τηλεοραση.... δεν θα σας πειραζε εξισου αν σας το ξεφτιλιζαν και δεν μπορουσατε να κανετε κατι παρα να ακουτε το,δικαιο κιολας,γιουχαρισμα και να μην μπορειτε να κανετε αλλιως???? ευχαριστω για το χρονο σας....
polakis21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η τελευταία ταινία ήταν η ντροπή των X-files! Και το λέγαμε: Δώστε στον λαό θεωρίες συνομωσίας, εξωγήινους, αποικισμό και τελική αναμέτρηση! Αλλά ποιός ακούει τους fan... Τώρα που ξεφτιλίστηκε η σειρά μετά από αυτή την απάτη, ψάχνονται οι παραγωγοί και οι δημιουργοί... Ούτε σε bluray δεν βγάζουν την σειρά οι ξεφτίλες...
scullyist Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 δεν προκειται να βγει απο το μυαλο,οχι μονο το δικο μου αλλα και ολων των fans της Με το συμπάθειο dreamland, αλλά δεν μπορείς να μιλάς για όλους τους fans και να τους βάζεις στο ίδιο σακούλι. Aντε το πολύ να κάνεις υποθέσεις, αλλά όχι και να εκφράζεις σιγουριά ότι όλοι ταυτίζονται με την δική σου συντριβή. Θα σου πω ότι ένα μεγάλο κομμάτι των philes έχουν την δική σου άποψη, ένα άλλο ισάξιο κομμάτι λάτρεψαν την ταινία (ναι, καλά "άκουσες") και μετά υπάρχουν και αυτοί που την βρήκαν μέτρια, με σαφή ελαττώματα, αλλά ούτε καταστροφή που τους προκαλεί ντροπή, ούτε φυσικά κάτι το συγκλονιστικό. γιατι μετα απο τετοιο βατερλω,δεν νομιζω κανενας να μπηκε στο τριπακι να ψαξει να βρει τα επεισοδια και να τα δει,να προβληματιστει,να τα λατρεψει και να γοητευτει οπως τοσες χιλιαδες κοσμος τοτε... και πάλι αν το πιστεύεις, έχω υπάρξει μάρτυρας αρκετών παιδιών που εντάχθηκαν στο fandom λόγω της ταινίας. Παιδιών που όπως είπαν μετά την ταινία, πήγαν και νοικιάσανε και είδαν όλη τη σειρά από την αρχή. Το ίδιο έχουν πει και Philes, ότι φίλοι που δεν είχαν δει ποτέ τίποτα και τους τραβολογήσανε στο σινεμα, μετά την ταινία τους ζήτησαν τα dvd και καρφωθήκαν να δούνε την σειρά από την αρχή. Όχι, δεν θα σου πω ότι ήταν πολλές οι περιπτώσεις, αλλά όντως υπήρξαν αρκετές. Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Δώστε στον λαό θεωρίες συνομωσίας, εξωγήινους, αποικισμό και τελική αναμέτρηση! Αλλά ποιός ακούει τους fan... Διάβασε την υπογραφή μου. Και ένα ΥΓ πάνω στο θέμα: Nα προσεύχεσαι ότι αν όντως γίνει το XF3 όπως θα θέλανε οι κύριοι συντελεστές, να *προσεύχεσαι* ότι τα κοράκια της FOX θα είναι πρόθυμοι να δώσουν budget άξιο των απαιτήσεων που χρειάζεται μια ταινία μυθολογίας 2012 κλπ. Γιατί αν έχουν ξανά σκοπό να αντιμετωπίσουν και την 3η ταινία όπως την 2η: απλά για να γεμίσει το κενό που είχαν σε projects που θα βγάζανε το καλοκαίρι με δεδομένο την απεργία και με το λιγότερο δυνατό budget (το οποίο γι' αυτούς στην τελική ήταν κερδοφόρο, απλά όχι όσο θα θέλανε) και δίνοντας ξανά το τελεσίγραφο σε CC, FS, GA, DD "Now or Never", τότε μη σώσουν και το κάνουν. Ούτε σε bluray δεν βγάζουν την σειρά οι ξεφτίλες... Η ερώτηση για blu-ray της σειράς, έχει γίνει πρόσφατα απευθείας στον Frank και η απάντηση ήταν ότι πάνω απ' όλα υπάρχει τεχνικό θέμα. Όταν γυρίστηκε το FTF οι προδιαγραφές και η τεχνολογία με την οποία φιλμογραφήθηκε ήταν συμβατή για να μεταφερθεί σε blu ray όπως και έγινε φέτος, βγήκε παράλληλα με το IWTB. 1993 που άρχισε η σειρά (και με δεδομένο ότι γυρνούσαν κάτι για tv και όχι big screen έτσι κι αλλιώς) όμως δεν ήταν έτσι. Yπάρχει θέμα αποτελέσματος μεταφοράς του υλικού σε ποιότητα απόδοσης blu ray και πολύ συγκεκριμένα όπως είπε, το θέμα βρίσκεται στο εξής: θα πρέπει να κάτσουν και να ξαναφτιάξουν τα περισσότερα από τα οπτικά εφέ (!!!). Τώρα, με βάση ακριβώς αυτό το πρόβλημα, λογικά το κόστος και μόνο αυτής της διαδικασίας για 201 επεισόδια θα πρεπει να είναι απλά τεράστιο (λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό). Σκέψου, όσο κι αν ξέρει η $@#!^FOX ότι λογικά θα πουλούσαν χοντρά και μόνο στους φανατικούς fans, αν για να καλύψει το κόστος παραγωγής πρέπει να πάει την τιμή στα ύψη, πόσοι τελικά θα το αγοράσουν; Όπως κάθε εταιρία, έτσι και η FOX (και είναι το χειρότερο των χειροτέρων όρνεο-εταιρία που υπάρχει στο Hollywood) δεν πρόκειται να κάνει κάτι αν δεν είναι σίγουρο ότι θα φέρει κέρδος. Αν καταφέρουν να το κάνουν και τελικά πουλιέται για χρυσό, μετά θα τους πούμε τρεις χειρότερα από ξεφτίλες, σωστά; και άντε λέει τα στάζεις τα παράλογα ευρώπουλα και πας να το δεις και δεν βλέπεις ακριβώς απόδοση Blu ray. Ω ρε γλέντια. Τεσπα, αυτά τα ολίγα -και πάντα φιλικά- γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω σχόλια να πετιούνται με τεράστια ευκολία ενώ υπάρχει άγνοια για το τι πραγματικά παίζει. Ξαναγυρνάω στο καβούκι μου
anthony_88 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Καλο νεο σχετικα με την 3η ταινια και ομολογω οτι δεν το ειχα ακουσει οτι υπαρχει τετοιο ενδεχομενο. Παντως, το οτι η δευτερη ειχε κερδος αποδεικνυει και ποσο χαμηλο ηταν το κοστος. Ας ελπισουμε η 3η ταινια, αν γυριστει να μην ειναι τοσο προχειρη και να δουμε τον παλιο καλο μονλτερ, γιατι στο IWTB ηταν ο πιο βαριεστημενος μολντερ που εχουμε δει ποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.