ReCoC Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα. Πρόσφατα αγόρασα ένα Vaio VGN-NR21S και αποφάσισα να του βάλω XP. Μετά απο έρευνες κατάφερα και βρήκα drivers για όλες τις συσκευές. Το μόνο μου προβλημα είναι οτι δεν λειτουργούν τα κουμπιά S1, AV Mode και Fn. Βρήκα κάποια applications της sony που υποτίθεται οτι ενεργοποιούν τα πλήκτρα αυτά στα XP αλλα είναι για άλλο μοντέλο και δε μπορώ να τα εγκαταστήσω στο δικό μου. Έχετε καμιά ιδέα ή πρόταση? Ευχαριστώ...
TechnoState Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 εεεε..κ εσυ Vaio πηρες ρε παλικαρι???? πλακα κανω ετσι???? XP PRO να υποθεσω ετσι? SP3 etc ολα πανω?
ReCoC Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 εεεε..κ εσυ Vaio πηρες ρε παλικαρι????πλακα κανω ετσι???? XP PRO να υποθεσω ετσι? SP3 etc ολα πανω? Ναι βασικά στα λεφτά που έψαχνα είχα 2 επιλογές. Αυτό και ένα acer. Αλλα επειδή θα φύγω στο εξωτερικό για σπουδες μίλησα με τις 2 αντιπροσωπίες και έμαθα οτι η εγγύηση για την sony ισχύει παντού ενώ για το acer μόνο στην Ελλάδα οπότε κατέληξα σε αυτό. XP PRO SP2 έχω επάνω. Δε νομίζω το SP3 να διορθώσει το πρόβλημα μου. Υποθετω οτι είτε πρέπει να βρω τρόπο απλά να εγκαταστησω το app απο άλλο μοντέλο στο δικό μου, ή να βρω κάτι για το δικό μου.
talos_2002 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος, λειτουργούν βάζοντας το αντίστοιχο προγραμματάκι από τη Σόνυ.
ReCoC Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος, λειτουργούν βάζοντας το αντίστοιχο προγραμματάκι από τη Σόνυ. Ειμαι σίγουρος οτι έτσι είναι. Μια μικρή λεπτομέρια όμως.... H Sony δεν παρέχει υποστήριξει για τα XP για το συγκεκρημένο μοντέλο...
talos_2002 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Η εφαρμογή δεν μπορεί να είναι για Vista μόνο.
ReCoC Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Η εφαρμογή δεν μπορεί να είναι για Vista μόνο. Δυστυχώς είναι. Τουλάχιστον ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα απο το site της sony. Αν εχεις κάτι άλλο υποψιν σου, πολύ ευχαρίστως να το δοκιμάσω.
tsakonas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δοκιμασε με δεξι κλικ στο setup.exe να αλλαξεις το compatibility mode και να το βαλεις windows2000 η ΝΤ η οτι εχει ....
ReCoC Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δοκιμασε με δεξι κλικ στο setup.exe να αλλαξεις το compatibility mode και να το βαλεις windows2000 η ΝΤ η οτι εχει .... Το δοκίμασα απο περιέργια και μόνο γιατί ήμουν σίγουρος οτι δε θα πετύχει. Εαν βέβαια υπήρχε vista compatibility κάτι θα γινόταν Πάντως βλέπω οτι είναι ένα ζόρικο θέμα που δε μπορεί να μου απαντήσει κανείς... Αλλα μου κάνει εντύπωσει. Κανενας απο εσάς δεν έχει προσπαθήσει να κάνει downgrade σε xp κάποιο λάπτοπ που υποστηρίζει μόνο vista?
dimitris75 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Φίλε μου δυστυχώς τα συγκεκριμένα πλήκτρα ελέγχου λειτουργούν μόνο στα VISTA. Και αυτό συμβαίνει και σε άλλες εταιρείες φορητών. Βλέπετε τα έχουν κάνει "πλακάκια" που λένε ο Μπιλάκος της Μικρομαλακής(-ίας) με τις εταιρείες για να επικρατήσουν τα ΣVISTA.... συγνώμη VISTA ήθελα να πω.
ReCoC Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Φίλε μου δυστυχώς τα συγκεκριμένα πλήκτρα ελέγχου λειτουργούν μόνο στα VISTA. Και αυτό συμβαίνει και σε άλλες εταιρείες φορητών.Βλέπετε τα έχουν κάνει "πλακάκια" που λένε ο Μπιλάκος της Μικρομαλακής(-ίας) με τις εταιρείες για να επικρατήσουν τα ΣVISTA.... συγνώμη VISTA ήθελα να πω. Απλά πιστεύω οτι κυκλοφορούν και μοντέλα με XP (ή τέλος πάντων κυκλοφορούσαν) με παρόμοια πλήκτρα και επειδή πιστεύω οτι το hardware όσον αφορά τα πλήκτρα απο μοντέλο σε μοντέλο δε πρέπει να έχει μεγάλες διαφορές, έλεγα μήπως υπήρχε καμιά πατέντα να τα ενεργοποιήσω χρησιμοποιώντας drivers απο άλλο μοντέλο. Δε το βλέπω ομως...
Christos2882 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα. Πρόσφατα αγόρασα ένα Vaio VGN-NR21S και αποφάσισα να του βάλω XP. Μετά απο έρευνες κατάφερα και βρήκα drivers για όλες τις συσκευές. Το μόνο μου προβλημα είναι οτι δεν λειτουργούν τα κουμπιά S1, AV Mode και Fn. Βρήκα κάποια applications της sony που υποτίθεται οτι ενεργοποιούν τα πλήκτρα αυτά στα XP αλλα είναι για άλλο μοντέλο και δε μπορώ να τα εγκαταστήσω στο δικό μου. Έχετε καμιά ιδέα ή πρόταση? Ευχαριστώ... Φίλε μπορείς σε παρακαλω να μου πεισ που βρήκες τα drivers για το VGN-NR21S γιατί προσπαθώ να κάνω downgrade σε XP το laptop μου και δεν τα βρίσκω πουθενά; Ευχαριστώ
ReCoC Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Βεβαίως φίλε μου. Έχει εναν πολύ καλό οδηγό εδώ οπου έχει και λινκ με όλους τους drivers σε zip εκτός απο του μοντεμ νομίζω που δε θυμάμαι απο που τους είχα βρει. Το μόνο πρόβλημα είναι αυτό που περιγράφω παραπάνω. Αν βρεις λύση σε αυτό σε παρακαλώ ενημέρωσε με. Καλη τύχη ΥΓ. Αν δεν βρίσκεις κάποιον συγκεκριμένο πες μου να σου τον στείλω.
dimitris75 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Παίδες δυστυχώς σε οποιοδήποτε φορητό που η εταιρεία υποστηρίζει μόνο VISTA όταν κάνεις downgrade σε ΧΡ τα FN KEYS δεν πρόκειται να δουλέψουν. Τώρα επειδή στο μαγαζί που δουλεύω έχω ένα ίδιο μοντέλο θα το πάρω από δευτέρα να το δοκιμάσω και θα σας πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.