opts Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Έχοντας δει όλες τις seasons σε SG1 και Atlantis μέχρι το 02 επεισόδιο της τελευταίας βδομάδας μαζί και τα 2 dvd της SG1 πρέπει να πω ότι μου αρέσουν και οι 2 σειρές γέρνοντας προς το SG1 Ποιά είναι η δική σας γνώμη ?
nikosBruin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Έχω δει περίπου το 15% από SG-1 και το 70% από Atlantis (δορυφορικά... έτσι έτυχε). Συμφωνώ ότι και τα δύο είναι καλά. Το SG-1 πράγματι είναι κάπως καλύτερο. Στο Atlantis θολώσανε κάπως τις ιστορίες και δεν φαίνεται να έχει κεντρική ιδέα, μια κεντρική κατεύθυνση...
tmjuju Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Το SG1 είχε και κακές χρονιές με πολλές κοιλιές. Αλλά τι να πεις με τοσες σεζόν… Στην Ατλαντίδα κατάφεραν να φτιάξουν ωραίο μπακλαβά και έπηξε το σιρόπι. Πάλι καλά γιατί την πρώτη χρονιά οι ηθοποιοί ήταν αρκετά κουμπωμένοι. Σιγά σιγά οι περισσότεροι μπήκαν πολύ καλά στο πετσί του ρόλου τους. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για ιδιαιτέρες προτιμήσεις ανάμεσα στις δύο σειρές. Άσε που σε κάποια σημεία η ιστορία ήταν παράλληλη και κάτι τέτοιο πρώτη φορά βλέπουμε σε τέτοια έκταση σε scifi σειρά.
opts Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Anyone else ? (τώρα βάλανε και τους asgard στο atlantis, καρμπονάρα το κάνανε)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 MCGuyver>all άρα SG1>Atlantis
opts Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Τον στείλανε στο σπίτι του όμως στα τελευταία των Richard Dean Anderson που ήταν η ψυχή της σειράς
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Το SG1 είχε και κακές χρονιές με πολλές κοιλιές. Αλλά τι να πεις με τοσες σεζόν… Στην Ατλαντίδα κατάφεραν να φτιάξουν ωραίο μπακλαβά και έπηξε το σιρόπι. Πάλι καλά γιατί την πρώτη χρονιά οι ηθοποιοί ήταν αρκετά κουμπωμένοι. Σιγά σιγά οι περισσότεροι μπήκαν πολύ καλά στο πετσί του ρόλου τους. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για ιδιαιτέρες προτιμήσεις ανάμεσα στις δύο σειρές. Άσε που σε κάποια σημεία η ιστορία ήταν παράλληλη και κάτι τέτοιο πρώτη φορά βλέπουμε σε τέτοια έκταση σε scifi σειρά. Κάτι τέτοιο. Απλώς προτιμώ τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο Atlantis. Και έχουν και μερικά επικά επεισόδια μερικές φορές, όπως τα τελευταία δύο για παράδειγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.