ReCoC Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Παίδες δυστυχώς σε οποιοδήποτε φορητό που η εταιρεία υποστηρίζει μόνο VISTA όταν κάνεις downgrade σε ΧΡ τα FN KEYS δεν πρόκειται να δουλέψουν. Τώρα επειδή στο μαγαζί που δουλεύω έχω ένα ίδιο μοντέλο θα το πάρω από δευτέρα να το δοκιμάσω και θα σας πω. Άντε μπράβο μήπως και καταφέρεις κάτι. Εγώ πιστεύω πάντως οτι κάπως πρέπει να γίνεται γιατί το hardware αυτών των πλήκτρων και του controller πρέπει να είναι ίδια με μοντέλα των XP. Οπότε με κάποιο τρόπο αν μπορούσαμε να παρακάμψουμε ή να "ξεγελάσουμε" τον έλεγχο που κάνει το application για να δει πιο μοντέλο έχεις, νομίζω θα γινόταν.
dimitris75 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Παίδες έτοιμοι οι οδηγοί για το sony vgn-nr21s. Πήγαινε στο θέμα που έχω ανοίξει με τίτλο "NOTEBOOKS KAI WINDOWS XP".Εκεί θα βρείς το link για να κατεβάσεις τους οδηγούς όπως και οδηγούς και για άλλα μοντέλα που έχω δοκιμάσει και δουλεύουν.
ReCoC Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Παίδες έτοιμοι οι οδηγοί για το sony vgn-nr21s. Πήγαινε στο θέμα που έχω ανοίξει με τίτλο "NOTEBOOKS KAI WINDOWS XP".Εκεί θα βρείς το link για να κατεβάσεις τους οδηγούς όπως και οδηγούς και για άλλα μοντέλα που έχω δοκιμάσει και δουλεύουν. Σοβαρά?? Μπράβο ρε αστέρι! Μη μου πεις οτι δουλεύουν και τα Fn κλπ??
ntouros Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 μιπως μπορεις να μου πεις που βρικες τα drivers sata για τον σκληρο για να μπορεσει να τον δει ο υπολιγιστης αν σου ειναι ευκολο να μου πεις και το λινκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.