Προς το περιεχόμενο

Xfiles: I want to believe

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν βρίσκω το παλιό τόπικ, ξανανοίγω ένα καινούργιο και λέω:

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Αύριο 24 Ιουλίου 2008 βγαίνει το Xfiles: I want to believe!!!!

Έχω κλείσει ήδη εισητήριο σε gold class Ρέντη για αύριο Πέμπτη 24 Ιουλίου! Τόσο καιρό την περίμενα την ταινία! Ελπίζω να μην απογοητευτώ!

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Wow...μετά απο 10 χρόνια ξέθαψαν το X-Files... κάποτε ήμουν fan... για να δούμε ελπίζω να αξίζει η ταινία :-)

Δημοσ.

Την είδε φίλος μου χ8ες την ταινία μιας και είχε κερδίσει εισιτήρια από ένα σταθμό για μια προβολή πριν βγει σήμερα κανονικά. Δεν είναι και μεγάλος φαν αλλά μου είπε ότι η ταινία είναι μια μεγάλη απογοήτευση...Ίδωμεν, αλλά και από σχόλια που διαβάζω δεξιά και αριστερά όλοι μιλάνε οτι είναι μια "αρπαχτή" και καλύτερα να μην έβγαινε η ταινία. Κρίμα γιατί σκοτώνουν μια από τις κορυφαίες σειρές..

Δημοσ.

φόβάμαι παιδία ότι πάμε για πατάτα. Δεν με ενθουσίασε το τρειλερ και το κόβω ψιλοαρπαχτή. Και οι δύο πρωταγωνιστές πλέον δεν βρίσκουν κανένα σοβαρό ρόλο οπότε γίνανε φθινοί για τα στουντιο. Άρα σχετικά φθινή παραγωγή. Απο εκεί και πέρα να δούμε αν είναι και φθινό το σενάριο...

Δημοσ.

Όσον αφορά το σενάριο

According to the producers, the film takes place six years after the events of the series.[1] It is also known that, unlike the first film, the plot will not focus on the series' ongoing "mythology" and will instead be a standalone thriller/horror story, similar to many of the "monster-of-the-week" episodes that were frequently seen in the TV series.[2][3]

In an interview published March 27, 2008, Carter stated that the film would be consistent with the entire X-Files story arc, as Scully's child William would "not go unconsidered" in the film, and that it "takes place in the present and uses a story envisioned when the series ended".[4][5]

In addition, photos of Duchovny and Anderson embracing and kissing appeared on Internet fan sites in early March 2008, fueling speculation about a romantic subplot between their characters. Duchovny dismissed the rumors and described the kiss as a practical joke, adding, "We staged that."

Δημοσ.

:lol: :lol: :lol:

εννοειται οτι θα τρεξω!!!τι σοϊ X-FILER ειμαι?

κι εγω διαβασα τι λεει....κριμα...περιμενα γνησιο παλιο καλιο x-filisτικο επεισοδιο :P παντως,οι κριτικοι θαβουν ολες τις ταινιες οποτε ας δουμε πρωτα και μετα ας κρινουμε

Δημοσ.

Παιδιά μόλις γύρισα από το Village όπου το είδα σε Gold Class που είχα κλείσει εδώ και μέρες. Πριν πω οτιδήποτε να πω ότι έχω όλα τα dvd της σειράς (και τις 9 σαιζόν και τις έχω δει όλες 3-4 φορές για να καταλάβω τα πάντα) και φυσικά έχω δει και την 1η ταινία. Σαν φανατικός λοιπόν της σειράς και αφού είδα την ταινία λέω τα εξής:

Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΕΙΡΑ XFILES!

Κλαίω τα λεφτά μου πραγματικά και είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτό που είδα. Μιλάμε για την μεγαλύτερη αρπαχτή της ιστορίας! Όλα μηδεν στην ταινία. Κρίμα...

Αν η ταινία δεν είχε Μώλντερ και Σκάλλυ, θα μιλούσαμε για την πιο τραγική ταινία στην ιστορία!!!

Όποιος περιμένει εξωγήινους, συνομωσία, παραφυσικό και classic στυλ xfiles τότε καλύτερα να μην πάει να δει την ταινία! Θα ξενερώσει απόλυτα και θα εξοργιστεί. Είμαι πολυ νευριασμένος και παράλληλα αγανακτησμένος γιατί περίμενα τόσα χρόνια για μια αντάξια συνέχεια των μέγιστων xfiles...

Η ταινία είναι ένα αστυνομικό δράμα της πλάκας, χωρίς ίχνος στυλ xfiles που όλοι αγαπήσαμε. Μας δείχνει απλά πως είναι η σχέση Μώλντερ-Σκάλλυ μετά από όσα συνέβησαν στο παρελθόν και πως είναι η ψυχολογία τους σήμερα! Τίποτα παραπάνω...Μας είχαν πει ότι η ταινία δεν έχει σχέση με συνομωσία αλλά τόσο μούφα δεν περίμενα να είναι...

Κρίμα, τίποτα άλλο...Βλέπω 0 επιτυχία να έχει η ταινία και βλέπω να μην γίνεται η 3η συνεχεια που έλεγαν για να κλείσουν την συνομωσία με τους εξωγήινους!

Όπως φαίνεται έπρεπε η ταινία με την συνομωσία να γίνει τώρα. Μεγάλο λάθος...

Υ.Γ. Ο Σκίνερ παιζει μόνο 5 λεπτά!!!!Έλεος!!!!

Δημοσ.

καλα πως το εκανε αυτο ο carter? εχω δει ολα τα επεισοδια και μου αρεσαν ολα, πως ξαφνικα βγαζει μια τοσο μουφα ταινια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...