finch Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Και ένας ακόμα γνωστός μου που την είδε, μου είπε τα χειρότερα... οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να πάω να δω αυτή τη σούπα..Τι διάολο ρε γαμώτο, γιατί σκοτώνουν έτσι στεγνά ένα τέτοιο franchise ? Είμαι σίγουρος ότι φαν της σειράς να βάζανε να γράψουμε το σενάριο θα ήταν κλάσεις ανώτερο....
polakis21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Κρίμα παιδιά, πολύ κρίμα. Και την περίμενα πως και πως. Ούτε σε dvd δεν αξίζει να την δείτε! Και κλαίω και τα λεφτά της gold class που πήγα! Κλαψ...
MixalisX Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 κάλα είπα εγώ, ξεπεσμένοι ηθοποιοί, ξεπεσμένοι σκηνοθετες, σεναριογράφοι... Γενικά μαζεύτικε ένα άφραγκο τσούρμο και χρησιμοποιήσαν την καλή τους φήμη για να κάνουν μια τελευταία αρπαχτή να πληρώσουν κανένα λογαριασμό... Κρίμα, σφραγίσαν για πάντα έτσι τα x-files και πολά μυστήρια θα μείνουν για πάντα ανεξήγητά. Ι DON'T WANT TO BELIEVE ANY MORE....
theoritikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Στο τσάκ ήμουν να πάω να την δω, αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ μάλλον δεν έχασα τίποτα!
Sellers Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ε τώρα γιατί με ξενερώνεαι έτσι? Εμένα με είχε φτιάξει πολύ το τρέιλερ. Ακόμα κι αν το δούμε άσχετα με x files η υπόθεση (έστω και χωρίς μεταφυσικά στοιχία) δεν είναι καλή???
RubiksCube Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Η ταινία είναι μια χαρά. Αφού η πρώτη ταινία ήταν με εξωγήινους και συνομωσίες ήταν λογικό αυτή να έχει άλλο στύλ. Και στη σειρά υπήρχαν πολλά επεισόδια δεν είχαν εξωγήινους και συνομωσίες. Πάντως είχε μεταφυσικό στοιχείο, μην τρελαθούμε... Όποιος θέλει να τη δει δεν νομίζω να αλλάξει γνώμη επειδή διάβασε μερικές κακές κριτικές σε ένα forum..
MixalisX Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Η ταινία είναι μια χαρά. Αφού η πρώτη ταινία ήταν με εξωγήινους και συνομωσίες ήταν λογικό αυτή να έχει άλλο στύλ. Και στη σειρά υπήρχαν πολλά επεισόδια δεν είχαν εξωγήινους και συνομωσίες. Πάντως είχε μεταφυσικό στοιχείο, μην τρελαθούμε... Όποιος θέλει να τη δει δεν νομίζω να αλλάξει γνώμη επειδή διάβασε μερικές κακές κριτικές σε ένα forum.. συμφωνώ, όποιος θέλει ας την δεί. Αλλά... δεν είναι μία δυο απόψεις σε ένα φόρουμ, για ρίξε μια ματιά στο νετ και πες μας μετά ότι κατα γενική ομολογία όσων το είδαν η ταινία ήταν πατάτα...
Loser Geek Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Προσωπικα... ανηκω στην ελαχιστη πληθυσμιακη μεριδα ανθρωπων που θεωρουν οτι καθε επεισοδιο των X-files hταν πατατα... και επιπλεον οτι εποτελουσε μερος μιας τρομοϋστερικης προπαγανδας (ουπς... το τελευταιο ακουστηκε σαν συνομωσιολογια του Μωλντερ :Ρ)
x-filer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 καλο ειναι οσοι δεν την ειδαμε ακομα να μην παμε προκατειλημενοι :S
polakis21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Παιδιά σαν ταινία άσχετη με xfiles είναι πάλι τραγική, με πολλά κενά στο σενάριο, δεν εξηγεί τίποτα ουσιαστικά και σε αφήνει με πολλά ερωτηματικά...Δεν ξέρω παιδιά, χωρίς πλάκα δεν το περίμενα τόσο χάλια... Όλες αυτές τις π@π@ριές του τύπου ότι η ταινία δεν έπρεπε να είχε συνομωσίες ή αγάπες μεταξυ Μώλντερ-Σκάλυ εγώ τα ακούω βερεσέ! Κάντε αυτά που θέλει ο λαός ρεεεεε!!!!Κάντε μια μαγική ταινία, κλείστε με επικό τρόπο την σειρά και τρελάνετέ μας!!!! Όχι όμως ένα soft αστυνομικό δράμα που σε ξενερώνει. Και αυτά τα σχόλιά μου, πιστέψτε με είναι όσο αντικειμενικά γίνεται. Κι εγώ ήθελα να είναι τέλεια η ταινία, αλλά...Κρίμα
papahlamidas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Εγώ που είδα χτες την ταινία ήθελα να φύγω από το πρώτο λεπτό! Αυτό ήτανε CSI και όχι Χ-Files .... Αυτοί που την βγάλανε μάλλον δεν είχανε δει ποτέ X-Files... Απλά μεγάλη παρακμή! Αργή πλοκή, μηδέν μυστήριο, κακές ερμηνείες, απλά δεν είναι X-Files.... Εάν ήξερα τη έπαιζε ούτε από το Internet δεν θα την κατέβαζα! Δώστε όλοι από έναν άσσο στο http://www.imdb.com
eliask Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Πήγα και την είδα έχτες αλλά η απογοήτευση ήταν μεγάλη .! Σε Dvd και αυτό μόνο έαν δεν έχετε βρεί καλύτερο υα έλεγα.... Αρπαχτή πολύτελείας είναι η ταινία από αυτές που σε κάνουν να δικαιολογέις τον εαυτό σου που κατέβαζεις torrents. Κρίμα γιατί η σείρα ήταν από τις αγαπήμενες μου ! Εκάναν και χιουμόρ με την φωτογραφία του Μπους και έπαιζαν την μουσική των χ-files.Tίποτα το προτότυπο τίποτα το ενδιαφέρον από όλα αυτά που μας έκαναν να αγαπήσουμε την σειρά ! Κρίμα....
bter128 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ούτε για cam xvid των 700ΜΒ δεν είναι παίδες, κι αυτό από έναν Χ_files-phile που έχει δεί και ξαναδεί όλους τους κύκλους.. Δεν αποτελεί μόνο ντροπή για τους βασικούς συντελεστές της σειράς (Carter, Duchovny, Anderson) αλλά και μία από τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς..
papahlamidas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ούτε για cam xvid των 700ΜΒ δεν είναι παίδες, κι αυτό από έναν Χ_files-phile που έχει δεί και ξαναδεί όλους τους κύκλους.. Δεν αποτελεί μόνο ντροπή για τους βασικούς συντελεστές της σειράς (Carter, Duchovny, Anderson) αλλά και μία από τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς.. Πες τα ρε φίλε... Εγώ στην θέση τους ειλικρινά θα ντρεπόμουν... Μήπως τελικά δεν την είδαν πριν την βγάλουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.